Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snaha se cení, ten ale to podání je hrozné.
  • michelangelocz
    Paklize to na plnou hubu vyzvanil uz RavenHolm, tak bohuzel. Ale pro priste bych ocenil spoilery do < spoiler > Ornstein < / spoiler >. A byt doufam, ze to byl z jeho strany jen "humor", protoze Ornstein by mel bejt v dobe, kdy se druhy Darks odehrava, nejen mrtvej, ale i davno zapomenutej, tak bych ve dvojce nejakou znamou tvar docela rad potkal ☺

EDIT: Nahore vyspoilerovane, mnou jen zopakovane skryvam, pac spoilery jsou na *
  • Miserius
    Celkove je to nějakej lamer... U některých úskoku/pohybu uz clovek rika: to se ti vymsti! a vymsti se mu to *1* A to behani po mistnosti aby se vyhealoval *15*
  • Miserius
    Ver mi, ze s timhle bossem rozhodne nebudes bojovat poprvé *1* Kor kdyz mu nehcali uplne vsechny jeho pohyby z jedničky...
  • moc ti děkuji :)
  • montatatana
    Peggle Deluxe, Bejeweled 3, Bookworm Deluxe, Escape Rosecliff Island, and Feeding Frenzy 2 Deluxe na ORIGIN

6LS2-39M5-3K4P-XEUY-??PH

otaznicky jsou vcerejsi datum
  • michelangelocz
    Na vyvojarsky deniky a prolog jsem se jeste podival, ale vazne se nenecham pripravit o kouzlo prvniho setkani s bossy ;) Dark Souls je totiz nejlepsi napoprve. Navic by pokracovani melo mit gamedesignersky reseni, ktery ti umozni udelat si hru jeste tezsi a ani nepratele by nemeli byt stale na stejnych mistech – coz cenim, pac hra tim ziska na nevyzpytatelnosti a zpestri nasledujici NEW GAME+.
  • kennyB
    Super příběhy, rozhodně v tom pokračuj *3*
  • MickeyMutant
    První 4 a půl minuty mi připomíná video "This is how you DON'T play Dark Souls".
  • RavenHolm
    Copak ve dvojce dělá Ornstein? Hmm :)
  • WhySoSad

Horror Story

Před týdnem jsem posílal první video ze série Horror Story a protože se tu víc lidem líbilo než nelíbilo, tak posílam i druhý díl co je právě vydán.

http://youtu.be/kD9R_aiT2KQ

Budu opět rád za každou odezvu ať už tady nebo na youtube, díky *3*
  • Brumla

Nejlepší na celé té diskuzi je : "buy ps4.. and get titanfall on pc.."  *1* *1* *1*
  • No uvidíme za pár dní

Co trailery ...ale představ si , že by celá hra byla na jednobrdo , jako mulťák GTA5 :(
  • Miserius

Dark Souls 2

Pokud je tu někdo kdo si chce lámat hlavu s Dark Souls lore tak mrknětě na toto video ze dvojky - boj s bossem !Na vlastní nebezpečí!

http://youtu.be/Us1s7E923dU
  • Veskoslav
    Když jsem to jel klasicky a zapnuté blbosti jako viditelné předměty, kudy mám jít atd. tak 6/10. Když si všechno povypínám a nemůžu omračovat, luk nemá zaměřovač atd., tak bych šel i na těch 8/10, ale více ne.
  • Dal bys minimalne 9/10?
  • Veskoslav
    Tak hraji nového Thiefa. Původně kvůli recenzi, ale teď mě to i baví. Obrovskou nevýhodu v obtížnosti ale vidím v tom, že pokud má člověk všechny berličky vypnuté, tak najít některé zzámky, mechanismy pastí atd je naprosté peklo a sám se přiznám, že už v 1. případě jsem musel sáhnout po nápovědě ze světa internetu....Při téhle obtížnosti je Thief skutečná výzva. To podle mě ocení milovníci staré série. Aspoň já jsem překvapen.
  • ucho
    popravdě řadu her dostávám zdarma.
  • frag.ment
    Ale koupíš si jich ve slevách tak 200-300, což? ;-)
  • já si svezl zadek do práce autem, celý ráno sedím u stroje, celý odpoledne sedím u stroje, a večer si zase svezu zadek domů :D ale kdybys viděl ty hnusný koženkový židle, co tu máme, o moje zapařený trencle bys strach neměl :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit