Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Takze jsem se strefil ze ? Ou, primo do masa! Doublekill!!! *2*
  • Future Soldier jsem už koupil ve slevě před delší dobou, asi před měsícem to rozehrál a zklamaně odložil po pár misích, protože se to tak nějak hraje samo.
  • Otázka je, co b jsi s takovym trotlem dělal.
  • Jacku, normálně tyhle věci neříkám, ale kdybych chtěl, tak si koupím i tebe jako otroka. A to nejlepší - za svoje. S cizíma (od maminky) se nemachruje, že?
  • MickeyMutant
    Ach jo, další legenda na kolenou.
  • Radioaktivni_surikata
    Njn, tady někdo zakořenil u židle před PC *1*
  • Jack1947
    Chudak, vsecky penizky nahazel do ultramegasilneho super stroje - na konzoli nezbylo a jak zname Co nemuzeme mit to hejtujem... *15*
  • Spades
    Jako efekty jsou možná strašné i ve WC3, ale proč má proboha efekt announcer? Vždyť v originále efekt nemá...
  • kennyB
    Sakryš, tobě TLOU nějak leží v žaludku *8*
  • Tak vzhledem k tomu jaké klenoty tu dostávají 8čky apod. (CoD, 2 hodiny datadisk) ten Thief musí být ultramega sr*č*k*a. Nevím proč, ale tak nějak věřím, že to bude fajn. Píšu to jako nefanoušek té značky.
  • Pilgrim66
    PETIZAREZ!

Dostal jsem podobnej vytlem jako ten chlapek co to natacel.
  • Inquisitor
    Bohužel se to dalo čekat. Takže zůstávám u darkmodu :)
  • Geniální internetový prorok? Tak to blahopřeju! *7*
  • Ano máš pravdu, nedošlo mi, že by to někdo ještě nehrál. Je to přeci jen už nějaký ten rok a díl nazpět *3*
  • Vcelku mizérie. Škoda. *9*
  • nekromant33
    Jde to srovnávat, protože W3 bylo udělaný taky podobně strašně, jak překladem, tak "hereckými výkony".
  • future soldier byl celej den na štýmu za 3.74 €
  • Opravdu, zcela vážně, taháš monitor, stolní pc klávesnici a myšku aby sis mohl po cestě zahrát? On mluvil o tom, že Vita je PŘENOSNÁÁÁÁ, tudíž asi bude mít menší display. Boha že já na takového trolla reaguji.
  • Cosi

Uplay slevy

Když má Ubisoft na Steamu ty slevy, tak jsem koukal na Uplay, a taky tam jsou pěkné akce. Například Ghost Recon: Future Soldier za 5 euro
    Assassin’s Creed Liberation HD 5 euro

Tedy levněji než na Steamu
  • Matlání po displeji? Ty's nikdy neviděl, jak taková Vita nebo PSP vypadá, co? Chudinko, pod tím kamenem ti určitě je zima :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit