Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Uvidíme, v podstatě podpora říkala, že to funguje na principu banu. Pouze hru zamčou a zneviditelní, takže pak stačí jeden e-mail a zase jí odemčou (s čímž už samozřejmně nepočítám).
  • Tento nový styl trestu je nový asi tak jako je Drda "Karel" Hutt tolerantní a nevulgární. *3*
  • Takže. Kolik těch osobnosti vlastně máš? Jeden tvůj nick si mě schoval a druhý mi to oznamuje. To už zavání opravdu něčím vážným.
  • Skryl si Te, takze tve blaboly nevidi, jestli ocekavas jeho reakci.
  • Veskoslav
    Dal bych tomu čas a třeba později se vrátil:) A pokud by averze přetrvala, tak je pochopitelné. Jinak nový Big Picture by už měl mít tzv "skrytí", kdy si zvolíš, které hry se ti v tom módu budou zobrazovat a které ne.
  • Jasně. Co ti zbývá než umlčet pravdu? Ach a detroller- to je velice nenápadné Grímo :)
  • ...

Zbyla mi po ní spíš taková averze, věděl jsem že si jí nebudu chtít zahrát.
  • Ty si myslíš, že jsem Veskoslav? Dobrá tedy: sekce: detroller: zařadit: umístit: potvrdit a sbohem. Nemám potřebu mít neskrytého obdivovatele trolů. Jinak píšeš jako he/he. Stejný styl, všechny napadáš.
  • Viš jaký je tvůj problém milý Grímo? Ty se nemáš jak schovat pod anonymem. Tebe prozradí každé slovo, co napíšeš. Dokážeš to pochopit? Nebo máš potřebu se neustále ztrapňovat?
  • Inquisitor
    Jo jd je inovativní člověk :)
  • davidBray
    hochu, tvoje starosti na moji hlavu :D
  • Veskoslav
    No ona ze začátku nebaví, to jsem měl podobně, ale později je to skvělá hra. Jednu radu, nemaž ty hry, občas totiž zjistím později, že daná hra je skvělá. A spoléhat se na to, že je Steam obnoví může být nešťastné (čímž nechci říkat, že to neudělá)
  • davidBray
    ale to je dobrý, můžeš si psát co chceš a oni pak nemusí nic cenzurovat :D:D každej se tam vykecá a je spoko :)) na EG jsem byl asi jen jednou a přišlo mi to divný, takže tam nechodím a neznám poměry toho serveru.
  • ...

Dobrá tedy, koupil jsem si Level u kterého byla Giana Sisters, jelikož mám rád plošinovky (Trine, Rayman, Braid, Limbo) a tady dokonce dostala znáku 9, tak jsem si přidal a nainstaloval. Nesedla mi a nelíbila se mi, tak jsem jí prostě odinstaloval a teď v rámci jarního úklidu jsem jí nechal odstranit i z knihovny (hlavně kvůli výše zmíněnému).
  • Jinak slušná fascinace, jak jsi během minuty udělal ze svých -4 u svého komentu ihned +8 ještě dřív než jsem stihnul dopsat komentář. Ale jo, člověk, co považuje troly za něco vtipného bude nejspíš stejný jako oni.
  • Veskoslav
    Soudit podle předsudků? Ale kdeže....Jenom mi přijde podivné si něco přidat, zkusit a pak to chtít smazat. V knihovně mám hry, co chci a hraji, ne proto, že je dostanu, tak je tam prásku a někdy to možná vyzkouším, protože to bylo v Levelu, Humble nebo jsem to koupil v akci na Steamu.
  • Inquisitor
    Na eg teď rozvinuli nový styl trestu, člověk může psát komentáře, ale nikdo je nevidí. Už nějakou dobu mi přišlo divný, že nedostávám žádný plus ani mínus a nesouhlasí počet komentářů. Tak se kouknu z mobilu a taky že jo, moje komentáře nikde. Na moje dotazy na redakci proč to tak je, nikdo nereaguje. Tim pro mě eg definitivně skončil.
  • No asi neumíš číst, jak už jsi několikrát ukázal. Pokud nevidíš rozdíl mezi demencí a nadáváním do dementů, tak je to pak těžké.
  • Co se do něho vůbec serešš? Jeho věc, že se chce zbavit balastu. A ještě mu začneš nadávat do dementů. Jedinej dementt široko daleko jsi tu ty.
  • ...

Čistě subjektivní věc...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit