Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

*15*

http://www.ddworld.cz/aktuality/aktuality/studie-on-line-trollove-v-diskusich-nejsou-jen-zli-jsou-to-sadisti-a-psychopati-2.html
    *15*
  • Ken Levine předělává Irrational Games

Budou snižovat stavy, na 15 lidí a chctějí se soustředit na výpravné hry s vysokou znovuhratelností v digitální podobě.
    http://irrationalgames.com/
  • langustyn
    teoreticky by to mělo vliv na "Pay more than the average"...
  • Kozy
    Zase se uklidni. Spíš jsem zvědavej jak na páčkovači budeš u toho Planetside zvládat recoil.
  • Kozy
    Jakej to má smysl, vždyt jsou sami proti sobě.
  • by me zajimalo jestli jim (jak gmg tak ted hb) ty vyssi profity z titulu dorovnaji ztraty z nizsich prodeju kery urcite musi v urcite mire nastat. ted si zase budou keystores jeste vic hodovat
  • ucho
    tak ono by u bundlů nedávalo smysl mít jinou měnu, když lidé stejně platí, kolik chtějí. ale toho storu je škoda.
  • langustyn
    naštěstí se týká jen Storu, Humbly zůstávají v dolarech... ale před týdnem tímto u mě skončil i GMG :/ euro sux...
  • DarthSomething
    Nevíte někdo jestli už je State of Decay hratelný?
  • Magister_Peditum
    No, třeba já.
  • davidBray
    každej kdo má PC :D :D
  • davidBray
    já jsem za konzole rád, díky nim si pořád zahraju na 5let, slovy PĚT LET starým noťasu hry na střední detaily :)) jsem generece, která pamatuje dobu kde sis koupil PC a za půl roku to byl šrot :)
  • davidBray
    když jsem to viděl na GMG měl jsem slzy v očích :(
  • určitě ne, fair prices mají jako jednu ze základních filozofií
  • Jenže on je často rozdíl mezi full detaily na konzoli a PC. Ty pro PC by konzolový "next-gen" plynule neutáhl. Já sám sice nemám žádné výkonné dělo, ale ani nemám důvod o koupi nového počítače uvažovat - konzole jsou i nyní tak slabé, že se současnou sestavou vydržím na střední detaily až do té příští generace. (Tohle neberte jako kritiku či posměch, pouze konstatování.)
  • vydrzi jim to maximalne mesic, kdyz "zdrazili" vsichni, tak se urcite taky pridaji
  • Inquisitor
    Pěkný shrnutí. Osobně mi nejvíc lezou na nervy ty "nepřekonatelný" překážky, jako půl metrová zídka apod.. Ryze náhodně příhodně postávájící výbušný sudy jsou taky pěkná blbost, ale s nima je někdy aspoň zábava :)
  • Inquisitor
    Můžem pouze doufat, že GOG nebude další na řadě.
  • ucho
    tak teď už je pro náš region dolarovej snad jedině GOG... pak teda ještě Amazon, když člověk neříká tak úplně pravdu o své adrese. každopádně je na hlavu prodávat steam klíče k hrám, které nemají region lock, s takovými cenovými rozdíly. přitom není proti pravidlům Steamu, když ti třeba známý v Americe daruje takhle koupenou hru a ty si ji aktivuješ. pouze tím nahrávají překupníkům s klíči, kteří na tom staví své online obchody...
  • http://www.youtube.com/watch?v=8_gt3UzNxgY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit