-
ano, uškodit to může. samozřejmě k extrémní situaci jako bojkot tu dojít nemůže, ale je tu riziko rozhoření negativní kampaně. Vávra má štěstí, že dost věcí píše česky.
-
Já zase vím, že SJW je blbá nálepka, kterou si vymysleli pravičáci, co mají rádi jednoduché vidění světa a jasně vymezeného nepřítele. Ne že by levičáci neměli stejně blbé nálepky i pro pravičáky, je třeba dodat. Čili na týhle vlně já nejedu.
Co se týče politické korektnosti, tak pokud Vávra není blbej a sám vidí, že západní herní média politickou korektnost dost prosazujou, tak hrát si na hrdinu i za riziko toho, že ta média budou hře dělat negativní image, je z pohledu podnikatele prostě blbost. To by si mohl Vávra dovolit, kdyby celou hru financoval ze svých úspor. To by si mohl hrát na furianta. Jenže nefinancuje. Nedávno se vychloubal, jak si pronajal Rudolfinum, a nejspíš tomu i sám věřil, že to bylo v jeho režii a ne v Bakalově. -
Fargo
nějak jsem tu nezaregistroval tuto tři dny starou zprávu
http://www.gamesindustry.biz/articles/2018-01-16-brian-fargo-creating-blockchain-powered-pc-game-storefront -
Tak já ti nevím, ale opravdu ty levicové západní kampaně někdy nějaké hře uškodili? Jaký je vůbec reálný dopad na prodeje? Já vím, že si tihle intelektuálové strašně přejí, aby fakt měli obrovský vliv a mohli tvůrcům v podstatě určovat pravidla, ale jaká je reálná situace? Mimo to hlavně v posledních letech se mi zdá, že je tou korektností dost otrávená i značná část západní populace. Nemluvě o tom, že když se něco média snaží za každou cenu něco lidem natlačit do hlav, má to kolikrát i přesně opačný účinek.
-
Já si skutečně nemyslím, že Bakala chce bejt nějakým praporečníkem zdravýho rozumu v boji proti zlejm levičáckejm SJW. Bakala chce, aby mu jeho investice vydělala prachy, a to co nejvíc. Tečka. Jestliže je PR dělaný tak, že tvář projektu plive na miliony potenciálních zákazníků, a to navíc v situaci, kdy herní média podle samotnýho Vávry podporujou politickou korektnost, tak je to úplně de*ilní PR a daleko víc lidí odradí než získá. Vávra není Jan Hus, aby bojoval za pravdu, i kdyby to mělo snížit prodejnost hry. Prodejnost hry musí bejt úplně na prvním místě. Bohužel u Vávry není na prvním místě komerční úspěch hry (a návratnost Bakalovy investice), ale honění vlastního ega. A jestli hra komerčně propadne, tak Bakalu jistě bude zajímat, kde bral Vávra měsíc před vydáním čas na poflakování na sociálních sítích a házení špíny na lidi, o jejichž peníze Bakala taky stojí.
-
A co teprve, az si nekdo vsimne a prelozi, do anglictiny a nemciny, Vavruv clanek "100+1 veci co bych dokazal na Skyrimu udelat lepe, nez vy vsichni pitomci okolo". To bude teprve legrace. ;)
-
na Gogu Carmageddon TDR 2000 zdarma https://www.gog.com/game/carmageddon_tdr_2000
oprava už to tu psal někdo včera -
To sice jo, ale co když je to náhodou chirurg a během práce si rád sem tam zapaří? Pak nemá žádnou lepší možnost.
-
Vhodná pro vývojový sektor, architekturu, designery, filmový průmysl, zdravotnictví.
-
Místního ušouna radši neposlouchej... ten je fakt ucho a boltec v jednom častokrát *4*
-
No jde vidět, že se dneska hodně lidí opravdu nudí a nemají nic lepšího na práci. Navíc se považují za ochránce práv a hlídací psy demokracie, přitom paradoxně zní trošku psychopaticky. Určitě by nejraději vyhlásili inkviziční soudy s každým, kdo nesdílí jejich jediný správný světonázor.
-
Já myslím, že výsměchem těmhle kašparům Vávra body spíš získá. Ač se s ním dost často neshodnu, jsem rád, že dokáže tyhle západní SJW uzemnit a poslat do háje. Tahle preventivní PR předpo*ranost je zlo a ve výsledku by mohla vést k tomu, že mantinely herní tvorby bude určovat pár hysterických magorů, co nemají nic lepšího na práci než hledat důkazy o tom, jak byli ve středověku v Čechách černoši. Tyhle snahy by se měli tlumit už v zárodku. Na západě se jim to pomalu už začíná vymykat z rukou, ale sem k nám to zatím ještě díky bohu nedošlo.
-
Ty vle nějaký předražený lol :O
-
Já myslím, že až se média domáknou, co Vávra píše na svůj Facebook, tak ho ugrilují xmrti a jsem pak zvědav na prodeje hry. Vávra je totální PR amatér, chce (a musí) prodat hru co možná nejvíce lidem, ale na FB zcela otevřeně uráží a vysmívá se kde komu. Být na místě Bakaly, tak Vávru proplesknu a okamžitě mu přikážu, ať to aspoň nepublikuje veřejně, kde si to každej může přečíst. A nejde vůbec o nějakej ideologickej spor, ale o kupecké počty. Už takhle má hra problémy (minimálně totálně dodrbané animace) a přidávat další rizika pro prodejnost, protože si jeden vývojář prostě musí vylejvat veřejně srdíčko... Idiocie. Z komerčního hlediska prostě idiocie.
-
DDR2 *15*
-
Tak Dan naštěstí není člověk, který by se jimi nechal nějak ovlivnit podle mě. Takže lze možná očekávat tu horší reakci *2*
-
Můžou si stěžovat jak chtějí. Problém velkých studií je, že se bojí toho, aby je někdo neoznačil za rasisty a kdo ví co. Jenže snažit se těmto moralistům vyhovět nemá absolutně žádný smysl. Tihle lidé nebudou nikdy spokojeni a tu hru si stejně nikdy nekoupí a většině zákazníků je úplně jedno ,že jsou nebo nejsou splněny kvóty na to jestli je ta hra dostatečně multikulturní. Navíc hlavní trh KCD bude Německo, Polsko, Česko, Maďarsko, možná Francie a Anglie. Prostě země kde je rytířská tradice a ne hyperkorektní Amerika. A ten článek? Pročetl jsem si pár top komentářů a většina souhlasí s tím, že je to prostě blbost.
-
No konečně, už jsem se bál, že KC nebude mít žádnou reklamní kampaň! Kdyby se nějaká hra stala terčem hromadných útoků spojené fronty politicky korektních levicových pokrokových liberálů, koupím si ji už z principu. *1*
Tak ještě aby Vávra vycítil příležitost, vzal nějaké triko s runami a natočil pár vlogů, kde bude fuckovat západní SJW a budou to kupovat i lidi bez PC. *15* -
vyhozené peníze
-
je to bouře ve sklenici vody, ale dost záleží na jejich reakcích. nevhodná reakce by jim mohla hodně ublížit.