Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Co tady furt řešíš, kdo co má za šrot. Ano máš super nabušený comp, jsi velkej borec, ale nikoho to nezajímá. To si zase někdo něco kompenzuje co?
  • Keyz
    *15*

Pro hráče, který bude hrát jako zloděj by se hodil, všude se dostane a může něco překousat.
  • Veskoslav
    To je pravda. Kdyby se to řešilo u dvou různých PS4, tak by byl problém:)
  • Tohle bych neřešil, lidi jsou různí a mají různá pc, tečka :)
  • Asi každý hrajeme hry, že se ti trhá první Metro 5 let stará hra mě nepřekvapuje, opravdu šrot na dnešní dobu. Tak si na něm všechny ty hry teda užívej :) ahoj.
  • Veskoslav
    Jak TB nejede na ničem? Jako tobě nebo všeobecně? Protože TB mi při všem na max. a 1920*1080 jede cca 75 fps. Ale také mám poněkud jinou sestavu.
  • Ani jednu z těch her nemám, ale první Metro bylo na nejvyšší detaily nehratelné. Tomb Raider na plno stále na 50+ nejede na ničem. Jo, Planetside 2 musím ject ma medium-high.
    Zatím nic moc, na to, že "si na tom omfg nic nezahraju" *15*
  • Kingdom Come novy stretch goal odhalen...

Po psim priteli mozna pribude dalsi zvireci spolecnik - http://i.imgur.com/cSCKRRt.jpg
  • Aoyagi

Ok, takže na tom křápu co píšeš určitě hraješ třeba Metro LL, Tomb Raidera a další a další Ačkové náročnější hry naplno ve fullhd a samozřejmě máš zapnuto MSAA aspoň 4x, že ano a předpokládám, že ti to neklesne pod 50 fps.
  • @Miyagi-so

Ano, ptám, neb mám tu samou kartu, Phenom II 955 a pouhé 4 GB na pouhých 800 MHz (páč to je pouhé DDR2).

Takže znova, co si na tom nezahraje(me)? Vyjma Star Citizena?
  • no nevim nevim ale me hry nepridou posledni dobou moc narocny...na C2D 8400 + HD 5770 + 4GB ram si zahraje vse krasne...to ze uz si nenastavim ultra high ale jen high mi žíly netrhá
  • faitheater
    Thief samozrejme nie je horor, ale napriklad misia v sirotcinci v Thief: Deadly Shadows ma pekne hrozostrasny nadych a dokazala s clovekom pekne zatocit.
    Zvysok bola uz "len" stealth hra :)
  • Stačí koupit jen dobrý procesor a každé 2 roky vyměníš gpu, to je všechno a pořád hraješ v max kvalitě na PC. Není co řešit. Konzole jsou pro chudé.
  • kennyB
    Parádní video, už se na hru těším *3*
  • Díky *4*
  • frag.ment
    Proto jsem psal, že si případně koupím PS4, protože nepočítám s tím, že si na tom mým PC nový věci zahraju v nějaké rozumné kvalitě. Do PC už jsem po těch letech vrazil tolik peněz kvůli hrám, že už na to prdim.. Zatím se zacvičuju na PS3 a až bude pořádná hra na PS4, tak jdu do ní, do PC už ani korunu, dokud funguje. To co mám pracuje aspoň jako domácí miniserver a na starší hry, ale čekám, kdy umře, protože už fakt přesluhuje ;-)
  • WhySoSad

Teaser

Můj teaser na Dark Souls 2 *3*

http://youtu.be/D6VSwEulU40

A protože jste líný napsat, tak sem dávám aspoň 5 steam klíčů na Enclave:
    E5DR0-9ZIDX-G750T
    JATA8-TQR7D-HZQ0L
    2LFLX-BQ4HN-YGXR8
    7X0EX-MMYL5-27ETE
    G0KN0-QVMIQ-B3AGN
  • Qcore a 5870 a ty se ještě ptáš ? omfg. Jakoukoliv novou náročnější hru. Pořádně = na plno ve fullhd (klidně bez AA).
  • Cože? Co si na tom nezahraje pořádně?
  • Koho tu pořád zajímají slevy na různé šitovní hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit