Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

První ukázka živé hudby v Kingdom Come: Deliverance

http://www.youtube.com/watch?v=ABBtmEjXwmQ
  • Tushan
    tak já doufám že si další jejich sra.. už nekoupíš. ono je hrozně fajn když lidi nadavaj jak je to anebo ono špatně ale vyjde další díl a stejně se ho poběží zase koupit *7*
  • Jack1947
    https://twitter.com/jaydeecz

Nenapadlo me ze tento Pan, nekdy vystupoval ba primo vedl GAMES. *8* Diky za info.
  • Inquisitor
    To bylo ještě za laskavé vlády, budovatele návštěvnosti Tiscali Games, Jendy Doskočila. Uf ještě že už má svůj blogísek :)
  • Pilgrim66
    Ja jsem mel pravdepodobne pouzil vsechny vetsi browsery v minulosti. Zacinal jsem na Firefoxu, presel jsem na Operu a skoncil jsem u Chromu. je nejrychlejsi, nejprehlednejsi a nejstabilnejsi co jsem mel. Google naseptavac se da vypnout pomerne jednoduse (je to i nekde v tom linku co jsme tu hazel). Co se tyce provozu, mam AMD X4 965 BE, coz je 4 roky starej procak a nemam jedinej problem.

Co se tyce smirovani, rad se poucim a prectu si nejakej KREDIBILNI (verohodnej) zdroj o tom. Do ty doby to pro me bude jedna pani povidala o tom, ze Google chce zavist New World Order.
  • Pilgrim66

Games v roce 2003

Trocha nostalgie

http://web.archive.org/web/20030529094633/http://games.tiscali.cz/
  • Malleth

První záběry z Lords of the fallen

http://www.ign.com/videos/2014/02/10/seven-minutes-of-developer-gameplay-lords-of-the-fallen

Podle mě to vypadá to fantasticky. Take my money.
  • Jets'n'Guns je hezká hra a určitě stojí za zahrání (kdysi byla myslím přiložená i u Levelu). Ale připadala mi docela jednoduchá a rozhodně to nebyla taková výzva, jako podobné starší střílečky z automatů. Dohrál jsem to bez větších zádrhelů, podobně jako většinu novějších akcí.
  • No, ono je totiz pomerne viac nez iste, ze keby to cele bolo len na rozhodnuti zaj3ban3ho EA, tak to by sme okrem uplne povodnej hry (t.j. tak ako to bolo pri BF3 a teraz BF4) nie cca 5 DLC (aspon tymto tempom to zatial vydavaju), ale miesto toho by sme tu tych DLC mali moznos kludne aj 10. Ved preco by aj nie, ak by kazdy z nich stal pre ludi, ktori si Z VELMI DOBRYCH DOVODOV (mna nevynimajuc) proste NEKUPILI Z4SRANY PREMIUM UCET, ktory len stale viac a viac utvrdzuje v milnej predstave, ze hraci su z ich Battlefield hier totalne "odvareni" alebo co. Ano, MY HRACI SME Z HIER EA SKUTOCNE ODVARENI, ALE Z UPLNE INEHO DOVODU, HERNAJS HIML HERGOT!!!!.......... A inak btw, to, ze konkretne cely slavny BF4 je skutocne v reali vlastne len MIERNE upgradnuta verzia BF3, je proste fakt............ vsetky vlastnosti danej hry tomu nasvedcuju a iba TOTALNE SLEPY KR3TEN BY SI TO NEVSIMOL!!! Preto sa niet co cudovat, ze vacsina hracov oznacuje BF4 skor ako BF 3.5 a nie ako regulerny stvrty diel. Ved napokon, presne taka je i pravda. Ako by mohol niekto BF4 oznacit za plnohodnotny UPLNE KOPLET NOVY titul??? Zrejme len nejaky kruty ignorant, ktory napr. nema ani paru o tom, o com bol BF2 a rozne dalsie tituly z Battlefield serie. Ako som mal moznost sledovat ludi na Battlelogu, tak TRADICNE tam samozrejme prevazuju rozni soplacki teenagerski trollovia, ktori samozrejme nevedia nic ine, nez prave trollovat na vsetky strany, ale aby nebodaj uznali, ze skratka trebars my......... o cosi viac odrastenejsi hraci, si skratka pamatame na KAPANEK ODLISNE SPRACOVANE HRY....... tak to uz NIEEEEEEE.... na to je totiz ego kazdeho trolla az prilis vysoke, nez aby eventualne priznalo pravdu.
    Nuz... takze potom sa nemozme cudovat, ze na celom diskusnom fore games.cz to vyzera tak, ako to vyzera................ a to uz radsej vobec nespominam diskusne forum na Battlelogu, kde sa trollovia priam vyslovene zoskupuju........... asi planuju nejaky ten frontalny utok alebo fakt neviem co ine.
    Kazdopadne, cela situacia okolo BF4 je jedna OBROVSKA fraska a zaroven ide o jeden z mala pripadov (a zaroven PODVODOV), kedy skutocne nejaky distributor TOTALNE nasr4l jednotlivych poctivo platiacich hracov a ti su teraz MAXIMALNE n4srati.......... kiez by to timto ludom vydrzalo i nadalej a EA by konecne utrpelo aspon nejaku porazku. Zial, obavam sa, ze z toho zase raz nic nebude a EA z toho celeho -- jak inak -- vyjde ako neohrozeny vitaz........ nech zije kapitalizmus v jeho najhnusnejsej -- konkretne EA -- podobe...
    Avsak, azda budme pokojni... ku dnesnemu dnu sa snad zatial ZIADNEMU hernemu distributorovi podarilo prezit na scene nejaky vyrazne dlhsi cas... Pekne rad za radom padali jednotlivi distributori jak jablka a Windows na jesen....... Uz len z tohto dovodu pevne verim, ze napokon skor ci neskor sa pekne krasne dostane do patricne cervenych cisiel aj EA a nasledne s takym hrmotom padne k zemi, ze budeme len ziiiiiiiiirat jak vyorane mysi... Jediny problem spociva v tom, ze nikto nema sancu odhadnut kedy konkretne sa to stane...
    Mozno zajtra........ a mozno nikdy............. *10*
  • ringmancz
    to by mě zajímalo, jestli to co Freddie řekl o Gearbox, bylo ve scénáři :)
  • kennyB

Byla zrušena Kickstarter kampaň pro fanouškovský film na motivy Minecraft.

Tak to si hodně dětí zapláče *1*
  • Protoze me bavi to hrat?
  • Jack1947
    Nojo, tak oni radi kecaj a zaroven lzou aby meli dostatek casu na sve vydelecne DLC... jop, nekupovat a nepodporovat tyhle GAUNERY!
  • kennyB
    Já tam na začátku tolik bugů neměl, jediný co mě na něm štve, je to klouzání tanků. Poslední opravnej patch se mi stáhnul dneska (konzole), ale co tam vylepšili jsem zatím nezkoušel.
  • Spades
    Tak to si id1ot. Windowsy nemají s browserem nic společného. 32bit software jede na 32bit i 64bit windowsech úplně stejně... demence toto.
  • Aha. No, to nevim, já to hrál minulý víkend asi 8 hodin a na moc bugů jsem nenarazil. Jen jsem se přesvědčil, že od BFBC2 ta hra urazila datadiskovou vzdálenost.
  • Já to spíš myslel tak, že označit zabugovaný šmejd jako hotovou hru ... :)
  • No dobře, kromě portu. Nebo mi něco uniklo?
  • Hotové? Fakt jsi to napsal? :)
  • A můžeš mi říct, proč tu zabugovanou srajdu kupuješ? Právě díky lidem jako jsi ty tu máme takové polotovary v prodeji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit