Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někoho bude určitě zajímat, že si někdo koupil joystick. Anebo vlastně ani nekoupil, tedy ta zpráva je na nic.

Kdyby to bylo nějaké novince a napsal jsi dojmy, tak by to mělo alespoň informační hodnotu i když nevím, zda by to patřilo do bleskovek. Spíše do HW fóra, kterých je dost.
    Chápu, že chceš neustále sdílet dojmy ze všeho co tě v herní branži potkalo a nutnost vykřičet se je tak velká, že je problém to zvládnout ale zde na to není vhodné místo. Doporučují armádu spásy, kde lze potěšit slovem lidi ve špatné situaci....
  • koupil jsem si nové trenky, tentokrát trochu volnější, abych s nima mohl hrát amnesii :D
  • Veskoslav
    Pokud vím, tak je to herní periférie a možná by ses divil, ale možná někoho bude zajímat, jak to funguje či jestli to odpovídá ceně. A to, co jsi sem dával je sice moc pěkné, ale za to mám dva Thrustmastery.

A pokud nevidíš rozdíl mezi "trenkami" a koupí jednoho z nejlepších josticků na trhu, tak je mi Tě upřímně líto.
  • To jsme opravu potřebovali vědět, že to je v bleskovce. Příště zde bude "koupil jsem si nové trenky"

Když už, tak Saitek X65F
  • Veskoslav

Druhé Vánoce

Thrustmaster HOTAS Warthrog Flight Stick

Včera přišel do práce na testování:-D Poprvé jsem viděl, jak se o to dva chlapi věku mého otce pomlátili, aby to mohli odzkoušet na poslední generaci her a simulátorů. Kdyby to nestálo takové nekřesťanské peníze, tak bych si to i pořídil.
  • Veskoslav

Netypický Mario:)

http://vader.joemonster.org/upload/qdh/1031657fea7ad6f5745_e624.gif
  • Cože ? On už i pohyb paňáců v COD má odpovídat realitě a fyzice ? No tak z toho v Bohemce s kompletně chybějícími pasážemi nástupu do vozidel vážně neusnou ;)
  • A opět tu bufou minimální požadavky , které moje zánovní grafika ani operační systém splňovat nebude...
    Jestli se mi po něčem z devadesátek nestýskalo , tak právě po tomhle .
  • Ahoj .Bude jich také šest, nebo přidáš další ?
  • PC verze Dark Souls II vyjde 25. dubna.

Dobře, díky.
  • Jak říkám, ten první záběr pro jistotu ignoruju, vypadá to spíš jak nějaká mobilní hra. Ale docela mě pobavil ten komentář, že tam někdo úplně mohl spočítat těch 30 FPS *15*
  • Inquisitor
    Nejsou a zatim to vypadá, že ještě dlouho nebudou. Nebo info tady v článku:
    http://www.hrej.cz/novinky/2014/03/07/detaily-o-cestine-pro-south-park-32396/
  • Ja na to taky koukam a porad si rikam kde je ten zasadni rozdil v kvalite grafiky. U toho prvniho zaberu mozna ale za rozmazani spis muze komprese videa a u zbytku zaberu se proste porovnava jina denni doba a za denniho svetla v kombinaci s kompresi se proste nektere detaily ztraci ale co ja vim... treba jak rad hraju ty pixelaty hry tak uz nepoznam rozdily v grafice u AAA titulu.
  • BookerDeWitt
    Moc děkuji za tip. Rozhodně koupím. *2*
  • South Park - Stick of Thruth

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jsou k dostání i CZ titulky ? Děkuji za odpověď *3*
  • Keyz
    To máš pravdu. Ale již byly případy, kdy to vypadalo jinak a pak zpětně říkali, že to ukazovaly na jiné platformě apod.

Prostě to často ukáží super, dělají reklamu na to jak to bude super vypadat a bez upřesnění jak to opravdu bude.
  • Já teda nevim, ale nepřijde mi, že by se ty verze mezi sebou nějak výrazně kvalitativně lišily (kromě toho žlutého auta, ale pochybuju, že to bude ve hře nebo že to je finální podoba)...
  • Veskoslav
    Jsem rád, že jsem zrušil předobjednávku na PS4 jako dárek. Teď mi zůstává ještě Division. A jestli i to podělají, tak smůla no. Přijde mi, že ty hry na PS4 vypadají fakt o třídu hůř než na pc.
  • Dik za tip, mrknu. Jinak obecne hry vetsinou vzdy vypadaji malinko hur, nez jak je prezentuji ze zacatku, ale v pripade Watch Dogs to je uz torchu extrem.
    Proto taky ten poprask na internetech.
  • ucho
    no ale oni zároveň ukázali, jak to vypadá teď. hra ještě vydaná není. takže to zase klamání zákazníka není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit