Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Empire: Total War s rozšířením The Warpath, tam máš kampaň za několik indiánských kmenů *3*
  • ucho
    náhodou Zeman zvolil podle mě nejlepší strategii, co mohl. počítám, že i jeho tým mu tohle doporučil. energicky už by ty debaty nedával a byla by na něm vidět ta sešlost.
    no a ke zmiňovanému výroku Babiše. to o něm vypovídá celkem dost.
    na druhou stranu jestli chce někdo volit Zemana, ať ho volí. jen moc nechápu, proč by to někdo dělal. být tak o 10 let mladší nebo v dobré kondici, ok, beru, ale takhle? ten stav půjde rapidně dolů.
    jinak s tím, že je favoritem. tohle je podle mě velmi ošemetné a nedá se to moc dobře vyhodnotit. myslím, že tu je celkem velký prostor na chybu. sám jsem ve všech anketách vždy klikal, že budu volit Zemana, přestože to tak nebude :)
  • Tilwaen
    Za (polo)indiána hraješ třeba v Assassin's Creed 3, ale moc to nekoreluje s označením "nejlepší hra". Strategii ti taky neporadím.
  • jamar28
    Ok. Žádného prezidenta nechci. Co mám dělat, abych si "mohl" stěžovat?
  • Tak dik.
  • Mart9
    No nevim, proč říkáš štěstí tomu, že ovládl ty důležité státy.
  • MickeyMutant
    Není přeci jen lepší si stěžovat s vědomím "udělal jsem, co jsem mohl," než nadávat v situaci, kdy se člověk ani nepokusil aspoň tím jedním hlasem něco prosadit? Trochu "já neříkám tak ani tak, ale na mý slova dojde," ne?
  • ucho
    kurzy nejsou špatná indicie. Clintonová ve finále víc hlasů dostala, takže v tomhle ten kurz byl dobře, jen to bylo trochu složitější. Trump vyhrál s notnou dávkou štěstí.
    jinak samozřejmě s takto nízkým kurzem tam stále určitá šance je, ale když je kurz už hodně vysoký, ta pravděpodobnost je takřka nulová.
  • Mart9
    Clinton měla kurz kolem 1,30, takže nechápu, proč koukáš zrovna na kurzy. Já jsem tehdy sázel na Trumpa v kurzu určitě přes 3,00.

Nicméně máš pravdu, že ten nahej aktivista nemá šanci, když ani nebyl schopen získat dostatek podpisů.
  • 0011
    Původní Prey (2006), Street Fighter (postava T. Hawk), strategie ti neporadím
  • jamar28
    To není moje morálka, takže ji hodlám ignorovat.
  • MickeyMutant
    Dobrovolný nevolič ztrácí morální právo kafrat. Nebude ti líto, když si v příštích pěti letech nebudeš moct zakafrat?
  • jamar28
    No aspoň že s tímhle letos začínáte až na poslední chvíli. Minule jste takhle Zemanovi vyhráli volby, teď už to snad zkazit nestihnete. *7*
  • MickeyMutant
    Bude zima, vošklivo, k večeru možná bude i pršet. A těch her, co máš ještě nedohranejch. Navíc jsi nenapsal, koho přiložíš do obálky jako alternativu. Letos do druhýho kola postupujou dva kandidáti, tak někoho k Zemanovi vybrat musíš. A pokud chceš opravdu volit jen Miloše, tak tuplem nikam nechoď. Úřadující prezident totiž do druhého kola postupuje automaticky.
  • Jack1947
    Zeman je na tom bídně ten se obětuje za vlast která si to abni snad nezaslouží *7*
  • ucho
    Hilšer by mi patrně nevadil (je tam mnohem větší názorová shoda než s Fischerem), ale tam prostě vidím problém, že proti Fischerovi, Drahošovi a ani Horáčkovi aktuálně podle mě nemá šanci. A chybí mu politické zkušenosti. Při příští volbě by mohl být zajímavým kandidátem. Teď se obávám, že jen připraví o hlasy kandidáta, kterému by se hodily ty hlasy víc.
    Na vítězství Hilšera je teď u Tipsportu kurz 230, takže bohužel. Vlastně to zatím podle kurzů vypadá, že to má Zeman v kapse, takže to bude jistě zajímavé.
  • PreidaQ
    Já ještě přemýšlím, jestli budu volit Hilšera (moje subjektivní volba) nebo Fischera (nejpovolanější, řekl bych objektivně nejlepší). Zato velká popularita Horáčka je pro mě naprostou záhadou (po dnešní diskuzi v televizi utvrzení že mele hubou, ale neříká nic; navíc obchodník s hazardem).
    Moje prioritní tabulka (sestupě) vypadá asi takhle: (Hilšer, Fischer, Drahoš, Kulhánek, Topolánek, Zeman, Horáček, x, x).

PS: Slušné diskuze o politice jsou přínosné. Ale bojím se, že vlákno půjde i tak pryč.
  • Mart9
    Fischer v těch debatách působí skvěle, ale bohužel za tou melodickou řečí nejsou úplně jasné názory.

Zeman je ve formě, pouze má mrtvé nohy, tak si to zkus představit. S tim je nepříjemné stát i jít, když našlapuješ a nemáš cit.

Já bych ten tvůj výběr ještě zúžil, protože volím pouze člověka se zkušenostmi z politiky. Takže zbývají Zeman, Topolánek a Fischer. Ani jeden z těch tří mi nevadí, i když Topolánek má teda velký škraloup z minulosti. Ale zase velké zkušenosti.

Pro mě Zeman znovu a Fischer ať kandiduje za 5 let.
  • MickeyMutant
    Zítra máte jedinečnou šanci poslat poslední přežívající prognostiky do pr... opadliště dějin. Tak si ji nenechte ujít.

EDIT: Pro nerozhodnuté ještě doplním zajímavý rozhovor s letošním favoritem, kde si každý může najít nějaký ten podnět k zamyšlení + jednu citaci našeho milého pana premiéra, sice trochu staršího data, přesto stále aktuální:

"Miloš Zeman, jehož průzkumové agentury považují za jednoho z hlavních favoritů, je pro mě pokračovatelem Klausovy éry. Je to kandidát, který by si prezidentskou kandidaturou pouze léčil ego, jako prezident by dál rozděloval společnost. Z Hradu by se za jeho prezidentství stalo opět mocenské centrum, v němž by měl hlavní slovo lobbista Miroslav Šlouf a další kontroverzní osoby spjaté se Zemanovou politickou kariérou... Proto budu volit Schwarzenberga."

Andrej Babiš, leden 2013
  • jamar28
    Medieval II Total War Kingdoms, Europa Universalis IV některé díly Civilization.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit