Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC verze Titanfall nebude podporovat Xbox One ovladač.

Tak to asi nikomu zily trhat nebude.
  • Si neumím představit tu chaotickou řezničinu hrát na gamepadu.
  • Keyz

Vývoj Shadow Warrior pro nové konzole začal, již nyní částečně běží na PS4.

Tak to vypadá, že hra byla prodejně úspěch.

Supr. Snad to i na konzolích lidé ocení a bude nějaké pokračování.
  • Dlouho sem neviděl takovýho ňoumu jako tady czlukas.

Vůbec o tom nic nevíš a jenom tak blbě kecáš. Neuvěřitelný.
  • Spades
    V NB větší sběrnici ani nenajdeš. Tady nejde o porovnání mobilní vs desktopové, ale spíš o to, že když mezi sebou provnáš mobilní a desktopové, tak ani v jednom ti 650ka nevyjde bůhvíjak špatně.
  • Je to bulterier ale tu chybu bych jim odpustil... :D
  • Keyz

Ifirmační a vtipný článek o WH

http://www.rockpapershotgun.com/2014/01/30/kingdom-come-deliverance-is-doing-awfully-well/

Směrem k Vávrovy
    "Oh my goodness, I’m not going to mess with Warhorse. This man could bite me in two, and he’s got a bloody pitbull with him to chew on my remains."

*1*
  • frag.ment

Spekulace: The Last of Us 2 je ve vývoji a vyjde již v příštím roce.

Jo jasně, ale já už na PC skoro nehraju (až na pár slabých chvilek - CounterStrike), takže do něj nehodlám investovat, protože pochybuju, že bych to na tom mém starouškovi rozjel v rozumné kvalitě (Intel Core Quad6600@3,2Ghz, Radeon 5870) a koupení PS4 je můj nevyhnutelný úděl *4*
  • jj
  • michelangelocz
    Ja GfWL PC verzi mam. Naistalovanou pres steam (staci zadat seriovy cislo z krabicovky). A MP beha naprosto spolehlive. A byt by GfWL melo byt mrtvy, tak je stale nutny se pres nej do hry prihlasovat.
  • Titanfall bude mít party system podobný tomu z Call of Duty.

Ode mne máš hlas na tiskového mluvčího.
  • Ronox

OT dotaz na Dark Souls

Jak je to teď s MP, když nejde GfWL? Dal bych si konečně "coop" s kámošem, ale nevím jak to teď vlastně půjde/nepůjde. Zkoušel někdo?
  • KIMCID
    ok
  • KIMCID
    diky moc za info
  • Magister_Peditum
    Fakt zní divně, když se postava představí jako Henry a vzápětí dodá, že jde za Rackem Kobylou.
  • 660 a 760 jsou sice z jedné generace, avšak 760 není žádný rebrand 660. Je to trochu osekaná 670 se zvednutými takty.
    Ad 650m, cokoliv co má 128bit sběrnici a méně, je šrot. Bohužel
  • Ronox
    Já nevidím problém v tom udělat další ne-li lepší TLoU. Ta hra toho tolik neřekla. Pouze úryvky z collectibles a pár dialogů. Díky tomu jak je "skutečná" můžou udělat logické "pokračování" z toho světa, který vybudovali. Fireflies, pád vlády, Tommyho přežívání, Joel a Tess si taky museli prožít nějaký dobrodrůžo před Ellie.
  • Malleth
    Jasný, Uncharted 2 a 3 byly výborný, ale tam dávaj pokračování smysl. To máš jak filmy. Je logický, že někdo udělá další díly Indiana Jonese, ale někdo asi nečeká pokračování Královy řeči.
  • Ronox
    Uncharted 2 a 3 mi nepřipadalo jako typický dojení značky. Lidi z ND tam neskutečně topovali technickou stránku hry a další příběhy byly zábavný. Druckmann píše bombově a docela bych byl rád kdyby vydali nějakou edici, kde by byl ten původní konec navíc jako bonus.
  • Mobilní grafika se nevyplatí vyšší než GTX760M možná 765M. Pak už je nárust výkonu minimální.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit