Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Proto to chce silné heslo.
  • Ja bych to zkusil. Na par veceru to docela zabava je ale ja radsi trochu taktictejsi hrani kdyz jde o mechy.
  • ringmancz
    Actual passwords were not revealed, however it is possible for a malicious person with enough computing power to guess and crack an encrypted password, particularly a weak or obvious one.
  • Keyz
    Stejně neskutečný jak velká firma neumí zabezpečit svoje data. Vždy to řeší pozdě.

Chce to pořádné heslo. Něco jako: $h_5G'C(N:$?;"m.)'f *15*
  • ringmancz
    a o den ji prodlouží

http://www.polygon.com/2014/2/15/5415490/titanfall-beta-being-opened-up-to-all-xbox-one-users-pc-to-follow
  • - "How do I get access to the closed Beta?"
    - "Thanks for your interest in the beta! We’ve reached the maximum number of sign-ups and can’t accept any more at this time. We’ll see you in March!"
    viz. http://www.titanfall.com/betainfo
  • Když jsem si chtěl nechat přidat Crysis na Origin, čekal jsem na odpověď 14 dní a ta stejně nepřišla. Musel jsem do jejich chatu, aby se věci hnuly (30 minut a bylo hotovo).
  • Miserius
    Prý z toho udělaj Open betu
  • Já ji mám zatím pouze staženou. Při testovacím spuštění mě ale polil studený pot, protože mi to psalo, že moje grafika není podporována... pak se ukázalo, že se to z mně neznámého důvodu snažilo hrabat na CPU integrovanou grafiku.
  • Miserius

PS+ březen

Spekulace, ale vždy to od těhle maníků nakonec tak bylo.
    PS4: Dead Nation
    PS3: Tomb Raider, Brothers: A tale of two sons

Tak už jsem byl pomalejší *1*
  • ringmancz

PS+ hry na březen?

PS4: Dead Nation
    PS3: Tomb Raider, Brothers a Tale of Two Sons
    Vita: Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD
  • Dva monitory musia byt naprosta zufalost, nakolko zameriavac mas na deliacej ciare *1*
  • Podpora je nevdacna praca, vyhovie kazdemu tak su blbi, nevedia poradit tak to su blbi tiez :(
  • Jazz
    Já zapomněl, že ta EA podpora je tak blbá, že vám sežere naprosto všechno. *1*

....Ale mohla by se mi ozvat... *16*
  • Jinými slovy, dva pitomci si nechali šlohnout údaje a další aféra je na světě?
  • ringmancz
    kdo všechno tady má betu? že bysme si dali mač
  • Vrook
    Zrovna v tomhle případě bych to zkombinoval s trestem smrti a nechal bych ho makat tak dlouho, dokud by neumřel na vyčerpání. Páč co s takovejma lidma jinýho?
  • ucho

Important Kickstarter Security Notice

https://www.kickstarter.com/blog/1269
  • Thorar
    Tobě už doufám někdo prostřelí klávesnici.
  • Jack1947
    Taky si rikam, jeste riskovat ze by mi dali bezduvodne banan radsi nato pujdu legalni cestou ono ani neni moc o co stat. Jak ctu takze neni kam spechat, pak ale nechape proc je to CLOSED BETA... jako ze ten kdo se prihlasi pozdejc uz ma smulu... *7* (asejc jo).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit