Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    No dalším studiem jeho FB docházím k názoru, že mu příliš nevoní ani Zeman ani Topol. V takovém případě bych za sebe odhadoval, že to nakonec se skřípěním zubů hodil Zemanovi.
  • ucho
    Hynek by byl u něj logická volba, ale proč to házet někomu, u koho bylo dopředu jasné, že nedostane ani 5 procent? Člověk tím sice vyjádří svůj názor, ale ve svém důsledku je to prostě vyhozený hlas. Pokud by takto Dan uvažoval, komu by to dal potom? :)
  • MickeyMutant
    The tweet is loosely based on a true story.
  • PreidaQ
    Neříká přímo. Ptá se lidí, aby si tipnuli, ale odpověď už neposkytuje. Vzhledem k jeho protievropským a protiimigračním postojům a slabosti ke zbraním bych řekl, že Hynka.
  • ucho
    no a koho teda volil?
  • ucho
    no čekat teď nějaké velké prodeje je čiré šílenství.
  • PreidaQ
    Když jsem náhodou procházel Danův FB kvůli jeho názoru na prezidentské volby, tak jsem narazil na tenhle příspěvek.
    Takže DV zřejmě tuší, ale jistý si není.
  • MickeyMutant

Prodeje Kingdom Come: Deliverance

Kontroverzní způsob propagace zvolili ve Warhorse na svém a Danově twitteru. Chybně píšou, že Kingdom Come je na Steamu 12. nejprodávanější/nejpředobjednávanější hrou (Kingdom Come: Deliverance is 12 best seller in the world on Steam ! :) Keep it up !).

I přes upozornění Jána Ilavského (tvůrce hry Chameleon Run) a jiných diskutujících, že se jim zobrazuje nejspíš lokální žebříček, určitě ne světový, a že na světě se KC pohybuje někde v druhé půlce první stovky (v současné chvíli na 75. místě), se už víc než den nikdo k opravě tohohle omylu nemá.
  • Lukyz

Two Point Hospital

Ex-vývojáři ze studií Bullfrog a Lionhead právě oznámili vydání duchovního nástupce Theme Hospital! *14*
    Dle Steamu hra vyjde na podzim 2018. *8*
  • Mortal Kombat 3. Lepšího indiána jsem od té doby neviděl v žádné hře.
  • skaven
    Playerunknown battlebug uz nieje early access

klik
  • Jack1947
    Jsem si všiml no a to asi nebude pro každého... i já jsem nejdříve neveděl co to je na druhou stranu jsem dlouho nehrál podobnou izometrickou blbinu ( teda hrál ale kvalita byla spíš podprůměrná až průměrná)
  • The Red Solstice

na humble docasne zdarma...
  • Veskoslav

Nintendo se zatím o 4k rozlišení a virtuální realitu nezajímá. Pokud by dělalo to, co ostatní, bylo by prý (kvůli menší velikosti firmy) odsouzeno k zániku.

A není to tím, že na to fakt nemá absolutně žádný přístroj a naprosto rezignovalo na to mít výkonné stroje jako mělo kdysi v porovnání s konkurencí? Což bohužel bylo Nintendo GameCube a to je už nějaký ten pátek v herním nebíčku.
  • Presne tohle jsem na konzoli potreboval, da to hrani uplne jiny rozmer.
  • Kravicka

Neoficiálně: Microsoft pracuje na systému "Kariéry" pro Xbox One. Odměnou za splněné úkoly budou zkušenostní body, prestižní ranky a bedny s doplňky pro vašeho avatara.

Lootboxy pro xbox system ?
  • SalemCZ
    Jenom de*il(devil to neni) by si mohl myslet že je to pravda a jestli si myslí že je to pravda tak by neměl mít právo volit.
  • SalemCZ
    to měl být for jako že kompromis.
  • https://pctuning.tyden.cz/hardware/procesory-pameti/50125-meltdown-spectre-na-pokraji-apokalypsy?start=1

Dobry clanek...
  • Morraw
    Mám skoro stejný názor na kandidáty. Letos ti protikandidáti opravdu slabota. Osobně zastávám nazor, že kandidát na prezidenta by měl mít nějakou politickou minulost. Takhle tam většina kandidátů nemá co dělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit