Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zpravy z Kremlu uz byly?

https://www.youtube.com/watch?v=0yBeHoy0i8U
  • skaven

Nelegálnímu šíření hry Far Cry 5 má zabránit ochrana Denuvo.

ak tam bude Denuvo v.4.8, tak to je prelomene
  • Skoda ze se vyvoj pocitacu nezastavil driv. Ja ty pixelartovy hry stejne nejradsi.
  • Ty jsi blb, už za 10 let bude rok 2015 v PC světě doba kamenná. Nechceš rovnou zakázat ty internety?
  • Veskoslav

EVE online

Tak skončila největší bitva historie v nejnádhernějším excelovském světě EVE online. Kdy téměř 6500 účastníků zatvrzele válčilo o Keepstar Citadel. Obránci nakonec získali po hodinách extrémních bojů převahu a citadelu ubránili. Celkové ztráty obou stran konfliktu se odhadují na bezmála 1 million dollarů (v roce 2015 a doposud největší bitva měla ztrátu "pouze" 300 tisíc dollarů).

Pokud by někdo chtěl "zaletět" na místo tohoto konfliktu, jedná se o sekror/systém 9-4RP2, domov KC vlastněné Pandemic Horde.
  • Mart9
    Asi si mě nepochopil. Podporoval jsem vývoj do roku 2015. Pak bych to stopnul. Takže těžko bychom byli v době kamenné.
  • skaven
    ja ti neviem, ja som minuly rok kupil 3 grafiky, a kvoli cryptotazeniu som nepreplatil ani cent. netazil som, len stale starsiu som predal taziarom za vyssiu sumu ako som ju povodne kupil.
    Skor ide o to, ze som sledoval trh.
  • Veskoslav
    Dej si facku. Nebo nejlépe se nerozmnožuj.
  • Kdyby bylo víc lidí jako ty, jsme pořád v době kamenný... Prober se *3*
  • Mart9
    Čím míň upgradů, tím lépe. Vývoj by už měl zpomalit, aby se nerozevíraly nůžky mezi konzolemi, mým PC z roku 2010 a aktuálními PC. Kvalita grafiky je již dostatečná
  • MickeyMutant
    Proti tomu by se určitě nedalo nic namítat. Jen bych těm těžařům povolil vlastní ostré klacíky k nutné obraně proti přímo hrozícímu nebo trvajícímu útoku.
  • Jack1947
    Polévání lidí benzínem-zapalování, močení, na lidi nebo víceméně i kopání v Postal2 zase tak hnusné nebylo. Přejíždění chodců v GTA no potom zpátečka zase ještě rozjetí byl tam pak hezkej mastenej flek od kol( to s tou prostitutkou jsem tehdy přečetl až v časopise - mám pocit ale taky sem jich pár přejel) nebo cheat na oblibu u žen a pak jim katanou usekávat hlavy *2* (GTA Vice city a ty cheatay se nedali vypnout běda jak si to člověk na PS2 uložil)

Fable2 nebo3 tuším taky ale to bylo spíše takové nevinné jen prostě bigamie(nebylo třeba ženu zabíjet utekla sama tuším - i když zase na druhou stranu tam byl quest na zabití manžela jisté ženy nebo mít dítě ale vykašlat se na něj a ono vás pak pronásledovalo přitom ho mlátit? ) . Jinak nevím asi jsem nehrál dostatek her kde se dalo škodit nebo sem nikdy k tomu nesáhnul.

Víceméně nemorální a hnusné mi příjde zabijení civilistů když máte hrát kladnou postavu jen pro zábavu. ( v některejch hrách to je) Ještě GTA třeba zabijení zachránářů a hasičů a přitom ukradení jejich auta. Bioshock zabijení malých sestřiček ( i když to jsem nedělal ale to je nemorální)
  • https://www.zive.cz/clanky/nvidia-obchodnikum-prodavejte-grafiky-hracum-tezare-omezujte/sc-3-a-191464/default.aspx?ref=strossle
  • Existuje speciální místo v pekle pro lidi, kteří na herních grafikách těží bitcoiny a kvůli kterým nemůžu upgradovat, abych si zahrál hezké hry. A slibuju jim, že až se jako právník do pekla dostanu, tak je na tom místě navštívím a budu je bodat ostrým klacíkem.
  • homeles8
    Jo, the sims bylo na tyhle věci top. Topení, upalování... jednou jsem položil miminko na zem ke stolu a nechal ho tam. Mezi tím jsem se tam byl samozřejmě s dospělým simem několikrát najíst. A
    vždycky když jedl, tak na to miminko dělal ''ťuťu ňuňu'', utěšoval ho a usmíval se. A nikdy jsem to jídlo nedojed, dal jsem zbytek k miminku na zem, takže těsně před smrtí tam ječelo okolo plno zkažených zbytků jídla a v loužičce vlastní výroby. A nakonec zemřelo hladem.

Asi jedinej moment kdy jsem byl špatnej z toho, že jsem proved něco špatnýho v počítačový hře.
  • Mudokon666

DbD DLC - SAW

Dnes (23.1.) vychází další doplněk pro Dead by Daylight - tentokrát vrah ze série SAW :-)
    http://www.deadbydaylight.com/chapter8/
  • Pan_Klobouk
    Ve vsech hrach jsem hrozny hajzl, ve vsech hrach zvitezim, vsechny porazim a zabiju... dokonce i v mirumilovnych vecech, typu obchodni strategie, minimalne zostudim a pokorim sve soupere, kteri pak krachuji a zaviraji kram.

Vlastne se snad jeste nestalo, ze bych nekde prohral, odesel porazen a smal se nekdo jiny. Vsude jen napisy o vitezstvi a moje jmeno v Hi-score tabulce, svet pocitacovych her umi byt kruty.
  • jamar28
    Zásah. *4* A druhá historka je z Fallout Resurection.
  • SalemCZ
    Je škoda že jsem byl vždycky goodguy(v Kotorech a Fablu), možná jako evil by byla větší sranda
  • Inquisitor
    Zkusim si tipnout. GTA, Crusader Kings, Stellaris :)
    Jinak já většinou hraju jako klaďas, ale nějaký zlomyslnosti k pobavení jsem určitě spáchal. Protože nic tak nepotěší, jako cizí neštěstí :) Jenom si konkrétně na nic nevzpomenu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit