Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se člověk nechová jako naprostý hovado, nikdo ho mazat nebude. Nikdy se to tu nestalo.
    A pokud nejsi schopen pochopit, že po výmazu nevhodného příspěvku zmizí celé vlákno, je mi tě dokonce líto...
  • Protože hra je už dost stará na to aby se o ní mohlo mluvit včetně spoileru
  • Kretivní ředitel Neil Druckmann chtěl nechat v Uncharted 2 zabít Elenu.

to je ale panečku ... dmntní bleskovka !

takovej malej spoiler, proč to sem vůbec píšete?
  • Pracuje se na oficiální češtině do League of Legends.

Když systém okrádá lidi o jejich svobody, peníze, životy, tak lidi mlčí a bojí se. Když jde o diskuse na herním webu, rostou jim křídla a teď je ten správný čas bránit svoje práva.
  • to preto, aby lesbicky sex s nou vyzeral takpovediac heterosexualne ;)
  • KIMCID
    ubožáčku když si to necháš líbit
  • nekromant33

Pracuje se na oficiální češtině do League of Legends.

PĚTIZÁŘEZ *1* *1* *1* *1*
  • Nebul všude. Jsi s tím trapnej.
  • d3mentne komunitne misie v BF4

Ano, samozrejme, idealne odputanie pozornosti od REALNEHO PROBLEMU, akym je stale nedokoncenost samotnej hry. Pochopitelne... zabavte tzv. "hracsku komunitu" k0k0tinami typu "znicte behom par dni take a onake mnozstvo vozidiel" (taka bola totiz predosla "komunitna misia") alebo si vymyslite akukolvek inu absolutnu blbost. Presne ako je ta sucasna, ktoru, samozrejme, aj tak deti v BF4 nestihnu zvladnut aj ked radsej nebudu chodit do skoly a miesto toho budu plnit "komunitnu misiu".... OMFG!!!!!! *8*

Zacinam mat pocit, ze tu staru nuklearnu hlavicu z Fallouta napokon predsa len budem mat kde pouzit... v sidle EA... A POTOM NASTANE ASPON NA CHVILU KLUD... *16*

A medzicasom, uz tradicne du blejt, velebnosti... *11*
  • Spades
    Jde o to, že steelbook je ochranná známka. To je jako by si prodával smartphony s androidem, nebo win8, a říkal jim iPhone, protože je funkce stejná a značka iPhone je atraktivnější.
  • Na prvním playstationu bylo možný dohrát Metal Gear Solid do 4 hodin (možno kolem 3, nevím přesně - a možná si to pletu se silent hillem 3 :P). Dvojka je velmi krátká. Trojka se dá také dohrát velmi rychle, ale také ji člověk může hrát 10 hodin (filmečky nepočítaje). Jde jen o to, jak moc člověk chce šmejdit všude možně.

Když jsem hrál (a stále nedohrál) Human Revolution, tak mi steam ukazoval přes 20 odehraných hodin a dle kámoše, jsem se nedohrabal ani do půlky hry...
    Dead Space 3 jsem napoprvý hrál 25 hodin, kdežto spousta lidí to asi profrčí mnohem rychleji... a přeskočí spousty věci.

Počítám, že podobný to bude i zde. Také si myslím, že to bude dohrát vícekrát a bude možný stále objevovat nové věci, jak je u metal gear solid série dobrým zvykem...
  • montatatana
    Distributor hry si to marketingově přeje označovat jako steelbook (pravděpodobně proto, že je to mnohem známější pojem než "metalpak" a funkce je prakticky stejná). Obchod s tím nic nenadělá, pokud je to součást smlouvy.
  • ucho
    tohle je taky dobrý: http://youtu.be/nRdfYwvGTos
  • Veskoslav

Vývoj Stacraftu II

Jak se měnila grafika, přidávaly a rušily jednotky. Krátké video. Jenom škoda, že Thor nemá tu velikost, jakou měl původně:D

http://www.youtube.com/watch?v=SvLsOF-c0_0
  • Ne, to teda nejsou jen dvě kamery...

"This tiny piece of hardware basically projects lasers in the form of infrared dots onto objects and spaces, then records the pattern of those “dots” and geometrically fleshes out the objects through the exact distance they are to a real-world point."

Naopak u Tanga to jsou dvě kamery a "něco" typicky nespecifikovaného, předpokládám, že nějaká IR LED pro přesnost, nebo něco.

"The Myriad 1 works in a similar manner, processing vision data from the onboard optics to perform advanced calculation jobs that the CPU doesn’t know how to do without sucking down power."

Nehledě na to, že Structure je očividně neporovnatelně přesnější. S tím, co Google zatím předvedl, se toho moc dělat nedá, leda tak to mapování, indoor navigace a nějaké pitomé hry, které stejně tak jdou udělat i na dnešních telefonech, které maji kameru, gyro a accelerometr. Ale třeba zlepší přesnost. Třeba pro to najdou i nějaké lepší využití.
    A abych se vrátil k původnímu tématu: Struture snímá prostor, Tango počítá prostor z videa softwarově. Což mimochodem znamená, že když se tango nebude hýbat, tak žádné 3D neuvidí (samozřejmě pokud se nebude hýbat něco jiného).
  • kennyB
    Steelbook že je bordel??? Otevřel jsi mi oči, už nikdy si žádnou "lepší" edici neobjednám, od teď už jen digitál *7*
  • Obrazem (Var ric/Cassandra): Modely hlavních postav ze hry Dragon Age: Inquisition

Vzhled hlavní postavy Cassandry? To je Vtip? No děss a hrůza, takovej "babochlap" no to snad nemůžou myslet vážně.
  • KIMCID
    joooooooooo
  • KIMCID

Elder Scrolls: Pekelné město a Pán duší – knižní recenze

Tak nejdřiv cenzura a teď nefunkční stránka??Trapné!!!
  • Nevim jseš nějakej divnej, já se jen ptal a ty na mě hned takhle úplně nesmyslně navážíš a osočuješ a ještě něco plácáš o nakupování šmejdů z obchoďáku. Chápu taky mi není zrovna nejlépe po včerejšku a jsem taky nevyspalej, ale nemusíš být tak arogantní a nepříjemnej přeji krasný den..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit