-
Nech ho. Typická nevědomost, takhle žije spousta lidí. Ať si užívá svůj IE nebo Mrzáka.
-
Vidis, o tom jsem mluvil tento ani nevi ( coz je evidentni hloupost pac to vi moc dobre koho myslim).
Jde to poznat podle toho jak pise, ma svuj vyhraneny styl a cit pro "detail". -
Jacku, gratuluju. S Firefoxem (mrzákem i IE) máš naprostou pravdu. Napsal jsi normální a pravdivý příspěvek. Lepšíš se.
-
Kterýho bez nicku? Evidentně je nás tu víc.
-
Aha, ty jsi jeden z těch, kteří jsou přesvědčeni, že UI=vše. OK, dík. :)
Jinak mě O12 u zádele není, když jí každý den pořád používám. -
Pozuji nové verzy a ne staré takže nějaká Opera 12 je mi u zádele. Firefox? Myslím ve verzi 28 přijde nový look, který je jen kopírka Chromu. Takže tu máme 3*Chrome nebo IE na Win.
-
Explorer a Chrome nemam rad ... a to ze je taky narocny no pfuj... Ohniváliška je bezkonkurencne nejspolehlivejsi. Takze asisouhlas i kdyz toho bez nicku moc nemusim. *3*
-
Opera se stala "kopií" Chromu celkem nedávno (verze 12 a starší nemá s Chromem pranic společného, kromě defaultního vyhledávače), ale jak Firefox může být kopie Chromu (který je "kopie" Safari), když tu je nějaký ten pátek déle, to mi není tak úplně jasné. Prosím o osvětu.
-
Ty seš odborník. Firefox je jen laciná kopie Chromu. Opera to samé. Takže na Win 8 jedině IE, který je nejrychlejší a zabírá málo paměti a na Mac Safari...
-
Každý hráč PC verze Call of Duty: Ghosts, který bude používat software třetích stran, dostane permanentní...
*1* *1* *1*
Ne, radeji knihu -
FOV
se změnou FOV myslím .. -
Každý hráč PC verze Call of Duty: Ghosts, který bude používat software třetích stran, dostane permanentní...
To fakt někdo hraje takto zkrypleně? -
Pilgrim66
Ad Chrome, dovolím si malou zkrácenou citaci, věř, že to je nejhorší prohlížeč, co můžeš mít. IE nebrat. Lišku nebo Operu, osobně mám Firefox a bez problémů :
gůgl mrzák™ slouží primárně k odevzdávání svýho internetovýho profilu firmě google, tudíž je vybaven všemi prvky, monitorující tvoje chování na internetu...
vyjma všech šmírovacích procesů, který s prohlížením stránek absolutně nijak nesouvisí, pak taky prohlížeč obsahuje několik funkcí, který jsou naprosto neslučitelný s provozem na slabších, než nejmodernějších, sestavách...
po trochu intenzivnějším použití (řekněme 10 hodin provozu) nasbírá gůgl mrzák™ takovýho smetí, který permanentně indexuje, že se stane notně neohrabaným...
preemptivní cache, která je v základu zapnutá, tomu vydatně pomáhá... -
Jde o to, ze to dela jenom kdyz je chrom jako vychozi prohlizec ;) proto je tam psanej :)
-
http://www.joystiq.com/2014/02/09/batman-arkham-origins-team-prioritizing-dlc-over-bug-fixes/
-
Batman: Arkham Origins team prioritizing DLC over bug fixes
To je zase jednou parádní přístup *1*
Ve zkratce - tým se již nebude zabývat opravou bugů, které nebrání dohrání hry!
Z článku bohužel není jasný, zda se na to vykašlou úplně nebo dokud nedokončí další DLC, ale tohle hlásat směrem k platícím zákazníkům mi přijde na hlavu.
Celý článek: http://alturl.com/hmnhu -
D.I.C.E. Awards 2014 záznam
http://www.youtube.com/watch?v=Gsu3wEO7Fxo -
jediny, cemu se divim, ze za to nemusi jeste platit, za optimalizaci volnyho mista na disku... *5*
-
Pokud se vám zdá, že vaše PC v poslední době ztratilo na výkonu a jako defaultní prohlížeč máte nastaven...
cože?
nepoužívám skype -
Taky nechapu co s tim ma spolecneho Chrome. Ten tam uveden je ale nechapu co to dela ( jasne, tak Chrome je docela zatuhavaci ) jen v Bleskovce jaksi prebyva a na vine je Skype.