Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelangelocz
    Vezmete si i ten muj – HTR6E-ZB66K-4GM48-2VX29
  • Keyz
    Tak stavě u nás halu pro minimum lidí kteří tento spor v ČR provozují nemá smysl.

Lepší by byla podpora pro dané sportovce.
  • Cosi

Video: Debutový gameplay ze hry Sniper Elite 3.

Tady si bleskaři zaspal pár dní. 6.2.2014: http://games.tiscali.cz/tema/sniper-elite-3-umozni-hrat-si-s-nacisty-jako-kocka-s-mysi-65309
  • Jack1947
    Diky ze si me zminil, pak bych tedy tech par bludu napsat mohl... i kdyz tak nejak neni o cem. *7*
  • Pilgrim66
    Nedívám, zajímá.
  • Rozhodně lepší info z olympiády než bludy co tu píše Jack, které nedávají smysl ani po desátém přečtení.
  • Je to sice hezké, ale psát to sem je naprosto zbytečné. Koho Olympiáda zajímá, ten se na ni dívá a ten, komu je to jedno, se výsledky stejně dozví z jakéhokoliv média. Tady je to akorát silný off-topic co zabírá místo.
  • Veskoslav
    Spíše tréninkové podmínky:) To totiž není jenom o fyzičce. A Nizozemsko je velmoc a narozdíl od nás, se nevykašlali na výstavbu odpovídající jejich postavení ve světovém žebříčku.
  • Keyz
    Jestli, bude neporazitelná i delších tratí, tak to bude zajímavý.

Asi má o dost lepší fyzičku.
  • Veskoslav
    Jako koukal jsem se, asi měla lepší nože na bruslích:-D
  • Wustová byla neporazitelná, jela jak ďábel.
  • Veskoslav

,,,

Stříbrná medaile v rychlobruslení žen na 3 km:)
  • Jets'n'Guns

Na Steamu se objevila starší česká hra Jets'n'Guns. Tvůrci mají na Steam foru hodně chvály, takže je možné, že bychom se po letech mohli dočkat i druhého dílu. Hru můžu doporučit, hrál jsem jí "už tenkrát" a kromě rozlišení na ní nic nezestárlo, navíc je teď skoro zadarmo.
  • Kód na bonus do WoWP:

HTR6V-DC63C-7MY94-7TS76
  • Warriosparky
    Je rozdíl mezi "využít maximální výkon" a "využít maximálně výkon". *7*
  • frag.ment

Bonus do World of Warplanes

Mám tu pro nějakého zájemce bonus z Levelu pro World of Warplanes: HTR6T-NX79S-6EX86-7MH86
    Já ho určitě nevyužiju a třeba se někomu šikne..
  • Betaverze Deep Down se rozběhne až v létě a má maximálně využít výkon PS4.

Nová konzole a už hry ždímají maximální výkon? Smutný.. *16*
  • Sice mi je uprimne jedno, kdo na cem hraje, ale tohle me opravdu pobavilo. *1*
  • trefně řečeno :)
  • Jack1947
    Takhle ale dnesni "hraci" neuvazuji jo a ti co meli konzoli PS3 tak jestli se zbavily maj smulu no.

Ja to takhle udelal poridil PS3 (nez-bavil)... casem PS4 ale urcite ne treba za pulroku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit