-
Bohužel i WinLive. -
Dolar se píše před číslovkou v angličtině. Navíc v češtině se nepoužitím mezery mezi číslovkou a znakem vytváří přídavné jméno. 100 $ = sto dolarů, ale 100$ = stodolarová/ý/é.
S procenty nebo jednotkami to funguje stejně. -
Only steam,nebo to chce to winLive...
-
ntb není na hraní.. To je snad jasný proboha.
-
Hlavne at zapracuji na pribehu jinak to bude o nicem. At to ma tak m inimalne 10-15hodin.
-
Shadow of Mordor bude čistokrevná singleplayerová záležitost odehrávající se pouze v Mordoru.
Pro mne velice potěšující zpráva.Podle gameplaye by se tam ani multiplayer moc nehodil.Dopadl by podobně jako v Assassins Creed. -
Ten nový Humble se hodil. Zkoušel jsem teď pár kol v Dirt3 odjezdit na gamepadu a super:) Obzvlášť to rozlišení povrchu je skvělé na odezvě gamepadu:)
-
Odpoved od Sony :)
http://m.neogaf.com/showpost.php?p=98959568&postcount=252 -
NU Dark Souls II gameplay
Dalsi gameplay a opet z a l o s t n e j – myslim, ze je na case prestat tyhle videa sledovat. Koneckoncu, zanedlouho se hrou budem protloukat na vlastni gamepady. -
tím, že se zapojíš do této pomyslné bitvy ovšem děláš tupce sám ze sebe. každému inteligentnímu člověku musí být jasné, že někdo si koupí to a někdo zase to, tak to prostě je, jinak by ty produkty nemohly existovat oba... někdy by to chtělo přístupovat k věcem s chladnější hlavou...
-
Problém je ten, že spousta lidí to tak skutečně myslí a považují lidi, co si koupí X1 (pS4) či AMD (nVidii) za tupce, protože si nevybrali to, co oni poovažují za správné. Navíc pročti si diskuze pod články o grafárnách. Nejvíce komentářů je tam právě od děcek stylem: AMD si koupí jenom debill.
-
Ironie: "může přehánět, zastírat nebo říkat přímý opak. Je na posluchači nebo čtenáři, aby si toho všiml a rozuměl podle toho."
pokud se někdo snaží tvrdit, že AMD karty si nikdo nekupuje a lidé si kupují jen NVIDII, tak to opravdu nelze brát vážně vzhledem k rozložení trhu. to samé by platilo, kdybych tohle napsal o X1 a PS4. vážně to může brát pouze zaslepenec... (jinak mně konstatování "nevěřím. jedině NVIDIA" přijde ironické dost ;) obzvlášť když to napíšu jako reakci na větu: "Ne každej na tomhle světě je fanboy." ) *5* -
Chlape, tohle je hodne spatne napsana ironie. Mozna by mohly napovedet tri tecky na konci, ale i to nemeni nic na tom, ze je to spatne napsana ironie, obzvlast ve vztahu AMD vs nVidia.
-
jen výmluvy... kdyby sis pozorně přečetl, na co jsem reagoval, tak by ti to bylo jasný. to bys ale neměl mít rudo před očima a být tady v bojovém (hádavém) módu. a argumentovat tím, co máš doma za grafiku? no nic...
-
Ja bych byl pro sepsat vsechny oi treba moje ... *3*
-
U něho to jde poznat, že se jedná o ironii. U tebe sotva....Napsal jsi to prostě blbě a spousta lidí to totiž zcela myslí vážně ve "válce" AMD vs nVidia. A poznat zde ironii je sakra těžké...
-
není můj problém, že ji nedokážeš pochopit/vidět. zajímavé, že Aoyagi ji zdá se pochopil a ještě na to navázal :). nesnaž se tady prosím povyšovat a říkat mi, co mám a co nemám psát, to není slušné ;)
-
Já nevím, ale mě to přijde jako naprosto normální forma prodeje. Nic víc. Není to nic nezákonného či nemorálního.
EDIT: Jo pardon, moje chyba. Samozřejmě má tam být Sony, přece nebude MS podporovat prodej PS3. -
Tak když neumíš psát ironii, tak ji nepiš...