-
Jo ještě včera jsem na to koukal a bylo to za 80 dolarů. Teda tyhle převody jsou hrozný svinstvo. -
Take-Two: Díky titulům jako je GTA Online nepotřebujeme každoročně vydávat nové GTA.
To by ten online musel za něco stát... -
Hodne slaby;-).. Ja si to zahraju na full detaily, jak si na tom ty? Pustis aspon intro? To stejny se Zaklinacem a Planetside 2. *3*
-
Humble Bundle zavádí další měny
http://blog.humblebundle.com/post/77003764174/weve-added-euro-and-british-pricing-on-the-humble
ale zdá se, že s rozumem... snad... i když mám trochu obavy, zmínka o regionech moc pozitivně nezní...
edit: no po zběžném zkontrolování cen na storu je to asi v pytli...
edit2: crusader kings 2 za 80 eur... nestálo to náhodou 80 dolarů? hm. -
Pořád hezčí jak na tvé božské PS4. *1*
-
nebojte, jsem tu, abych vás zachránil :D tak tedy:
konzole jsou na prd, 30 fps je málo, všechno na svým ultrakompu rozjedu na plný detaily a ještě můžu alt-tabem kdykoli přeskočit na okno s live-streamem péčka :D
a kdo z vás to má??? :D -
Dle toho videa jsou asi cílovkou hardcore hráčky Farmville. Nadruhou stranu, když už má někdo doma Nintendo, tak takový kanál asi bude jeho šálkem čaje...
-
Tak se třeba podělil v práci o všechnu tu čokoládu co mu poslali na valentýna a ta hra bude o to sladší!
-
Drtiva vetsina zdejsich PC fans to nerozjede ani na stredni detaily, proto je tu klid.
-
Zatím je klid. Asi klid před bouří :)
-
To sem dávájí, aby si zase nahnali příspěvky v diskuzi. Protože po takových informacích se tu objeví spostu PC fans a budou nás informovat o tom, jak jsou konzole naprd..
-
60 fps leda tak tetris... *6*
-
Spekulace: Watch Dogs poběží v rozlišení 900p při 30 FPS na Xbox One a 1080p při 30 FPS na PS4. Zaklínač 3 poběží v rozlišení 720p při 30 FPS na Xbox One a 900p na PS4 (vývojáři se nyní snaží o 1080p).
To je strašný. Výhoda konzolí, je že člověk nemusí řešit jak mu to pojede apod. A tady se pořád řeší jak to pojede. Něco jede HD něco ne. Něco 60 FPS další 30 FPS. To je debilní. -
Glosa. Nový formát článků na EG *1*
-
V příštích týdnech můžeme očekávat novinky týkající se Mass Effect 4.
Tyto tweety se netýkají Mass Effect 4 ale týkají se video deníčků k Dragon Age Inquisition. -
co takhle si přečíst poslední update o konzolích?
-
Ja vychazela z FAQ, kde je to malinko nejasny a nejspis i neaktualni (navíc jsou k mani dve verze Barona). Ještě se radsi optam primo Warhorse, protože podporit je, aniz bych si to pak mohla zahrat, by me docela zamrzelo. Za reakce kazdopadne dik ;)
-
Z nejnovějšího updatu mě vyplývá, že jakmile si backnul digitální kopii, tak bys měl mít možnost si vybrat.
"If you backed a tier with digital copy of the game, you can choose any platform you want, on any tier." -
ne. digitální verzi nabídnou už pro všechny.
-
Dobře oni.