Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

V Bioware se diskutovalo o vydání trilogie Mass Effect na nové konzole.

WTF? *1* Tak nejen že je bleskař pomalejší oproti ostatním (zahraničním) webům, ale teď už je dokonce den pozadu i oproti games.cz *1*

Vždyť o tom psal včera v 10h Aleš samostatnej článek?!? *1* *1* *1*
  • God-of-War

V Bioware se diskutovalo o vydání trilogie Mass Effect na nové konzole.

Pokud tam ku*evsky sníží nahrávací časy a mohutně vylepší grafiku, tak bych to i bral.
  • V roce 2015 se dockame pokracovani a ne skutecnych hoverbordu *2* . Ale promo je to celkem povedene, to zase jo. *3*
  • Gabe Newell bude dnes ve 23:00 odpovídat na dotazy hráčů v rámci Reddit AMA.

Říkal někdo kafe?
  • langustyn

Hoverboard

Tak se ukazuje, že Back to the Future nebylo datací úplně vedle... V roce 2015 se dočkáme Hoverboardů :)

http://huvrtech.com/
  • Jack1947
    Blb, navzdy blbem, jakozto ignorant ignorantem... Ámen vila de griece. *15*
  • Jack1947
    "Good Samaritan"... *15*
  • ringmancz
    a co teď děláš s těma F2P hrama, co ti tam přidali? *1*
  • Hanzales
    lambada: pravdu díš :)
  • Tak multinicky zde pouziva vicero lidi, ne jen Veskoslav, co jsem si tak stihnul vsimnout. A neni tomu tak davno, kdy tady jeden/vicero lidi s multiucty osocovali ostatni multiuctare prave z toho, ze pouzivaji vice uctu/prezdivek.
    To pak byla vazne usmevna debata.
    A pak jsou tu jedinci, kteri vidi Veskoslava uplne vsude a meli by se jit lecit, pac jim z toho "slavneho" Veskoslava zrejme docista hrablo. *1*
  • Hanzales
    Tak to mám já "garbage" :) Také jsem psal na Steam, aby mi odstranili nějaké položky, ale na mně se tehdy ještě vyprdli, tak jsem to pořešil takto :)
  • Hanzales
    Sorry, musím reagovat, ale je nás více, co si toho tvého schovávání se za anonymní nicky všimlo, samozřejmě z dlouhodobějšího hlediska, kdy se to vžy jen časem potvrzuje. Právě proto jsem si tě odebral zase ze Stýmu, neb se nedokážeš postavit za svůj názor, nebo se obhájit sám a někdy úplně zbytečně kopeš kolem sebe (ať už jde o reakce na trolls, nebo jako v tomto případě na neškodný komentář.. Nezlob se na mně ale "Není to trochu demence?" je tak trochu nadávka do demence.
    Druhá varianta je, že to skutečně nejsi ty a někdo píše schválně tak, aby to vypadalo, že se za ten anonym schováváš. V tom případě si ale za to opět můžeš sám. Kdyby jsi tady poslední měsíce nevyhlásil těm trolům válku (jako že ty jejich hlody nemusíme myslím nikdo) tak tady z té diskuze není takový chaoz. Ty jejich mínuskovací praktiky také vzešly z tvých reakcí na ně (ho, kdo ví) Prostě to tak nežer, ty individua ignoruj (jak sám doporučuješ) a třeba tu bude zase trošku více klidu. Tečká! :)
  • Eets Munchies - Steam

6C5F-SAXL-Y1TK-7H2Q
  • kennyB
    Celkem dobrá *3*
  • ucho

Steam akce

Na Steamu je nyní ve slevě prequel hry Rambo: The Video Game. Za 1,19 eur je to myslím dobrý kauf.

http://store.steampowered.com/app/259340/?snr=1_614_615_WeeklongDeals_616_29
  • Veskoslav

Vtipná reklama na Titanfall:)

http://www.youtube.com/watch?v=YGtMrF3cvZE
  • davidBray
    já tam mám takhle zombie driver, ne ten HD, ale ten původní a děsně mě ta hra irituje jak je prostě moc špatná :D
  • Nebo jsi jenom natolik blby clovek, ze kazdy je podle tebe Veskoslav....
  • No některé hry z Bundlů fakt jen hyzdí profil a pokud vím že je hrát nebudu ....
  • Inquisitor
    1.1: Tak nový pro mě no :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit