-
Jste asi moje poslední naděje, protože na zahraniční fóra nebo na reddit to s touhle otázkou na českou hru není.
Snažím se najít závodní hru, který byla z top down pohledu. Něco ve stylu Ignition atp. Myslím že byla česká, protože pokud se nepletu, tak v hlavním menu hrála nějaká skladba s českým textem, trošku si ji vybavuju, znělo mi to jako Mig21. Závodníci měli možná český jména. Na tratích byli zkratky, při vjezdu mimo trať se auto zpomalilo. Je to ale minimálně tak 13 let stará hra. Možná je to dokonce freewarovka co se objevila ně nějakým tom stařičkým CD "Herní výběr", ale zase si tím jistej nejsem. Nevěděl byste někdo ?
https://www.google.cz/search?q=hern%C3%AD+v%C3%BDb%C4%9Br&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjz8O2mqPPYAhXKmLQKHXXUAooQ_AUICigB -
Tak jistě. Nebudu si hrát na elitu a říkat, že jsem nikdy nepoužíval návody nebo cheaty. Tady ale hlavně vtipy.
Chodil jsem i na fórum, odkud mám doma památeční triko se svým nickem. Pamatuju si, že hodně aktivní tam byl i Miloš Bohoněk s avatarem z Dooma 3 tuším. -
No jo Scorpion, klasika :)
-
tohle jsem v zivote nevidel.
-
Tak to jsem myslel že je to neaktivní podstatně dýl, mazec...
-
Spíš mi řekni, kdo to neměl? *1*
Vzhledem k cenám vytáčeného připojení (platili rodiče) jsem vždycky čekal na update z nového Levelu *15*
Něco málo o historii Cheateru. BTW poslední update vyšel 05/2016 *8* -
Z tohohle screenu mě pěkně zalila nostalgie, kdo jste to měli v PC taky ?
http://www.cheater.cz/data/wincheater2/screen1.png -
To mě teprve čeká. Ale možná tak za rok, protože za chvilku vychází Kingdom Come, pak Tennis World Tour, pak si dělám zálusk na Spider mana a o Vánocích si chci zahrát Last Guardiana, který je teď ve slevičce za krásných 399 Kč.
-
OWL
http://www.pcgamer.com/overwatch-league-pro-suspended-for-homophobic-insult-against-opponent/
Jo jasně chápu že tohle se v Lize asi moc nemůže ale stejnak... Blizzard to občas krapet přehání. -
Uncharted 1 je fajn, ale je to poměrně krátká hříčka, kde se ještě nepouštěli do moc velkých akcí. druhý a třetí díl je teprve jízda...
-
Ty snad nesouhlasíš? Sám jsem po 15 letech hraní na PC přešel na PS4 a jsem rád, že jsem měl tu čest si zahrát Uncharted.
-
Humble Paradox Bundle 2018
Zase jeden nadějnější ... -
tebe je tady škoda, měl bys dělat někam do telemarketingu
-
Two Point Hospital - Developer Vision Trailer
Krátký trailer s představením vize vývojářů Two Point Hospital, duchovního nástupce Theme Hospital.
Zvláštní, v roce 2018 má vyjít spousta AAA her a já se zatím nejvíce těším na tuhle *1* *14* -
Vynikající rozhodnutí. Za sebe doporučuji základní PS4, kterou sám mám a jsem velmi spokojen. A zároveň bych rád poznamenal, že pokud si měl dosud jen PC, neměl bys myslet jen na nové hry, ale i na remasterované exkluzivity z minulé generace typu Uncharted nebo Heavy Rain. Sám jsem o Vánocích hrál Uncharted 1, a i když je původní hra z roku 2007, opravdu stála za to.
-
Pokud to chceš mít jen na pár her tak klidně základní tedy lépe řečeno SLIM, pokud to chceš mít jako primární platformu tak si kup PRO. Osobně bych těch 9k dal tak jako tak a koupil PRO.
-
Vzít základní PS4 nebo PS4 PRO?
Jelikož mi současný PC dosluhuje, ale zároveň odmítám platit současné předražené ceny za grafárny a ramky, tak si chci koupit PS4 jako mašinu na nové hry.
Dostačuje základní verze PS4 nebo je lepší připlatit za PROčko? -
lebo 1.bud okrem denuva mali aj ine ochrany, alebo 2.sa predavali oficialne priliz zle
-
Některé hry ještě se starším denuvem ale prolomené nejsou...
-
Táta bude mít radost :) Je fakt že je to lepší než Drahošuv spot, Grygar na hrad *1*