Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do bety nakonec pustí každého, stačí se registrovat a den dva počkat - tohle je zbytečná práce navíc.

Edit: Tak jsem teď koukal, že už se do bety asi nelze přihlásit. Takže pardon a viz návod výše.
  • Jack1947
    Dekuji za odpoved, kempery a hackery podle me budou az tak ve finalni hre. Jakto tak byva. *3*
  • Jack1947
    Ja nevim, kdyz jsem zadal uz predtim o vstup, klic neprisel... mam to tedy zkusit?
  • Pilgrim66
    Ja jsem tim fakt hodne potesenej, necekal jsem ze me to bude az takhle bavit.
  • Gambit92
    To možná, ale on je ve vězení, měl by fasovat krumpáč do ruky a do dolů s ním
  • Kozy
    Z toho co jsem hrál tak bych řekl že to zase tak snadný není, spíš naopak.
    Respektive v modu last titan standing je to celkem lehký, protože všichni začínají v titánovi a jako pěšákovi ti moc nevěnují pozornost. Ale v těch dvou zbývajících modech se mi titána s plným zdravím podařilo zlikvidovat asi jenom jednou nebo dvakrát.

Ale ber to s rezervou, možná to hraju jako lama :)
  • ucho
    tak opravdu to ještě bude zajímavé: http://i.imgur.com/w1iLIhi.png
  • Keyz
    Tedy jestli to jako COD = bude to hrát mnoho hráčů a hra bude hitem :)

Btw jak je s bojem pilota proti mechovy? Viděl jsem nějaká videa a vypadá to že, jakmile pilot skočí na mecha je s mechem konec.
  • na tom nie je nič nelegálne a ban som nedostal..jednoducho neskúmajú či je to tak, že ti poslali zlý kľúč a radšej ťa pustia do bety, nakoľko tisíckam ľudí prišiel zlý kľúč, tak to radšej do bety pustia každého kto napíše, že má zlý kľúč..
  • Kozy
    Tak řekl bych že to pojede prakticky na všem. No, příběh, jestli tam nějakej je tak jsem ho nepotkal, to bude spíš až ve finální verzi. Jinak absenci recoilu u většiny zbraní ani nezmiňuju :)

Jako plus beru že jsem se ještě nesetkal s campery, všichni jsou prakticky neustále v pohybu.
  • Jack1947
    Zni to tedy nic moc... ma to aspon prijatelne HW pozadavky, co ten pribeh... nejaky duraz tam je nebo to je jen okrajova zalezitost mohl by tam bejt Coop... vzdyt je to jenom beta sakra.

Ze bychom od toho cekali az moc... a byli zklamani.

*7* To se mi nak nepozdava... kdyby to "COD" aspon bylo na zpusob MW1 i kdyz to neni nic extra.
  • Kozy

Titanfall

Tak jsem se akorát dostal na 10 lvl a musim říct že z toho mám smíšený pocity. Opravdu je to jako CoD s mechama. Na začátku je tam otravný tutorial, který se snad ani nedá přeskočit :(. Level design je opravdu super, když víte kam skočit, kde se odrazit tak se dostanete na druhý konec mapy během mžiku. Musim ale říct že hlavní deviza hry, tedy titáni, mi přijdou nudný, mnohem zábavnější je hra za pilota, obzvláště v městské zástavbě.
    Nejlepší je AI. Je tam jen kvůli tomu abyste si jejich zabíjením odemykali vylepšení na zbraně.

Připadám si blbě po tom co jsem to zkritizoval ale musim uznat že ta hra má něco do sebe a musel jsem jí znovu zapnout. *1* Evoluce ani next gen to není, zatím to vypadá na docela zábavnou FPS.
  • ucho
    obyčejná ochcávka na lidi, co nesledují slevové akce. aneb jak vydělat na lidské hlouposti...
  • Jack1947
    Aha, kdyz tam mam hry... tak treba BAN za falesne informace dostat nemuzu ze ?

Achjo. radsi na to pujdu legalni cestou... bud kod dostanu nebo ne. Toto se mi moc nepovzdava.
  • Titanfall Beta

ako sa jednoducho dostať do bety pc titanfall:
    1. Nájdite si na nete nejaký použitý kód z x1..akýkoľvek
    2. pojdete na stránku: http://help.ea.com/en/article/titanfall-beta-code-platform-issue-and-workaround/
    3. vyplnite formulár
    4. odošlite
    ak to urobíte správne mal by vám príjsť potvrdzujúci e-mail z EA o registrovaní vášho problému s poradovým číslom..ja som mal nejaké 11260
    asi po dvoch hodinách vám pridaju na Origin titanfall betu..síce vám nepríjde kľuč, ale automaticky vám pridaju titanfall do originu takže vyplnte pravdivé údaje...
  • Jack1947
    Takze defakto peknej prodel. *3*
  • Věci co byly v bundlech za dolar...
  • Zkoušel ještě někdo ten náhodný steam klíč na aukru á 29,-?
    Zajímalo by mě co všechno z toho může padnout, já dostal Zeno Clash 2
  • Hanzales

OT

Sorry za ot, jen info pro závodně postižené (pro netykavky závodně nadané).
    Napravena křivda pCars v pozapomenutém článku ;o) Mínuskáři se tímto samozřejmě také omlouvám.
  • Hanzales
    Díky moc za reakce, tuž spíše počkám, ale nechávám v merku. Každopádně to vypadá dost hezky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit