Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K pravde by ti hlavne pomohlo neplacat blbosti a kdyz uz je placas tak v tom tak netancit a proste priznat ze jsi trosku mimo :D
  • Mart9
    Nehraju, ale pomůžou mi k mé pravdě.
  • Ja myslel ze pixelartovy hry nehrajes? :D
  • Mart9
    Beru na vědomí.
  • Inquisitor
    Dneska je průměr spíš 40-50 giga. Nakonec při dnešních velokostech disků nevidím větší problém. Nemusíš mít nainstalováno 40 her najednou.
  • Hele Marte, než něco napíšeš, tak si to pro jistotu 3x promysli, esli to náhodou nejsou jen velký smradlavý sr.... Začínáš Jackovatět!
  • Mart9
    No a celkový průměr dá to moje číslo. Ve storu je spousta o dost menších her.
  • Hanzales
    PlayStation 4 game install sizes: Doom 47.34GB, Wolfenstein: The New Order 47.12GB, The Last Of Us™ Remastered 47.2GB, Battlefield 1, 45.5GB, Grand Theft Auto V 44.87GB, Dirt Rally 43.31GB Horizon 43.04GB, Ghost Recon Wildlands 42.76GB, The Witcher 3: Wild Hunt 42.23GB, God Of War® Iii Remastered 41.73GB, Mortal Kombat Xl 40.86GB, Wolfenstein: The Old Blood 39.19GB, Deus Ex: Mankind Divided 39.08GB, mnohem níže mají 16-20GB starší nebo menší hříčky :)
  • Mart9
    Bavíme se stále o PS4 hrách?
  • MickeyMutant

Na konci minulého roku se celosvětově prodalo 5,9 milionu konzolí PS4 a 73,6 milionu PS4 her. Celkově se již prodalo 73,6 milionu PS4 a 645 milionů PS4 her.

Ahoj bleskaři, dohodni se s Patrikem Hajdou na těch číslech. Ve svém článku píše, že se koncem roku prodalo 55,9 milionů PS4 her, tys jim trochu přihodil. Upřímně řečeno, milion sem, milion tam, nám je to šumák, já jen, že jsme spolu už dlouho nepokecali.
  • Hanzales
    pouze z nouze :) Co tak koukám na hadr, tak hry mají v průměru 30-40GB. Planet Coaster má 8GB, War Thunder 15GB, ale třeba GTA5 s modama 120 GB :) A vše co jede na IDTech 5/6 prostě megatextury, to pak 50GB normálka. Jinde je spousta audia a to taky něco sežere, na médiu pak v x jazycích co se vejde (60GB). Myslím že 6-8 GB je snad úplné minimum, nepočítám li minecraft :) U 16GB se dá říci "pouze" úplně s přehledem ;)
  • Mart9
    Já vám na to odpovím.... 16-24 považuju za průměr, 25 a víc považuju za nadprůměr, nad 35 už považuju za neschopnost vývojářů a kolem 10 považuju za "pouze". Konkrétní číslo 8 jsem dal jako polovinu původního čísla
  • Lukyz
    Mě by strašně zajímalo, kde jsi vzal tu přesnou definici, že pouze znamená 8 GB a méně.
    Proč ne třebas 6 GB a méně? Nebo Spíš 6 - 2 GB, protože 2GB a méně bych už klasifikoval jako ždibíček. *1* *1* *1*
  • Mozna v roce 2012...
  • Mart9

PS4 verze hry Monster Hunter World zabere na pevném disku pouze 16 GB.

"Pouze" by bylo 8 GB a míň
  • ringmancz
    jasný lákadlo na datadisk. jinak já koupil ten lednovej a nelituju, hned jsem začal hrát Sleeping Dogs, po kterých jsem dlouho pokukoval
  • Marble Blast ?
  • skaven

ad Meltdown

zacinaju vychadzat prve testy aj pouzivatelov. CPU heavy hry su podla vsetkeho zasiahnute tiez. znizili sa minimalne fps.
    https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/7obokl/performance_impact_of_windows_patch_and_bios/
  • jamar28

Nejoblíbenější hry Elona Muska

Kerbal Space Program - nepřekvapivě. Prostě hardcore gamer, nebavilo ho čekat na další podobný simulátor, tak vzal věci do vlastních rukou. *15*

http://www.businessinsider.com/elon-musk-favorite-video-games-2017-6?r=UK&IR=T/#warcraft-8
  • Mart9
    No vždyť říkám... První dojem skvělej. Hudba, pocit z jízdy, bouračky... Paráda. Ale trvalo to jen chvilku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit