Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    Budu rád za každou odezvu, díky. ;)
  • Keyz
    Za to se tedy na ten výtvor mrknu a kladně to ohodnotím *3*

Ale "zádahách" jsi neopravil.
  • WhySoSad
    Dobře *1* Pokud to bereš tak puntičkářsky, tak je to jen audio s obrázkem, opraveno *3*
  • Keyz
    Technická:

"Dnes vám přináším první experiment, před nějakou dobou jsem sliboval, že bych chtěl dělat nějaká mluvená videa, buď o zajímavých místech, nebo o nevysvětlitelných zádahách"

Já klikám jak blbec a obrázek na videu je pořád stejný. Tedy je to audio a obrázek a ne video :)
  • WhySoSad

Horror Story

Pár lidí co sem chodí, tak chodí i na můj youtube channel a chtěl bych sem hodit i jednu novinku, kterou na českým youtube snad nikdo nedělá...

http://youtu.be/0m0v5IFz8wk

Kdo nechce klikat, ať nekliká, nechci tomu budovat špatnou reputaci *3*
  • ucho

GOG

http://www.youtube.com/watch?v=XfSrjPANNf8
  • Jack1947
    Eu je k nicemu na dnesni BETA vikend, takze zrejme zaskrtl ze chce obe ( respkt. zapomel v nastaveni odskrtnout jen tu us).
  • Vývojáři hry Routine zvažují její PS4 port.

moje složka TESO má 60 GB, jsou tam složky Elder scrolls online a Elder scrolls online EU :), obě maj okolo 25 GB
  • Jack1947
    V diskuzi ke klicum psal x (nebo jak se jmenuje) ze to chce vic jak 30gb... ze hra to poxcita nak spatne tedy 60gb ale tomu se mi nechce verit.
  • B.o.b

Neoficiálně: Členové Xbox Live Gold programu získají v březnu 2014 zdarma Civilization Revolution.

Tak to Major Nelson potvrdil a ta druhá hra je Dungeon Defenders. Ach jo. *9*
  • Inquisitor
    To bude on :)
  • ucho
    ajo vlastně, na toho jsem úplně zapomněl :)
  • Inquisitor

The Elder Scrolls Online Beta

tvl tak stahuju dvacet giga jak blb, v půlce instalace to hodí chybu a voala stahuje zase od začátku. Tak to si můžou nabouchat, dvakrát to stahovat nebudu. Stalo se někomu něco podobnýho?
  • USER47
    On takovej levis tady solidně perlil už před Levelem:).
  • vlastik.plaminek
    Že si třeba Ubisoft může dát slevovou akci kromě Uplay i na Steamu a nemusí se ptát Valve, jestli může. Aspoň tak to chápu já.
  • nebo jako mavnutim kouzelnyho proutku tu bude za 10 let slusnej mod, jako resurrection *5*
  • Fanoušci původních dvou dílů Star Wars: KOTOR se pustili do vývoje třetího pokračování.

Huch.,...ale na čem to chcou dělat jako engine? Nebo jak to mají právně ???
  • nekromant33

Fanoušci původních dvou dílů Star Wars: KOTOR se pustili do vývoje třetího pokračování.

Něco mi říká, že to půjde hodně rychle k ledu.
  • A kto by ocakaval next gen na obstaroznom UE3? :D
  • Video: Grafické porovnání PC, PS4 a Xbox One verze hry Thief.

takze next gen se nekona :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit