Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    + že to pojede 60 FPS. Třeba si na to hráči kteří hrají pouze na konzoli zvyknout a budou to pak chtít. Následující generace by pak mohla stát více aby to při 60 FPS lépe vypadalo.

Člověk si lehce zvykne na lepší.
  • MrSanta
    15 - 20 měl i BioShock: Infinite a nějak zvlášť nataženej se mi nezdál. Těch 20 se dá. Mě to teda přijde ještě krapet málo. Pro mě je na FPS ideál zhruba 25 hodin.
    Pro mě dobrá zpráva a další příklon k nákupu.
  • Jack1947
    No mozna jeste zmenim nazor, ( sam tomu moc neverim). *7*
  • ucho

Xbox One i PS4 verze Wolfenstein: The New Order poběží v rozlišení 1080p a 60FPS. Dohrání kampaně zabere...

15-20 hodin na fps je moc. v tom bude nějakej háček, jak to uměle natáhnou...
  • MidnighT91

Xbox One i PS4 verze Wolfenstein: The New Order poběží v rozlišení 1080p a 60FPS. Dohrání kampaně zabere...

konečně fps s normální hrací dobou...
  • Cist tve komentare, to je fakt zazitek. *1*
  • AI War Collection Steam Key: 63JCC-88F5Y-NW5JL
  • Ne že bych měl PS4, ale snad to se takhle sekat nebude i ve finální verzi *8*
  • michelangelocz
    Ted, s patchem 2.0, Diablo vypada, hraje a lootuje se v nem daleko lip, oproti dobe kolem vydani, kdy jsem ho koupil a hral ja. Takze kdo jeste s tretim Diablem nemel tu cest, mozna by mu mohl dat sanci prave ted. Na druhou stranu je nutny instalovat aplikaci (battle.net – 200MB), aby se hra dala vubec spustit. Takze dalsi aka STEAM manazer do vasich pocitacu...

PS: Dotaz mistnim slevovym baronum – Nejaka akce na datadisk, v pripade Blizzardu, asi nehrozi co? Takovy petikilo bych za listek do Diablovskyho lunaparku jeste dal.
  • Taky patříš ,,inam,,
  • Pretoze to je oldskul hajzlik v domoch na moste, takze kadis pekne do vody :)
  • Vsak vyssie FOV by to pri 1080 neutiahlo :)
  • Já První

Hlavní postava vypadá jako Lemmy :)
  • Jack1947
    Az na ty trhane animace defakto to samy co jsme uz videli, akorat krom hudby uz je konecne slyset i zvuk ze hry... ono taky je treba si polozit otazku... koridorovost nojo ale otevrene "areny" a jine svety patri nekam trochu inam...

Koridor sam o sobe spatny neni ( staci kdyz vas nenuti jit jednou nalajnovanou cestou plnou "ddechberoucich skriptu" a skriptu obecne... jo to je tezke) ale tak co druhej dil (jestli bude)
    uz bude zase o necem jinym, prece 2x do stejne reky spadnout nejde nebo ano?
  • C-BEAM
    je na tom aj nieco pozitivne - pri tejto chorobnej snahe o filmovost sa jej skor ci neskor prejedia i masy.
  • Call of Duty: Elite bude vypnuto 28. února cca v 19 hodin.

...první krůček ke zlepšení.
  • Keyz
    Navíc to má podle pohledu velice malé FOV.

To dává tomu koridoru hloubku *3*
  • Pilgrim66
    Taky jsem si rikal, ze slovo linearni strilecka dosahla naprosto novyho rozmeru, blahova nadeje je, ze je to treba jenom kousek hry...
  • Tak krasne vypadajici hra a pritom to opravdu vypada jako prevlecenej COD. Neni to skoda?
  • frag.ment
    Tomu říkam ukázkovej koridor, to by se i COD mohlo učit :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit