-
Veskoslave, tobě asi ironie nic neříká, co? měl by ses hodit do klidu, do většiny flamů v těchto diskuzích sám vydatně přikládáš... a opět sis neodpustil narážku na věk, což není příliš slušné. jsi na tyhle věci trochu jednoduchý člověk... -
Ono by bohate stacilo sepsat ty tvoje prispevky. To by pak byla povinna cetba pro ziskani bobrika odvahy. Takovej mind fuck nenabizi ani ty nesilnejsi halucinogeny. *1*
-
Pokud JRC podporovala Sony (ne MS jak tu píšeš, viz tvůj předešlý post o slevě na PS3) je to úplně stejně trapné jako teď, o tom se nebudu hádat. Je to tragicky nevkusnej krok padni komu padni.
-
To je můj účet blbečku....Co třeba aby ses odtajnil ty?hmm? Jinak jsem si říkal, že ten prográmek na skrývání trolů je až příliš. No moje chyba. Veliká gratulace, jsi prví, kdo tam bude. Aspoň nebudu mít potřebu na Tebe reagovat a ničit diskuze.
-
Nechci se vám motat do velice zajímavé diskuze, ale není to jedno? Prostě to je jeden z těch mentálků co maj pořád ban, je jedno kterej, pořád se vyplatí ho ignorovat *1*
-
@Malleth
"[...]kromě toho při představování konzolí a půjčováním her." :) -
http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
Tohle je dost přímý, ale aspoň je to vkusný -
Neboj. Tady Rhulad obviní každého, že je to Veskoslav.
-
JRC ale bylo podporováno MS. Chápeš to? Jaký je rozdíl tedy prodávat a dělat takové akce přes prostředníka a jaký je rozdíl, když to děláš přímo?
-
Bože....Mám R9 280X OC a mám ji proto, že nejenom cenově je lepší jak 760 a 770, ale dosahuje o něco lepších hodnot jak 770......Proto mám AMD. Tyhle pseudokecy pouze nVidii pochopím u děcek okolo 15.
-
To mam rad vzdy se zasmeju , safra nekdy by nebylo od veci kdyby nekdo tyhle diskuze sepsal a vydal jako knihu. To by stalo za to. *4*
-
Volavka není GGG, ale Rhulad.
-
Jedině Intel!
-
Omlouvám se, nereagoval jsem na tebe ale na ty, co tu píší o fanoušcích Sony a nařkli mě z toho *3* Trochu jsem s tím vláknem ujel *3*
-
Což není bezpředmětný a na fanboyovství založení napadání Microsoftu, takže moje příspěvky nejsou mířeny na tebe. Jako PR je to naprosto standardní věc, já se pozastavoval nad reakcemi lidí tady.
-
on si někdo dnes koupí AMD kartu? nevěřím. jedině NVIDIA...
-
MS chce změnit podíl na trhu, JRC chtělo změnit podíl her pro nové konzole. Co ještě nechápeš? A ano, přecházím mezi značkami úplně bez problémů. Prostě si vyberu, co je pro mně subjektivně nejlepší. Pořád se chceš hádat o subjektivních věcech? *10*
-
Tohle vykreslovani Ms jako nejvetsiho zla a zbozstovani Sony je vazne usmevne. Zejmena, kdyz jde o tak proflakly obchodní tah ala "doneste k nam starsi produkt od nás nebo od konkurence jako protihodnotu a my Vám dáme slevu na nás nový produkt", ktery jsem uz videl nescetnekrat v podaní ruznych spolecnosti a praktikuje ho mimojine i Sony.
Nekteri fanboyove maji ocividne problem dohlednout dal, nez na spicku sveho nosu. -
Tak u tebe to vím, že jsi obyčejný uživatel. To bylo mířeno spíše na ně než na normální uživatele.
-
Ne, jedu na Windows 7, to je přes 3 roky. A nevím, jak je to relevantní, každý, kdo chce hrát většinu her, musí používat Windows chtě nechtě. A pořád čekám na nějaké příklady těch útoků od Sony.