Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Nebo když je označený hvězdou, líbí se redakci.
  • Veskoslav
    Většinou podle nejvíce hlasů. Ale osobně netuším.
  • WhySoSad

Doporučený příspěvek

Můžu se zeptat podle čeho se na hlavní stránce vybírá doporučený komentář pod každým článkem ? Vybírá si ho sám autor, nebo je to podle bodů, nebo jak ? *4*
  • No jo, trhá se mi na high a DX11, stačí vypnout ten pokročilý DoF v DX11 nastavení a hned mám 50+ FPS ;) . Vidíš, kvůli tobě jsem zjistil, že mi to vlastně docela funguje, dík *15* . Ale vážně, hry jako AC4, ARMA 3, Thief, Far Cry 3 nebo tak něco mi asi na plné detaily nepůjdou, ale naštěstí mám spoustu ne tak starých her, které jsem ještě nehrál a hrát je chci a které můj šrot v pohodě zvládá. No a kdyby nezvládal, tak tu od toho jsou nižší nastavení (i když jsem tu potřebu ještě neměl) a nebo bych si mohl dočasně pořídit třeba nějakou i5, ale to už bych opravdu musel vyčerpat celou Steam knihovnu.
  • Veskoslav
    R9 280X Toxic. Teď ji zrovna nemám nainstalovanou, abych to screenul....Snad příště. Ale poslední patche zlepšily optimalizaci a zvedlo se to v průměru 10-20 fps.
  • SPOILER: Plná verze Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes se dostala dva týdny před vydáním do ruky nekompetentní...

Bude, protože je streamované pouze video, které už bylo vidět, nikoliv hra samotná...
  • ringmancz

SPOILER: Plná verze Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes se dostala dva týdny před vydáním do ruky nekompetentní...

hádám, že dlouho streamovat nebude
  • Jo? Tak se asi něco od dob tohohle změnilo. Nebo máš R9 290X, v tom případě gratuluju :)
  • Ostrihat drapky? Je videt ze o guinea pig warfare toho moc nevis...
  • tak tak konzole jsou pro chude a nenarocne, az si na nich zahraju grimrock, TW nebo EVE tak to bude jina..
  • Tilwaen
    Ale taky by cestou pěkně rachtalo. A tomu chudákovi na obrázku měli radši ostříhat drápky :/
  • God-of-War

Sony Predstavila Archivsl disc.

Pojme az 300 GB a v pozdejsi fazi az 1 TB. V prodeji od pristiho roku.
  • ringmancz

Anglický fanouškovský překlad hry Final Fantasy Type-0 vyjde 8. srpna.

když na to firma kašle, tak to lidi musí udělat sami
  • se zvukem jeste lepsi ;)
  • Vrook
    Cosi, Inquisitor: Co by ste chtěli, vono je to prostě všechno o věku, minimálně vo tom mentálnim. Když si rozkliknete profily těch borců s nadupanejma mašinama, co se hádaj na FB stránce Battlefieldu, tak je všechno jasný. A tady je to v těhle threadech úplně stejnej případ. Normální duševně dospělej člověk, kterej už dostal rozum, se přece nebude hádat vo takovejch hovadinách.
  • WhySoSad
    Nemáte za co ;)
  • Veskoslav
    Děkuji, vzal jsem si poslední kód, kdyby někdo zkoušel.
  • Inquisitor
    Ne já mám ještě většího křápa, ale k vůli tomu jsem to určitě nepsal. Psal jsem to proto, že to tady píše už po desátý. A ironie to fakt není. Čau a dál se o tom už nebavim.
  • Cosi
    Hmm, diskuze jako pod facebook stránkou k Battlefield. Ještě tu chybí vytahování se s rychlostí připojení. *1*
  • Hele ale on to šrot vážně je. Proč by si měl něco něčím kompenzovat jen proto, že řekne pravdu. Prober se. Naopak mi přijde, že ty tu máš nutkání přispět takovou pitomou větou jen proto ,že sám podobnýho křápa máš. Takže nevím, kdo co kompenzuje, slušná ironie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit