-
Sorry teď budu znít jako srab ale steam dávám jenom lidem co znám osobně, mimo jiné i proto, že ho v rodině používáme místo skypu (takže můj friendlist není zrovna nejdelší) a navíc tuhle hru ani nemám, ale dej určitě šanci pokud ti nevadí retro a jestli si nehrál SF Alpha. Žádná část série před tím a bohužel ani potom ti nedala tak absolutní kontrolu nad ovládáním. Hrával jsem to s kámošem který v ní byl opravdový mistr a bohužel musel nechat hraní obecně kvůli šlachám *9* ale to už je fakt dlouho, to snad steam ještě ani nebyl a on to měl origo na CD, to už dneska snad ani na PC neseženeš možná na ebay
-
bohuzel ochranka sleduje prezidenta, protoze hlida, aby nespadl. tohle je tedy trochu zaskocilo.
-
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=stTjWtw1uYc
nj, mate buduceho prezidenta pred infarktom, a ochranku co si dava nacas :D -
To ze je Topolanek kandidat kterej ma sanci se stat prezidentem mi snad ani radsi nepripominej...
-
nebude, ja proste neverim, ze ho lidi dokazou zvolit znovu. verne fanousky jiste ma, ale rada lidi musi videt ten zhorseny zdravotni stav. ja to vnimam jako velkou prekazku pro post prezidenta.
jestli se dostane do druheho kola, tak verim, ze sanci porazit ho maji Drahos, Fischer, Horacek i Topolanek. -
Ja teda tohle nechapu protoze "ferovy" Zeman prokazatelne neumi drzet slovo a absolutne prokazatelne a opakovane lze a mozna se neboji rict co si mysli ale sam nekdy pochybuju jestli si ty veci opravdu mysli protoze Zeman nebyl tak hloupej a mimo aby ty dezinformace a lzi povazoval za realitu. On jenom proste rika co jeho fanousci chteji slyset a je jedno jestli to je pravda nebo ne. Jediny na cem zalezi je jestli se to bude libit jeho obdivovatelum protoze nikdo z nich si jestli rika pravdu uz overovat nebude a radi preberou jeho "pravdu" protoze je to ta "pravda" ktery chteji verit.
Je mi opravdu spatne kdyz pomyslim ze tenhle clovek bude nas prezident jeste dalsi 2-3 roky po volbach. -
Tak Pokkén, myslím dělali lidi co Tekken už podle názvu.Tak jdem hrát SFxT :D
-
teď to video Zemana u urny... tohle nejsou špatné nohy. tady krásně bylo vidět, proč se celou dobu schovával. reakce prakticky žádné, to zhoršené zdraví je na něm vidět dost.
-
Ve svém případě bys měl vybírat nejmenší zlo!
-
tohle je řekl bych diskutabilní. je to taková recese, které nikdo normální uvěřit nemůže. a jestli tomu někdo uvěří, nebude to svéprávný člověk, protože ani nezná základní věci, jak se volí.
to je jako bych řekl, že auta mohou jezdit na červenou, pokud v danou chvíli není na křižovatce další účastník provozu. jestli tomuhle někdo uvěří, nemá na silnici co dělat.
lidi by sami měli umět zpracovávat okolní informace. to je základ k fungování v naší společnosti. -
Názor ti neberu, ale každá bojovka která vyšla po revolučním SF 2 z něj vychází, Tekken měl vždycky lepší grafiku a hezčí waifus *3*, o tom žádná s tím souhlasím i jako přiznaný SF fanboy, ale když už opráším arcade stick je to hlavně na SF ale v poslední době mě chytnul Pokkén Tournament, který má blíž k Tekkenovi
-
http://www.mvcr.cz/clanek/prohlaseni-ministra-vnitra-k-volbe-prezidenta.aspx
Prej se Mickey dostáváš na tenkej led. -
Aby ses nedivil a Zeman se do toho druhého kola ani nedostal.
-
Paráda, díky moc, to se mi líbí nejvíc.
-
"Jen má mrtvé nohy", ok a zbavil se cukrovky a rakoviny.
-
Pokud můžu mluvit za sebe, tak jsem byl takovým vlažným podporovatelem Zemana asi tak první polovinu funkčního období. Já si na něm té politické nekorektnosti, schopnosti tlačit vlastní názor a vyvolávat diskuzi ve veřejnosti cením. Také uznávám to, že to je prostě geniální Pan politik s dokonalou schopností dosáhnout svých cílů.
Ale tu jeho názorovou nekonzistentnost a schopnost spolčit se s kýmkoliv, když mu to přinese politické body, mu odpustit nedokážu. Hlavně teď, když se v Česku začínají rozmáhat (i jeho vinou) čím dál tím víc extrémistické a protievropské nálady, vnímám tu potřebu mít na hradě někoho, kdo alespoň symbolicky "bude vytyčovat trasu" správným směrem, jako dost akutní. -
Neni :D
-
No rozhodně vypadá líp *1* stejně tak jsem mohl napsat Nightwolfa z Mortal Combat, ale SF je nejlepší bojovková série tak jsem vypsal jenom jednoho zástupce z bojovek
-
Julie z Tekkena byla lepší než T.Hawk
-
Já moc dobře chápu, proč někdo volí Zemana. On se totiž nebojí zcela jasně říct svůj názor a je mu úplně jedno, koho tím pobouří. A nutno říct, že většinou má pravdu. No a opakuji, že Zeman je ve formě, jen má mrtvé nohy, ale bojuje.