Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jamar28
    Tilwaen: No jo, jenže herní komunita není zrovna liberální. To jsou možná herní novináři. Vezmi si třeba konflikt vývojář Firewatch vs PewDiePie (nebo jak se to píše) ohledně jeho používání slova negr. Koho hráči hromadně potrestali? Naopak právě toho, kdo se choval "liberálně" a politicky korektně a zřejmě si myslel, že tím body naopak získá. Kdybych chtěl najít opačný případ, tedy že by hráči potrestali vývojáře za rasismus a politickou nekorektnost, tak mě nic nenapadá.
  • Osviceny
    hahahahahahhahhahahahahahahahah. nope
  • ucho

Vtípek

chcete se pobavit? dnes jsem po asi pěti letech, co mám PS3, zjistil, že ten ovladač je bezdrátovej. nevím proč jsem si vždycky myslel, že není, že to jde až u PS4. celou tu dobu jsem ho měl tedy na kabelu a za celou tu dobu jsem ho neodpojil z PS3. no stane se...
  • Tilwaen
    Vzhledem k tomu, že mnoho hráčů dělá review bombing na různé vývojáře i kvůli mnohem malichernějším věcem, vůbec bych se nedivila, kdyby něco podobného postihlo i KC:D. Troufám si tvrdit, že to už by mělo potenciál prodeje negativně ovlivnit.

Jak píše ucho, Vávra má štěstí, že píše většinu věcí česky, protože tady jsou ta témata spoustě lidí prostě jedno. A těm, co ne, se zas nejspíš nepodaří zmobilizovat dost lidí na to, aby byl jejich review bombing efektivní.

A aby nedošlo k omylu, ne, s review bombingem v žádné podobě nesouhlasím.
  • Shadow of Memories - na to sedí to město a cestování časem, jako FF to vůbec není, protože to není rpg a grafika u osmičky má 3d modely na 2d render pozadích, zatímco Memories jsou plně v 3d!
  • zaty
    Tak už jsem to našel :) Je to Shadow of Destiny.

https://youtu.be/bwjgeQdsLRk?t=37
  • zaty
    Silver to není. Grafika byla realistická (na tu dobu).
    A nebylo to fantasy, mám pocit, že to vypadalo jak někdy z konce 19 století.
  • Draken69CZ
    Silver
    https://www.gog.com/game/silver
  • risa2000
    Vávra je svérázný, ale není malé děcko, takže pokud píše něco na facebook, tak určitě ví, proč to dělá, a jestli mu to za to stojí. Určitě nepotřebuje Dworkina nebo Bakalu, aby mu to vysvětlili.
  • zaty
    Jako FF8. Vím, že se tam chodilo po městě a nějak se tam vracelo v čase.
  • nekromant33
    trochu mi to zní jako Chrono Trigger, ale to asi nebylo na PC
  • deathfish
    A co žánr? A grafika kterého Final Fantasy? A jakým způsobem se tam pracovalo s časem? Nějaké hádanky, nebo měl snad hlavní hrdina nějaké schopnosti, kdy mohl všelijak využívat času? Nebo něco jiného? Chce to více detailů *15*
  • zaty

Hledám hru

Snad mi někdo poradí.
    Kdysi dávno (cca 15 let) jsem hrál hru, kterou si moc nepamatuju, ale bylo to v grafice stylu jako Final Fantasy a pracovalo se tam s časem. Bylo to na PC. Nemáte někdo tip, co to bylo za hru? Včera jsem se o tom bavili s mým tehdejším spolubydlícím u piva a nemůžeme si vzpomenout :)
  • Mart9
    Zkus pohledat, podle mě už se před lety stalo.
  • SJW je jenom nalepka, ti pomatenci ve skutecnosti neexistuji. *15* *15*
  • Mart9
    Za tři měsíce je tady článek.
  • deathfish

BloodRayne remaster/remake a nový díl?

Jen mě to tak napadlo, ale chtěli byste, aby vyšel remaster nebo rovnou remake obou dílů BloodRayne? Za mě bych bral remaster obou dílů a pak by mohlo vyjít pokračování, když by byly remastery úspěch *1*
  • Inquisitor
    Nemyslim si, že to výrazně ovlivňuje prodeje. Jedna část hráčů, tyhle věci vůbec nezaregistruje, x dalším je to prostě jedno. Nevěřim, že by to zbůsobilo větší ztráty.
  • 0011
    řešilo se to ve fightclubu
  • jamar28
    No a existuje teda nějaký důkaz, že taková kampaň fakt může výrazně negativně ovlivnit prodeje? Já to nepopírám, ale zabýval se tím seriozně někdo vůbec? Nebo jsou firmy předpo*rané už preventivně? Jedna věc jsou média, druhá věc jsou hráči samotní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit