-
To máš dobrou herku, na tom si nic nezahraješ pořádně. To já si s radostí naopak zainvestuju do pořádného pc, když u počítače trávím tolik času, tak ať ho trávím pořádně. Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.
-
No já mám PC obdobný min. požadavkům (grafika 5870 a procescor Intel Quad přetaktovanej na 3.2 GHz), takže je mi jasný, že jestli to bude dobrá hra, o čemž poslední dobodu dost pochybuju, začnu si spořit na PS4, páč do nového PC se mi investovat nechce. Ale spíš počkám, až jak to dopadne s Division (kdoví kdy to vyjde) a Destiny..
-
Má někdo zájem o 75% slevu na Revenge of the Titans?
Jedná se o Steam coupon. -
Denní doba a počasí. To ostatní se celkem těžko porovnává vzhledem k tomu, že nejde o stejné scény. Samozřejmě místní dav bystrozrakých hochů na svých OLED monitorech vidí spoustu konkrétních a porovnatelných rozdílů a chápou, co je to "dev kit" *15*
-
Jako ve dne to fakt nevypadá nic moc, ale snad je to opravdu daný tou denní dobou.. Protože když si vezmu takové GTA V, tak to v noci a za deště vypadá taky o dost lépe než ve dne.
-
A k čemu tohle je, na takové sestavě to stejně nikdo hrát nebude, jedině, že by tu hru chtěl pojmout jako slideshow :) Kdo má slabší pc si snad počká na nějaké benchmarky, aby si udělal představu jak mu to poběží.
-
Minimální požadavky na pc Watch Dogs
CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz / AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
Paměť: 6 GB RAM
Grafická karta: 1024 VRAM, DirectX 11, Shader 5.0 (GeForce GTX 460 / Radeon HD 5850)
Systém: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
HDD: 25 GB
Furt jsem z té hry na rozpacích a nevím, co od ní očekávat. Po dlouhé době asi budu spoléhat na recenze+gameplay videa. -
No v Outlastu je taky sanatorium nebo něco takového, taky je tam tma, taky tam chodíš sám (ale nejsi tam sám) a taky se bojíš .. až si zahraješ tu kapitolu v Thiefovi, tak pochopíš.
-
to jo, tomu rozumím, jen mě zaskočilo to přirovnání k Outlastu...
-
Temná plíživá hra jako Thief se hraje blběji za ruchu dne když svítí sluníčko :) s hororem to nemá co dělat.
Osobně se mi každá hra hraje líp v klidu v noci, ten klid, tma, nic tě neruší, můžeš se do toho víc ponořit. -
odkdy je Thief horor?
-
Tak v noci se sluchátkama kvalitníma to je samozřejmost, jinak se snad ani hry jako je Thief nehrají :)
-
Souhlasím. U mě byl problém ještě to, že jsem to hrál v noci. A přiznám se, že jsem misi raději proletěl a nemám ani 1/3 věcí z ní.
Navíc ty cely a Přeměnení, no masakr, celé sanatorium jsem proplazil na "nejpomalejší" rychlost -
Thief
5 tá mise v tom opuštěném sanatoriu na ostrově, masakr ! Takhle jsem se dlouho nebál, naposled asi u Outlastu. Luxusní atmosféra. -
Co vam hrabe lidi? Pokud se to tyka her nebo cehokoliv okolo vypocetni techniky tak at si sem kazdej pise co chce, cist vas to nenuti...
-
s frantou nemám nic společnýho, chtěl jsem ho jen provokovat
-
Poučování má smysl a lze se z toho poučit.
Sdělování toho, že jsem něco viděl co již bylo mnohokrát viděno smysl nemá, protože to není ani nic vzácného a ani zde není pouze komunita virtuálních pilotů aby ti to v mnoha stránkovém tématu ocenila a poděla se s dojmy jak oni viděl něco podobného!
- Bleskař je možná zvíře ale dodržuje smysl bleskovek. Krátké novinky i když někdy vtipně zkomolené. Ano lidé jsem dávají například klíče na hry ale to je prospěšné, někomu to udělá radost a není to psáno jako podmět k dlouhým reakcím. -
Jelikož to včera přišlo a s tím, že jsem defacto "děcko" oproti ostatním, tak těžko popíšu hned jaké to je. A do Bleskovek? Možná sis nevšiml k čemu slouží Bleskovky a co je bleskař za "zvíře". A Armáda Spásy? Vážně? No myslím, že ty máš pro změnu potřebu všechny okolo poučovat.
-
To je tak "humorné". Je ti 10? A pak si to ještě s druhým nickem pochválit ihned po napsaní *1*
-
Tvůj příspěvek je ve dvou věcech o mnoho lepší než mistra co psal o joysticku.
1. Opravu jsi si to koupil a nepíše o tom jak si viděl, že si někdo koupil volnější trenky!
2. Napsal i nějaký dojem (i když velice krátký).
3. Lze z toho vyvodit praktický závěr, že trenky jsou tedy vhodné jako kamuflážní zásobník (jestliže jsou hnědé) pro hraní hororových her, kde reálně hrozí hnědé nehody!