-
Ma chyba, jsem nedaval pozor nakonciv tom horicim baraku, nevylezl jsem a zustal jsem tam s madison... takze asi tak
coz me mrzelo jedina scena ktera zmeni dej a ja to tak podelam. *10* -
To jsem naštěstí neměl, u mě končil štastnej
-
No to jo, a ten jeho osud... *13*
obesenim v cele -
Z poslední doby mě dost zasáhlo Chains of Satinav a jak jsem se musel coby Geron vypořádat s osudem Nuri. To byl samej smutek a výčitky.
-
Far cry 3
chtěl bych jenom upozornit ty, co ještě nehráli far cry 3, že aktuálně je za necelých 5 eur na steamu (nejnižší cena co kdy byla, zatim vždycky byl za 7,49) -
S otázkama jdi víš kam.
"Jinak se sluší dodat, že MGS5 alespoň na obou nových konzolích poběží v 60 fps. Na Xboxu 360 a Playstation 3 bude běhat v 30 fps a buďme za to rádi. Nejvyšší kvalitu pak hra přinese jednoznačně na PC platformě, kde nebude hardwarově limitována sice slušným, přesto však nesrovnatelně horším APU, které obě konzole mají v nitru (o chystané PC verzi hovoří zdroj, ač MGS je tradičně hlavně konzolová série)."
Normálně bych asi řekl dobrý, ale jestli to fakt člověk dohraje za 4 hodiny ... -
Ne, protože jsem ještě nenarazil na hru která by neměla předvídatelný příběh bez klišé..
-
V ME3 jich pár bylo a bylo mi líto Ethana skoro celej Heavy Rain *2*
-
Ale i tak jsou obě rozhodnutí špatná, protože je i další, kdy zachráníš obě rasy. Navíc kdyby Quariani byli jako cikáni, tak by jsme byli nejvyspělejší zemí Evropy:-D Technologicky nejvíc pokročilá rasa v galaxii, s největší flotilou v galaxii. Ani Turiané neměli větší. U nich byl problém ztráta planety a to bohužel vyžadovalo žít takový život jaký žili. Ale z historie víme, že tato rasa předčila všechny ostatní v technologiích a ve schopnostech inženýrů. -
Heh to je dobrý, to co máš v bodě jedna jako nejsmutnější v ME je pro mě jedna ze šťastnejch chvilek. Já quariany bytostně nesnášel a z tohohle jsem měl fakt radost. Vážně někdo měl rád ty vesmírný cikány? *15*
S tim Spec Ops souhlasim. Za sebe bych přidal Bioshock a slavnou scénu "A man chooses, a slave obeys". To bylo hodně emotivní, pro mě jedna z top scén.
Ještě k tomu Mass Effectu, tam mě mrzela snad jedině smrtkapitána Kirraheho, jedinej mimozemšťan kterej mi nějak přirostl k srdci. -
No mě otázky už došly, proto jsem přestal. Samozřejmě ale nemusím být jediný, kdo je pokládá. :)
Jinak na tvou otázku mám jen jednu odpověď, protože ze všech her, co jsem kdy hrál, mě dokázala rozesmutnit jen jedna hra, a sicetřetí Uncharted a scéna, kde zastřelí Sullyho. Sice se pak zjistilo, že vlastně neumřel, ale i tak v ten moment zastřelení to bylo dost smutný. -
Tak obě hry už jsou více, jak dva roky staré, ale budiž, upraveno.
-
Možná by to chtělo napsat spoiler alert dřív, než to sem naplno vpálit.
Každopádně pro mě to byla smrt Ghosta v MW2. -
Víkendové otázky pane "anonyma"
Docela mi chybí, jak pro nás kolega vždycky vymýšlel otázky a pak se diskutovalo. Já mám návrh na dnešní otázku.
Zasáhla Vás nějaké scéna ve hře? Spíše v pozici smutku či výčitek?
Já osobně mám dvě scény.
1. Z ME3, když člověk má vztah s Tali, nesplní všechny mise na domovské planetě Kvarianů a následně dá Gethům reaperské vylepšení. A nedokáže zachránit Tali.
2. Scéna z Spec Ops: The Line, kdy odpálíte na domnělé nepřátelé raketu s bílým fosforem. Problém je ten, že zjistíte, že se jedná o spojenecké vojáky a uprchlíky a následně najdete uhořelou matku s dítětem v náruči.
Těch scén ve hrách bude dost, ale tyto dvě se mi tak nějak usadili v paměti. A jak jste na tom Vy? -
To o G2A.com jsem psal já. Osobně jsem tam zatím koupil pouze 1x a to oněch 20 dolarů za 10 euro - vše v pořádku, ihned a bez problémů. Stejně tak i prodej klíčů - do dvou pracovních dní od požádání o vyplacení jsem měl peníze na účtě. Já jim věřím, zatím mě nezklamali.
-
Do 60 nee. Vždyť do sedmdesátky budeme muset pracovat, jinak je celá ekonomie v řiti*1*. A pak už bude tak skvělé zdravotnictví, že si krásně užijem důchod od 70 do 100 let. A to bude času na hraní. Už se těším *2*
-
No to by mu muselo být aspoň padesát, ti mají zatím celkem jistotu, že je důchod čeká. Nás třicátníky už asi žádný důchod nepotká, takže se raději do 60ti uchlastám :-D
-
ale prdlačka, v důchodu budou jiný starosti :) hry je potřeba hrát co nejdřív (u většiny mám tak 4 roky zpoždění, ale výjimky hraju dřív po vydání a South Park je pro mě srdcovka, kterou bych slupnul klidně po tom vydání hned :) )
-
náhodou hraju skoro každý den, takže to, co chci, většinou stíhám. problém jsou u mě jen hry, které mají dlouhý gameplay. ideální je kolem 10 hodin.
-
Dělá zásoby na důchod. Tam bude času habaděj.