-
BF4 sice nehraju, ale mám pocit, že tohle DLC mělo jen časovou exkluzivitu na nějaký peasantbox, takže už je dlouho hotové (od 22. Listopadu, konkrétně).
-
Lepší? *4*
-
FF uz rozhodne nie je najlepsi browser
Zial, presne tak. Kedysi bol FF rozhodne jeden z najlepsich browserov, ale uz je to peknych par rokov, co sa jeho celkova rychlost spomalila snad dvojnasobne, okrem toho, ak ma clovek pootvaranych vela kariet so strankami, tak vlastne tym skor riskuje, ze po chvili sa cely FF kruto spomali a v horsom priapade sa rovno zdrb3 do Wokien (bodaj by aj nie, staci si pozriet, do akej miery vytazuje FF s tolkymi otvorenymi kartami CPU a taktiez kolko uziera z RAMky). A taktiez je pravda, ze specialne vsetky posledne verzie FF skutocne maju problemy s prehravaniam Flashu... kolko krat sa mi uz stalo, ze mi FF po spusteni Flashu zacal stvarat take roztodivne veci, az som nechcel verit, ze prave TOTO je ten niekdajsi, vcelku legendarny browser!!!
Ale ano, mozeme ho tu obhajovat od rana do vecera, ale aj tak to nic nezmeni na fakte, ze proste celkova stabilita + rychlost FF uz daaaaaavno isla pod kytky... Ale ked je raz niekto presvedceny cisto o svojej pravde, t.j. ze proste FF stale je najrychlejsi, je najstabilnejsi a kopec dalsich p1covin, tak nech sa paci.... nikto nikomu nebrani, aby FF pouzival i nadalej. Napokon, ja som tiez do istej miery nuteny s nim stale pracovat, ale to neznamena, ze neuznam vsetky jeho chyby!!!
Paneboze.... zase raz je to tu samy troll a dla toho, samozrejme, ta diskusia aj vyzera *7* -
BF4 Second Assault
No vyborne, skvele, fakt uzasne... Takze vsetky kecy EA ohladne toho, ako bude snad komplet CELY tim DICE od rana do vecera fachcit na tom, aby KONECNE dokoncili BF4, ktory pritom uplne jednoznacne vydali v NEDOKONCENOM stadiu... A taktiez zvasty, ze kym sa BF4 nedostane zo stavu TOTALNEJ zabugovanosti do stavu uplne beznej hry, ktora skratka funguje tak, ako ma a nie podla toho, ake je prave vonku pocasie, tak az POTOM sa budu i nadalej venovat napr. vyvoju jednotlivych DLC, smankote!!! *16*
Ale jasne... ako vzdy pri EA islo len o to, aby doslova zavreli, s prepacenim, hubu nam vsetkym, ktori sme si nanestastie BF4 zakupili, ba dokonca este i s prvym DLC China Rising... A aby to nestacilo, tak v ramci novych Terms & Conditions stihli zaviest na Battlelogu VELMI KRUTU cenzuru (pisal som tu o tom dlhsi komentar na inom mieste)... No ja uz fakt nevladzem... Skratka, ja uz ani NENACHADZAM TO SPRAVNE SLOVO, ktore by vlastne dokonale vystihlo co je Electronic Arts za d3mentu distribucnu spolocnost... Take slovo sa snad v ziadnom pozemskom slovniku ani nevyskytuje, nakolko EA zarucene nemoze byt z tejto planety....... Oni sem proste prileteli odniekal z prd3l3 a povedali si, ze tato planeta je vhodny kandidat pre ich dalsiu cinnost. Nuz... a AKO ta cinnost vyzera a coho vsetkeho sa vo finale dotyka........... hmmm, myslim, ze na to sme uz vsetci davno prisli, akurat s tym nemame moznost prakticky nic urobit.
Tfuj, az mi je z toho vsetkeho zase raz na blitie... *11* -
myšleno 64bit windows ty lamo. to snad dá rozum.
-
Žádná oficiální verze 64bit Firefoxu nikdy nevyšla a pokud myslíš tu neoficiální, tak ta tu rozhodně není 5 let... takže nelži...
-
Len ho nechaj, leci si tu svoje mindracky chudacik chytrolin.
-
To jsi ještě neviděl dole jak tam nenápadně naskočilo tolik mínusek za dvě minuty :)))))
-
Firefox (64bit) používám cca 5 let a za tu dobu mi spadl 0x
-
To jsou zase hádky jako ze školky. Ano podle toho kdo co používá, považuje za nejlepší. Něco novýho?
-
A tobě zase mínuska :DDD
-
Tohle byla reakce pravděpodobně na mě. Tímto se omlouvám všem bezejmenným spolubojovníkům zde. Opět zde ukazuješ svůj komplex z Predátora. Je to tvá intimní věc a nechápu, proč tu krmíš neustále ostatní tímto, myslíš, že je to zajímá? Druhá věc aneb k věci - prohlížeč. Na to můžu říct jen jedno, evidentně o tom víš houno. Tak si seber svá pluska a zalez do díry kam patříš.
-
Tobě ty pluska vždy tak nenápadně lítají.
-
Odkdky se hodnoti tedy mene = lepe. Jedno jak starej ale FF je 1 takze to tak je. Nebo sis to rozmyslel ?
-
zaprvé tohle je starší graf a zadruhé v tom grafu více je lépe, jestli nevidíš
-
Tady jde ale především o to, že Mrzdák, případně IE .. ti šíleně sviní počítač, něco si o tom zjisti. Je to otevřené jak ... By jsi se divil, kolik sraček tam běží na pozadí o kterých nevíš. Je to známá věc, bohužel ne všeobecně.
-
Predátor uhrovitý
Uhrovitý a zakomplexovaný predátor zase rozdává rady a ví hovnoo. Proč taky neřekneš, že Firefox je suverénně nejpomalejší browser. Má problémy s flashem. Dost často padá bez příčiny. -
Mela par kiksu ze vytezovala CPU kdyz bylo v starsich verzich zapnuto nekolik listu... obcas pad na nejakejch strankach - to se mi nestalo dlouho.
http://www.ibtimes.com/firefox-vs-chrome-mozilla-takes-top-honors-latest-web-browser-grand-prix-1330329
*3* -
Jj, liška je dobrá. Měl jsem avanta, ale rychle jsem se ho zbavil, protože mě každých pár minut házel na libovolnou stránku *1*
-
Jo, tak takhle to je kdo s tebou souhlasi pise spravne a kdo napise neco proti...
Jinak kdybych chtel prohlizet stranky a nechtel bych aby se mi uklafdala historier a cookies pouzil bych OPERU. Je o moc vice komfortnejsi nez CHROME. Stabilnejsi.