-
Pro milovníky nejlepší Beat 'em up hry všech dob STREETS OF RAGE 2
Náhodou jsem na YouTube narazil na kolekci 15 klonů hry Streets of Rage 2 na enginu OpenBOR.
U každého je náhled jak hra vypadá + odkaz na stažení hry.
https://youtu.be/erFYO7siqEQ?list=PLcwzu6s4eThLbrm_JdVuUqMYBIIItO9Bd&t=112
Hry podporují gamepad.
Další hry: https://www.youtube.com/watch?v=56IKnJb_YQ8&list=PLoLrOAe8IlVBcXcpeUe-lesdC4wtnVwJG&index=1
http://www.g4g.it/2010/10/09/open-bor-games-collection/ -
Jak říkám, nebuď naivní, on se bude držet jen toho, co mu v daný moment vyhovuje. Viděl jsi Selský rozum?
-
není důležité, aby znali jeho program. důležité je, aby se ho držel :)
-
nebuď naivní ucho, jeho voliči vůbec neznají jeho program.
-
Femto: já bych v tom zatím žádnou tragédii nehledal. kdyby to byl v něčem průser, příště mu to dají voliči sežrat. takže musí být tak jako tak opatrný v tom, co dělá, a prosazovat to, co hlásal.
-
Babiš je lačný po moci, mu je jedno s kým pude do vlády, mu jde o to, aby tam prostě byl, dle posledního rokovaní to vypadá na KSČ a SPD, což je docela velký průserr. Navíc Zeman vyjádřil podporu s KSČ.
-
výsledek parlamentních voleb je prekérní situace. z toho nejde prakticky nic poskládat. a nové volby nejsou taky dobré řešení. taková patová situace. samozřejmě kdyby netrval Babiš na tom, že bude v čele, asi by se to někam pohlo snadněji, takto z toho vyčarovat moc věcí nejde.
tak důležitý je, aby nevymýšleli kokotiny a kradli méně než doposud. -
Popravdě. Kdyby tam nebyl Babiš, tak by mi to bylo u paty, kdo vyhraje, ale Babiš je pěkně nebezpečný a slizký prevít. Zeman je jen loutka té své mafie, co si vybudoval, spíše je mi ho líto, že to má na dalších pět let v jeho fyzickém a duševním stavu. Když člověk vidí Velebu vykřikovat, že pravda vítězí a týden předtím uteče z diskuze, co si mám myslel o lidech, co tuhle mafii volí?
-
Já si z voleb pamatuji, jak jedna paní povídala druhé, že je nadšena ze Zemana, jak se strašně smála u druhé debaty, že jak glosoval, že on opravdu potřebuje brýle. Spíše bych to viděl, že lidem imponuje to, co sami vidí v zrcadle. Nikdy bych nepodceňoval lidskou frustraci a závist.
-
Záhuba pro národ je více lidí jako jsi ty. Ani mě nepřekvapuje, že volíš Zemana. A tvoje argumenty? Sluničkáři? Si děláš srandu, ne? Na víc se nezmůžeš?
-
prezident je jen taková figurka, co sem tam do něčeho kecá. důležitý je, co dělá vláda... a tam je to tragédie už léta :)
-
Vypada jak zombie, ale neni to slunickarska loutka, ktera by vedla tuhle zemi do zahuby, treba proto. Nastesti vyhral a lidi v teto zemi maji jeste zbytky rozumu. Horsi to bude priste...
-
jinak u starých lidí je to jednoduchý. raději to hodí tomu, koho znají, než někomu pro ně neznámému. žádná složitá věda. většinou si nezjišťují nic dál, maximálně ho uvidí v televizní debatě. tady to podle mě štáb Drahoše (a Drahoš) u té debaty na ČT podělal.
-
jinak jestli to Drahoš nevyhraje, je to vina médií a z části i toho posledního Duelu na ČT.
volil jsem Drahoše, ale to neustálý napadání Zemana v novinách je novinářská žumpa. stejně tak výstupy slavných osobností k volbě antizemana jsou trapný.
a ty neustálé Drahošovy výpady vůči Zemanovi v té debatě, v jeho štábu se museli zbláznit... a většina reakcí byla ve stylu antizeman. tím prostě ty nerozhodnuté voliče oslovit nemohl.
podobně to média projela minule Schwarzenbergovi.
ale tak ještě se uvidí, jak to dopadne, ale už tomu moc nevěřím... ale prostě to viditelný nadržování médií jedný straně je prostě hloupý. si neuvědomují, že to kolikrát nahrává druhé starně. -
protože na státní pohřeb bude den volna
-
Proč Zeman? Vždycky mě zajímá proč ty lidi chtějí Zemana.
-
Snad mají lidi rozum a po volbách se už konečně obě strany uklidní. *7*
-
Snad maji lidi rozum a vyhraje Zeman.
-
Ty vole, díky, to je ono!!! Není se čemu divit, že jsem to s takovým názvem nemohl najít.
-
Vím o tom kulový, budu muset pročíst nějaký recenze jestli do toho ma pro mě smysl jako do singlu jít.