Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli si mentálně zaostalý tak se omlouvám ale pokud nemáš žádné papíry a nechají tě volně chodit mimo vypolstrovanou místnost tak mi prosím prozraď co zobeš! To musí být taková síla, že bych to rád nechal otestovat na léčbu rakoviny.
  • hrůza pátej dil?!a opět vyjde na vánoce a behem posledních 14 dnu vyhraje hru roku.... *1* *1* *1*
  • AC

Internetem se šíří zvěsti, že pátý díl Assassinů se bude odehrávat během 19. století ve viktoriánské Anglii, vypravivší příběh jakéhosi obchodníka Samuela Faye. Hra by měla být poháněna novým nástupcem Anvilu, a nevyjde na staré konzole.
  • ZLOĎEJ

Tak mám za sebou první hodinu hrani zloděje.A jsem spokojen.Už se těším až mne v pátek dorazí krabička.
  • Hanzales
    Já jsem fanoušek napůl (hrával jsem rád prví dva díly). Vypnuty komplet všechny pomocníky, obtížnost na nejtěžší a docela baví, výzva to je a zpracování taky lepší.. Btw když člověk nechá otevřenou truhlu, tak si toho stráže všimnou, stejně tak reagují na zvuk zlomeného paklíče, nebo rychlejší kroky ve vodě. Chytří zrovna nejsou, ale výzva na stealth furt je. I k prozkoumání toho je dost. Já bych dal třeba klidně 7-8. Není nějak extra překvapení, ale nevede si to zase tak úplně špatně:
    http://www.metacritic.com/game/pc/thief/critic-reviews
    Své kvality to taky určítě má, ale nutno podotknout, že na to nahlížím jako na jinou hru. Takové ty "promakanější" hry už asi opravdu čekat jen od nezávislých vývojářů, moderů atd. Velké studio hru pro užší skupinu hráčů pamětníků asi nevypustí a aspoň dobře za tu možnost povypínat komplet všechny ty pomocníky, udělátka, obtížnost je pak navíc ještě docela dobře customizovatelná.
  • Spades
    Ale to není echo, to je šmoula prostě...
  • Jack1947
    Vzdyt Thief neni jedina hra kde nejde neco preskocit, (no mozna jedina kde se neda skakat vubec.) Neni to i treba tim ze je trochu stary preci jenom, uz nejaka leta ma zasebou ne ?
    (Garret)
  • C-BEAM
    skákať môžeš ale len tam kde ti to hra dovolí, vitaj v roku 2014 *1* takže ak chceš preskočit meter širokú pascu, nemáš šancu, master thief to nedokáže pretože sa v podstate ani nevie odlepiť od zeme.
  • Keyz
    Copak nevíš, že zloděj neskáče protože by dělal hluk?
    *15*
  • Thorar
    Skákat nelze? To jako fakt? *8*
  • Veskoslav
    Co to meleš? Jeden z nejlepších překladů, který dostal uznání i od Blizzardu a fanoušků taktéž.
  • Keyz
    Pak ten kec když jdeš okolo stráže.

"Jsem rád, že nikdo neví, že jsem slepý" *15*
  • nekromant33
    trochu echo má
  • MickeyMutant
    HINT: Walking under light makes you visible, unless you are in a stealth mode*1*
  • Keyz
    To je snad dobře ne? Ta hra měla všude 10/10. *5*
  • nekromant33
    + AI stráží ze Skyrimu
  • Keyz

Nový Thief jde hrát i v prohlížeči.

http://anlks.co.uk/Stuff/Thiaf.html

Ty kecy strážích
    *1*
  • Co by jsi delal s otrokem? Jedine, ze by za tebe psal komenty, ale ty by byly zrejme pravy opak toho, co by jsi rad napsal ty *1*
  • Cosi
    To jo no, taky jsem si říkal. Když nejsou lidi, s kterými se to dá hrát, tak je spíš o tom označit dronem nepřátele a vydat příkaz ke střelbě.
  • Horst_Fuchs
    Potvrzuju, že je to srajda. Většinu nablblých ukazatelů a pomůcek sice jde vypnout ALE, skákat nelze, spadnout nelze, použít lano lze ale jen kde to hra milostivě dovolí, tunelový levely a zastaralá grafika navrch, to jsem teprv pár minut ve hře... *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit