-
...
Nestačilo... -
...
Jelikož, prohlížím Steam skrz Big picture mod z obýváku (kde jsou filtry značně omezené), musím se probírat kupou balastu.
Přidávám si je snad proto, abych si je mohl vůbec vyzkoušet, nesoudím podle předsudků jako ty.
Diagnozy si nech prosím od cesty. -
Co najdete v Levelu 239? O tom jsme si povídali v rámci našeho tradičního videopředstavení nového čísla...
Race 07, Giana sister - vůbec mi nesedla. -
hele hrdino. eg vede jouda, ale nejde tam uprit to ze se aspon nejak rozvijeji
-
level fullky
ty hry z Levelu si ale označení "úžasné" nezaslouží, protože ani jedna z těch steam her co měli nebyla vubec špatná -
Botanicula, King's Bounty, Trine 2, Red Orchestra 2, Giana Sisters -
Nestačilo by si v seznamu udělat kategorii třeba "odpad" a tam to naházet?
-
Asi ti to zbortí svět, ale pokud veskoslav zároveň není GGG, tak to nezavedl. Samozřejmě argument o njehorších sériích a hrách je platnej, ač značně subjektivní.
-
A mohu se zeptat nějakého rozumného důvodu proč si mazat hry ze Steamu? To jako aby jsi opticky měl "hezčí" knihovnu?
Navíc proč sis tedy dával ty "úžasné" hry do knihovny, když si je pak dle svých slov mažeš? Není to trochu demence? To samé v případě Humble..... -
A jaky ze ma smysl se tech her zbavit? :)
-
Tady by se mělo slovo Eurogamer normálně blokovat,protože takovou lůzrovinu jsem dlouho neviděl.Kopad do zadnice ty czuráky a zabavit jim vobčanky.
-
Jo to se mi taky stalo, vypnul jsem to přes správce úloh. Stačí nemít zaškrtnuté "run game in background"
-
...
Abych ukázal taky "lidskou tvář", tak tady máte nálož klíčů, jak se říká DRM free (bez hloupých otázek). Ranní ptáče...
Origin:
Dead Space Origin Key - DHQQ-XVL6-WDX3-HZ9D-3DXG
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key - 22S2-9LAN-NFEC-73P2-9UV5
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key - 7GZZ-VMNE-PPDP-XT6R-Q5N7
Dead Space 3 Origin Key - 6BQY-UNME-UY3D-HMWA-TYAW
Medal of Honor Origin Key - 94LL-DUXN-MNLG-NS6N-CEDQ
Mirror's Edge Origin Key - EWUL-5EJN-HQEP-7SHA-MANJ
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key - 8QGG-BALD-ZFAM-NW5N-WCWP
Populous Origin Key - 3QRR-KSLC-XYTQ-QC9A-TH3N -
Nechci se nikoho zastávat, ale jeho komenty mi přijdou většinou naprosto normální a k věci, pokud tedy zrovna nereaguje na urážky kterými ho tu ty a tobě podobný zbytečně častujete. A pokud ti ten člověk tak strašně vadí, tak nechápu proč na něj reaguješ. Prostě ho ignoruj a budeš mít klid.
-
I když to do bleskovek nepatří musím se s Vámi o něco podělit. Po dlouhé době jsem se rozhodl udělat si pořádek na svém Steam účtu od přebytečného plevelu z HumbleBundle a "úžasných" her z Levelu. Napsal jsem tedy na podporu Steamu a zaslal jim seznam her, kterých se chci zbavit. Nejen že jsem se dočkal pozitivní odezvy a téměř okamžitého smazání inkriminovaných her, ale navíc jsem dostal nabídku kdykoliv smazané hry, dle mé vůle znovu obnovit.
Tím chci jen říct, že mě jejich přístup naprosto uvidil. V ČR na vás pomalu obchodník jde s vidlemi za pouhý dotaz navíc. Make love Steam, not Origin / Uplay. -
Asi si to neuvědomuješ, to už tak u hlupáku bývá, ale králem blbečků jsi tu ty a tvoje královna Jack samozřejmě. Považuješ se za nějakého znalce, co má vkus, jenže hraješ ty nejhorší série a hry, co byly vydány. Jsi samozvaný mudrc, co normální jedince rozčiluje. Plížíš se tu jako Červivec Gríma a si vychytralý. Nekritizuješ pod svým nickem, používáš anonymy a když ti na to někdo přijde, tak vytvoříš další. Hanba tobě, co jsi tady zavedl. Už mě to po těch týdnech nedalo a tak jsem se vyjádřil. *10*
-
Rozklikni si můj profil a podívej se na počet komentářů a pak na počet článků, které zde jsou. Nejsem ani u 10%. Ale co bych chtěl po blbečkovi, kterému přijdou trolové jako GGG a spol vtipní.
P.S: Pokud ti to tak hrozně vadí, nechceš zase táhnout o dům dál a tam psát své moudra? Máš desítky zahraničních médií, když ti nevyhovují ty české. Ale to by jsi musel umět jazyk, co? -
Neoficiálně: Členové Xbox Live Gold programu získají v březnu 2014 zdarma Civilization Revolution.
nezapomínej na doupě.cz :) -
Souhlasit, se s tebou dá protože je pravda že bejt tu nějaká schopná konkurence tak Games by už se stali svým vlastním popelem. "Naštěstí" zde žádná není a tak se nemůžeme divit že stále dýchá, jenže dýchá a jak? spíš by se dalo říct že dodýchává, nepřímo to připomíná situaci dnešní již tak pokažené herní scény, těch pár Patriotů ( věrných uživatelů) ví o čem mluvím.
Tím nechci malovat čerta na zeď, byly zde párkrát i případy vzestupu ale tak všichni víme že nejlepší léta mají zde za sebou. Prach , bída a síra ... pak jediné co zde zbývá je hřiště lidem - trollům co si tu řeší osobní komplexy a zjevně to nikoho netrápí (negativní reklama taky reklama že?)
Přeji hodně, štěstí i když co zde pozoruji, nevím. Věstit neumím ale tady to na dlouho moc také nedivím. Však světlé zítřky nejsou nic nemožného. Nadále budu pozorovatelem jakož jsem byl i do teď. *4* -
vtipné trolly? ty se směješ mentálně postiženým? shoříš v pekle
-
ale prd, články jsou od některých autorů slušné. ano, najdou se černé ovce, ale co už.