Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Viděl. Dík za post pro ostatní.

Vypadá to nadějně pro lidi kteří to chtějí. Otázka bude zda to budou hlídat anebo to pak někomu předají aby to udělal. Kvalita může být problém.
  • Na mě je to už příliš rychlé a zběsilé. Nicméně jsem už narazil na několik aimboterů. Ty sv*ně prostě musí otravovat i v betě.
  • uz ted je toho plnej youtube- reakci jak od profiku tak od normalnich hracu. kdo mel zajem tak se koukal treba na twitch streamy, nebo uz to davno dohledal.. konstatovani faktu
  • michelangelocz

Prijd Kralovstvi Tve

Tu o C E S K Y M D A B I N G U uz jste videli?
  • Vrook
    Ciwe, vo kousek níž někdo nadává člověku, co vyjádřil svoje dojmy z Titanfallu, teď budete plísnit někoho za post vo Kingdom Come. To už tu na diskuzích games.cz máte sesynchornizovaný i menzesy nebo co? *7*
  • Hele oni určitě chystaj rozhovor tak za 4 dny (možná 3) až bude projekt hotový
  • Stáhněte si postavy hrdinů z GTA V do Left 4 Dead 2.

Lara by nebyla?
  • Keyz
    To máš pravdu. Ale myslel, jsem že když se borci zdaní lépe s Danem, že bude i nějaké info od Bocana a pod. To se mi na hrej líbilo.
  • ucho
    myslím si, že pravdu nemáš. prodloužit vydání o jeden rok by bylo pro kickstarterový projekt už trochu silná káva. navíc zde se vybranou sumou projekt nenafukuje, jeho parametry jsou dané prakticky od samého začátku. navíc mám dojem, že zatím stíhají vše podle představ. samozřejmě s náborem nových lidí bude další vývoj otázka, ale zatím ukázali, že to kočírovat umí dobře. tím pádem tvůj odhad na prodloužení vydání minimálně o rok je zcestný. plus je tu ještě detail s tím, že do půl roku by měli vydat hratelnou alfu... (tedy část hry, kde si budou lidé moct osahat herní mechanizmy, což podle mě to čekání udělá snesitelnější)
  • ringmancz
    pokud si pamatuju, tak hrej zase nemělo reportáž z ukázky hry
  • Keyz
    Nj, jsou nějak ve skluzu. *3*
  • frag.ment
    Jak říká Ucho, buď si to nechávají do Levelu, nebo se tu během týdne článek objeví.. To by přeci nešlo aby tu nebyl každý týden článek o KC.
  • Keyz
    Tak informuji o tom co se děje. Nic víc :)

Tu hro kterou máš v nadpise nehraji proto o té hře nic nedávám. Navíc rád podpořím český velký projekt. Ano určitě nadržuji ale, za to jak se to snaží dělat poctivě si to snad zaslouží. Když je zde vždy kupa textu o jiných velkých hrách, které na to kašlou. Myslím, že je to tedy vyrovnáno.
  • Mě ta hra nějak extra nezajímá (taky tu nepostuju jakýkoliv update ohledně Pillars of Eternity nebo něčem), ale... mínusy ve skutečnosti jsou důkaz, že pravdu nemáš. Mínusy totiž patrně dávají hlavně lidé, které ta hra zajímá.
  • Keyz
    Snad :)
  • frag.ment
    A koho tu zajíma hra, která vyjde nejdřív tak za 3 roky a to kdo ví jestli a nakonec z toho může vylést něco uplně jiného, než nám předvádějí na tom jejich tech demu.. (a teď čekám mínuskovej rekord, i když si myslím, že s tím vydáním mám pravdu).
  • ucho
    rýpnutí: třeba bude nějaký extra rozhovor v levelu :)
  • To bych bral. Bylo to zde přehledné a lidi by se mohli vykřičet *3*
  • Redakci už jsem několikrát doporučoval, aby udělali (nebo si jinak zařídili) subforum na off-topic a obecné herní kydy.
    Ale poslouchá tu někdo hlas rozumu? Ne :P
  • Keyz

Kingdom Come: Deliverance překonalo 800k a můžeme se těšit in-game combat academy

Jinak bych chtěl upozornit na článek na hrej. Kdo ho ještě nečetl a neviděl videa. Velká škoda, že games značně zaspalo. Na hrej mají rozhovor nejen s Vávrou ale dalšími hlavními osobnostmi WH.
    To mě zde chybí. Ve FC byl problém pozvat borce, tak kdyby alespoň šli ke zdroji do WH a udělali to jako hrej...

Neřekl bych kdyby v daném rozhovoru nebylo nic nového ale jsou tam podrobnější informace a nějako lepší vysvětlení předešlých záležitostí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit