Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    není na steamu ani na gogu, takže zatím jde koupit pouze z webu vydavatelů za $30 - Pandora: First Contact
  • supreme commander 2, bych radši zůstal u jedničky
    rome2 teď s modama a patchema hratelný
    torpico 4 ?
    farming giant ?

ja teď propadlu kebral sapce program a jeho kampani, koupil jsem to v akci az ted se k tomu dostal a nemuzu se odtrhnout
  • p.s.
    co mam ted v merku a uvazuju koupit je:
    tropico 4
    farming giant
    supreme commander 2 nebo
    rome total war 2
  • jako problem je hlavne že nechci "zkusit" neco co stojí 40€
  • Radioaktivni_surikata

Video: Grafické porovnání PS4 a Xbox One betaverze hry Titanfall. (+ obrazovka s grafickým nastavením...

No já jsem hlavně viděl, jak se ten jejich slavnej Titanfall hraje a upřímě se mi to nelíbilo ani trochu. Pidiaréna s malým množstvím hráčů, tupejma botama, zbraněma co opticky působily jako špuntovky a sice pěknejma mechama, ale viz. problém jedna na pidiprostoru. Proti gustu žádnej dišputát, ale já si to fakt asi nechám ujít. Na to, kolik hype kolem toho bylo, jsem po gameplay videích silně zklamán...
  • Jack1947
    Siroky pojem... nevim indie si zkusil nebavi?
  • ani nevim, neco zabavneho
  • Jack1947
    Co bys tak chtel... si zahrat. *7* RPG,FPS, adventuru... pej. *4*
  • kurvaneni co hrat

kurvaneni co hrat poradte neco
  • Jack1947
    Takto urcite, vis ktere hre bys dal svuj hlas?
  • ringmancz
    tak třeba v kategoriích Art Direction, Gaming a Game Direction bych to klidně dal jiné hře
  • Jack1947
    Ty me nezajimaji... ja si jen nedivedu predstavit co lepsiho nas muze cekat na PS4, kdyz tu latku PS3kou nastavily sakra vysoko. Pro me tedy tohle a GTAV. Hry roku 2013. v kategorii Horror a paradni hudebni podkresleni. GTA mestska akce, akcni hra.
  • God-of-War
    Presne tak, ale hodne lidi to nedokaze unest... Hlavne to ani nehrali a pi*ujou.
  • Jack1947
    Ta hra byla natolik paradni, ze by si v tomto pripade (skoro / vsechno) zaslouzila. Po pravu. *14*
  • ringmancz

Seznam nominovaných her na ceny BAFTA 2014.

podle nominací to nedopadne jako DICE Awards, to bylo až trapný jak Last of Us dostalo (skoro) všechno
  • Ah on už to tu někdo psal,pardon
  • Video: Grafické porovnání PS4 a Xbox One betaverze hry Titanfall. (+ obrazovka s grafickým nastavením z PC verze)

No teda takhle si dělat srandu z vlastníků PS4 *7*
  • No, taková malá evoluce Gothicu. Ale reálné ovce utíkají stádovitě, ne že utíká každá jinam.
  • Úpravě

Nepřijde vám že nás dneska upgradovali na novou verzi Matrixu? Nějak mi to nasvícení přijde reálnější :)
  • Video: Grafické porovnání PS4 a Xbox One betaverze hry Titanfall. (+ obrazovka s grafickým nastavením...

To je aky joke...
    Porovnavat hru ktora nieje dako moc extra graficky nabuchana ?
    Nieje graficky spatna, ale ani nic extra co by priemerne PC nezvladalo a tak isto aj next gen konzole sa pri nej dako nezapotia.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit