-
Takze jsem se strefil ze ? Ou, primo do masa! Doublekill!!! *2* -
Future Soldier jsem už koupil ve slevě před delší dobou, asi před měsícem to rozehrál a zklamaně odložil po pár misích, protože se to tak nějak hraje samo.
-
Otázka je, co b jsi s takovym trotlem dělal.
-
Jacku, normálně tyhle věci neříkám, ale kdybych chtěl, tak si koupím i tebe jako otroka. A to nejlepší - za svoje. S cizíma (od maminky) se nemachruje, že?
-
Ach jo, další legenda na kolenou.
-
Njn, tady někdo zakořenil u židle před PC *1*
-
Chudak, vsecky penizky nahazel do ultramegasilneho super stroje - na konzoli nezbylo a jak zname Co nemuzeme mit to hejtujem... *15*
-
Jako efekty jsou možná strašné i ve WC3, ale proč má proboha efekt announcer? Vždyť v originále efekt nemá...
-
Sakryš, tobě TLOU nějak leží v žaludku *8*
-
Tak vzhledem k tomu jaké klenoty tu dostávají 8čky apod. (CoD, 2 hodiny datadisk) ten Thief musí být ultramega sr*č*k*a. Nevím proč, ale tak nějak věřím, že to bude fajn. Píšu to jako nefanoušek té značky.
-
PETIZAREZ!
Dostal jsem podobnej vytlem jako ten chlapek co to natacel. -
Bohužel se to dalo čekat. Takže zůstávám u darkmodu :)
-
Geniální internetový prorok? Tak to blahopřeju! *7*
-
Ano máš pravdu, nedošlo mi, že by to někdo ještě nehrál. Je to přeci jen už nějaký ten rok a díl nazpět *3*
-
Vcelku mizérie. Škoda. *9*
-
Jde to srovnávat, protože W3 bylo udělaný taky podobně strašně, jak překladem, tak "hereckými výkony".
-
future soldier byl celej den na štýmu za 3.74 €
-
Opravdu, zcela vážně, taháš monitor, stolní pc klávesnici a myšku aby sis mohl po cestě zahrát? On mluvil o tom, že Vita je PŘENOSNÁÁÁÁ, tudíž asi bude mít menší display. Boha že já na takového trolla reaguji.
-
Uplay slevy
Když má Ubisoft na Steamu ty slevy, tak jsem koukal na Uplay, a taky tam jsou pěkné akce. Například Ghost Recon: Future Soldier za 5 euro
Assassin’s Creed Liberation HD 5 euro
Tedy levněji než na Steamu -
Matlání po displeji? Ty's nikdy neviděl, jak taková Vita nebo PSP vypadá, co? Chudinko, pod tím kamenem ti určitě je zima :(