-
Budu rád za každou odezvu, díky. ;) -
Za to se tedy na ten výtvor mrknu a kladně to ohodnotím *3*
Ale "zádahách" jsi neopravil. -
Dobře *1* Pokud to bereš tak puntičkářsky, tak je to jen audio s obrázkem, opraveno *3*
-
Technická:
"Dnes vám přináším první experiment, před nějakou dobou jsem sliboval, že bych chtěl dělat nějaká mluvená videa, buď o zajímavých místech, nebo o nevysvětlitelných zádahách"
Já klikám jak blbec a obrázek na videu je pořád stejný. Tedy je to audio a obrázek a ne video :) -
Horror Story
Pár lidí co sem chodí, tak chodí i na můj youtube channel a chtěl bych sem hodit i jednu novinku, kterou na českým youtube snad nikdo nedělá...
http://youtu.be/0m0v5IFz8wk
Kdo nechce klikat, ať nekliká, nechci tomu budovat špatnou reputaci *3* -
GOG
http://www.youtube.com/watch?v=XfSrjPANNf8 -
Eu je k nicemu na dnesni BETA vikend, takze zrejme zaskrtl ze chce obe ( respkt. zapomel v nastaveni odskrtnout jen tu us).
-
Vývojáři hry Routine zvažují její PS4 port.
moje složka TESO má 60 GB, jsou tam složky Elder scrolls online a Elder scrolls online EU :), obě maj okolo 25 GB -
V diskuzi ke klicum psal x (nebo jak se jmenuje) ze to chce vic jak 30gb... ze hra to poxcita nak spatne tedy 60gb ale tomu se mi nechce verit.
-
Neoficiálně: Členové Xbox Live Gold programu získají v březnu 2014 zdarma Civilization Revolution.
Tak to Major Nelson potvrdil a ta druhá hra je Dungeon Defenders. Ach jo. *9* -
To bude on :)
-
ajo vlastně, na toho jsem úplně zapomněl :)
-
The Elder Scrolls Online Beta
tvl tak stahuju dvacet giga jak blb, v půlce instalace to hodí chybu a voala stahuje zase od začátku. Tak to si můžou nabouchat, dvakrát to stahovat nebudu. Stalo se někomu něco podobnýho? -
On takovej levis tady solidně perlil už před Levelem:).
-
Že si třeba Ubisoft může dát slevovou akci kromě Uplay i na Steamu a nemusí se ptát Valve, jestli může. Aspoň tak to chápu já.
-
nebo jako mavnutim kouzelnyho proutku tu bude za 10 let slusnej mod, jako resurrection *5*
-
Fanoušci původních dvou dílů Star Wars: KOTOR se pustili do vývoje třetího pokračování.
Huch.,...ale na čem to chcou dělat jako engine? Nebo jak to mají právně ??? -
Fanoušci původních dvou dílů Star Wars: KOTOR se pustili do vývoje třetího pokračování.
Něco mi říká, že to půjde hodně rychle k ledu. -
A kto by ocakaval next gen na obstaroznom UE3? :D
-
Video: Grafické porovnání PC, PS4 a Xbox One verze hry Thief.
takze next gen se nekona :-)