-
hype
-
Infinity Ward odhalilo teaser obrázek, na kterém se ukázal Captain Price z Call of Duty.
Taky byste chtěli 2. světovou v krásným enginu? Škoda že se teď nic takovýho nevyvýjí. Takovej Medal of Honor AA v cryengine3 *14* -
You'll get your game soon! Minion, due to high demand, we will tell you when your free copy of Dungeon Keeper is ready via email in a little bit.
Hmm, nechteli asi aby to dopadlo jako tehda s Falloutem... ( i kdyz u me no problem). Nevadi. *4* -
Takze je to tak...
-
Bych byl fakt rad kdyby jo, byla to postava ktera provazela hrace od zacatku ( pak nahrazena Reznovem) jo no ale spis to taky vidim jen na nejakou MP zpoplatnenou srajdu. Skoda skoda. *9*
-
Bleskař je zas línej, jde o skinpack do multiplayeru
-
Spíš bych řekl, že ho dají do Extinction. Tak jako tak tu postavu zmrvěj.
-
Sorry, ale z tej spravy mi nebolo jasne, ze o co ide :)
-
Píšu to pod tebou..
-
Ifinity Ward odhalilo teaser obrázek, na kterém se ukázal Captain Price z Call of Duty.
Ach jo,zase další Modern Warfare :(,ta moderna snad nikdy neskončí. -
Díky za info!
-
Dungeon Keeper zdarma
Na GOG rozdavaju Dungeon Keeper zadarmo. Je to casovo obmedzene, tak kto to este nema, stahujte. -
samé kvalitní tituly, jen co je pravda
-
GoG.com mají valdu..
-
Jako proč ne, ale že Diablo 3, taková hovadina, je ještě před ním, tak to mi hlava opravdu nebere.
-
http://static.fjcdn.com/pictures/So+true_47bdb6_4886312.png
-
To by byla pěkná urážka, musela by ale dávat smysl :)
-
Minecraft překonal v prodejích na PC World of Warcraft a stal se tak třetí nejprodávanější hrou na PC všech dob.
Lepší je jenom Diablo 3 a The Sims -
Tak utíkej ..
-
já z videí taky nechápu z čeho jsou všichni tak nadšení, včetně třeba Lukáše. ale když se dostanu do bety tak to možná zjistím :)