Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Si kuř :) Ty Hindy jsem chtěl dokoupit časem, za tuhle cenu to je zadarmo a už jsou u mně :)
  • jesusek

Take on Helicopters

Zajímavá sleva. Třeba to někoho zaujme.

http://store.steampowered.com/sub/13794/?snr=1_4_4__106_4
  • Díky
  • Thorar
    Ta revised verze už je o dost lepší i graficky, nejsou to orgie, ale je to už hratelné.
  • Video: Grafické porovnání PC, PS4 a Xbox One verze hry Thief.

Tak Xbox One to je král hnoje.
  • Já věděl, že jsem to před pár dny viděl ještě levněji v nějakém bundlu. Ale ani za ty 3 € mě to neláká. I když nemusím hypermoderní grafiku, celé se mi to zdá nějaké ošklivé.
  • Larky
    Nejedná se o standalone datadisk, takže budeš muset přikoupit i původní hru.
  • Reaper Of Souls

Zdravím místní komunitu. Chtěl bych pořídít datadisk v collectors verzi ale půlvodní diablo 3 nevlastním. Musím do košíku přihodit i to nebo můžu hrát bez původní hry? Díky za odpověďi.
  • michals
    musis se prihlasit pod svym uctem na tom konkretnim pc a tam ho taky autorizovat *5*
  • Zdar.Když už je na steamu to pujčování účtu,rád bych věděl,jak to vlastně udělat.Včera jsem si potvrdil autorizaci tlačítkem v nastavení,ale jak vyberu ,komu pujčim účet/ za účelem hraní/ na to nemohu přijít.Děkuji za odpověď.
  • GlaDOS
    Tak to tě bude TA taky bavit. Sice má o jeden technologický stupeň méně a také nemá experimentální jednotky, ale na druhé straně je rozmanitější právě tím, že se souboje odehrávají na kulatých planetách. Takže je třeba se vhodně opevnit a využít přírodní bariéry.
  • Tak EVE a knížku můžeš jet klidně zaráz. *3*
  • Thorar
    wow *8*
  • Práva člověče , práva ... ne neschopnost. A to tihle pánové od Disneyho poslali k ledu rozjetější ptojekty ...:/
  • Tak jukni na tohle ...ROA + 8dalších za 2, 99€
    http://www.bundlestars.com/all-bundles/fusion-bundle/ *1*
  • Thorar

ROA Blade of destiny

Remake jedné z nejlepších rpg sérií je teď za pěkných 5 euro, hra je vydatně opatchovaná, už to není ten paskvil co vyslali do světa narychlo http://www.gamersgate.com/DD-ROABOD/realms-of-arkania-blade-of-destiny-revised
  • michelangelocz
    Vcera jsem se do TESO taky chtel podivat. Ale uz po druhy jsem zapomel heslo. A v tomhle pripade uz ho ani nemuzu resetovat, protoze resetovaci formular se od posledne zkomplikoval o kontrolni otazku, jejiz odpoved si nepamatuju uz tuplem. Jejich skoda, vnimal jsem se jako jeden z mala, kdo na tu hru neplive siru. Na druhou stranu sance, ze bych zrovna ja zacal hrat nejaky MMO je az usmevne mala. To radeji knihu, nebo rovnou EVE :)
  • kennyB
    Je to skvělé, dobrá práce *3*
  • No já jsem tomu chtěl dát ještě víkend, abych na to neplival neoprávněně. Chtěl jsem si nainstalovat z nového IP. No ochrana accountu se dá pochopit, chtělo to po mě kód, co poslali na emil. Potud vše OK. Kód dorazil v pořádku, ovšem v jejich formuláři se tvářil jako špatný. S mírným skřípěním zubů jsem si nechal poslat nový. A co nevidím, ten samý kód. Nefunkční. Tak si bláhově říkám, nebudu sv*ně a nahlásím jim to, ať si to opraví. Dám si práci s emilem, ve kterém jak pro retardované jedince popíšu problém. Odpověď přišla za minutu. "Sakra to je fofr", říkám si. Pak jsem ovšem začal číst... No nebudu to snad ani komentovat, ale místo toho, aby se mě začali ptát na problém a snažili se dopátrat podstaty, chtěli po mě přihlašovací údaje a podobné srágory, aby mě mohli ručně pustit. Na to jim sere bílej tesák. Je to banda totálně neschopnejch jelimanů a tím u mě tato hra skončila. A rozloučím se jejich heslem: Helping you is our passion! *7*
  • Keyz
    Nějaké kecy k obsahu nepovím nevyznám v hororech :)

Je ti dobře rozumět i když mluvíš rychleji. To je super. Hromada šílenců, tam něco kváká ani nevíš co a není sranda to vychytat jestliže jsi netrénoval od mala. Za mě pozitivní. Navíc snaha něco sám tvořit je opravu dobrá. Dost lidí na to nemá jak se říká koule.

Snad si najdeš nějakou pravidelnou základu fandů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit