Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Nie, radšej Blood Dragon.
  • Inquisitor
    To si ještě dobrej, já stihnu tak pět max. šest :)
  • ucho
    dobrých her je tolik, že pomalu nevím, co hrát dřív. včera jsem udolal Infamous 2 (celkem se dalo, ale úplný zázrak to nebyl). každý rok vyjde kolem 40 her, které bych chtěl zahrát, no ale dohrát jich zvládnu kolem 20 :D
  • Ja spal. Bylo to super!
  • Inquisitor
    Je to vlastně genocida.
  • Tak ja netvrdim, ze to vypada hnusne, ale oproti tomu, co nam prezentovali na zacatku, kdy vetsine lidi tak trochu spadla celist, to na soucasnych promo materialech vypada prinejmensim prumerne v ramci "next-gen".
  • Dnes jsem šel dřív z práce, abych si mohl zajezdit na kole a stihl to do oběda, už jsem doma. Co jsi dělal celé ráno ty ?
  • Diablo a podobne uz nikdy

http://explosm.net/db/files/Comics/Rob/dungeon.png

:(
  • jdi si zaběhat, zapařej se ti trencle
  • frag.ment
    Aha, tak to mi nedocvaklo. Děkuji za objasnění, přístě bych mohl víc zapojit mozek ;-)
  • Planescape:Torment
  • Kurvadrát bych tak něco pořádnýho zapařil, ale není co.
  • Farmville 2, New Words With Friends a nový Poker od Zyngy míří na mobilní telefony.

Ty seš pěknej schizofrenik...
  • vizualne zatial cliche, som zvedavy ci aj pribehovo
  • ucho
    mně to přijde graficky v poho. spíš mě zajímá, jak se to bude ovládat a hrát s tím telefonem.
  • nejsi sám ,pc gameplaye vypadají výrazně hůř než co ukazovaly na E3
  • Miserius
    Jóó 11. by byla krása, u nás to ale vychází 14. takže opkud nemáš nějaký kontakty, počkáš si *13* Aspoń že budem mot umírat celej víkend
  • michelangelocz
    Celej prolog uz funguje daleko lip. Jen me trochu zarazi, kde jsou zabery z announcement traileru – ze by se do hry nedostaly a slouzily jen pro ucely oznameni? Nebo snad behem hrani uvidime vicero CGI videi?

Jsem zvedavej, jestli mi prijde posta uz 11. nebo az 14. Pak uz si totiz budu moct na polozeny otazky odpovedet sam ☺
  • pokud jsem to pochopil tak ten trailer je jenom na Xbox 360
  • Miserius
    Nechces spis celej? http://www.youtube.com/watch?v=XKWt2Q48AZg
    Jo mimochodem, jak jsem tady před asi 3 týdnama řikal že je pro mě Demon Souls lepší tak to už dávno neni pravda *1* Jedu Dark Souls New Game +3 a pořád nemam dost... fakt pecka, teším se na dvojku
    Co mě udivovalo bylo, že jsem to s jednou postavou celý dohral na Soul levelu 15 a i na 15 levelu jsem na naprosto každýho bosse (kromě Ceaselesse a Bed of chaos *3* ) měl výber z hromady hráču do coopu. Slyšel jsem že na ps3 je komunita hráčů největší, ale že fakt na patnáctce budu moct jít každou lokaci v coopu...to jsem čuměl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit