-
Jistě. 660 byla loni mainstream a letos je to ultrašrot... Nevím, kde žiješ, ale ani grafiky takhle rychle nestránou.
660 a 760 jsou součástí jedné generace. Žádný pokrok, jenom rebrand a zvýšení výkonu. Až 860 budou mít nové jádro.
NB za 40-50 tisíc mají 780tky. Já mám NB za 20 z roku 2012. -
Tři, ode mě taky!
-
To už je vaření z vody. Z hlediska hratelnosti už to nejspíš bude to samý. Radši ať udělaj zas nový IP, s novýma mechanikama, jinou atmosférou a novýma postavama. To jim evidentně taky jde.
-
Mám GTX 570 hraji vše na low,abych se cítil méněcenný
-
Já si přeju "pokračování".
1. opět přímo od Naughty Dogu
2. jak říkal Druckmann, tak příběh Joela a Ellie ukončili takže já bych si třeba rád zahrál za Tommyho nebo začátek boje s infekcí třeba za nějakýho doktora + jeho vojenskýho doprovodu.
Na druhou stránku pokud nebude holka, tak tam už nebude takový strach jako jsem měl o Ellie. Všechny hry krom začátku TLOU začínají už po vypuknutí, ale já bych třeba rád rozhodoval jestli se někdo infikuje a zachráním druhého nebo naopak. ND věřím, protože zrovna oni umí dokonalý pokračování. -
Tak kvůli tomu zrovna nemusíš kupovat PS4, vyjde i na PC ne?
-
Takto uz mam 2 co by mi dali hlas. ( sance ale bez financi budou i nadale nulove). *9*
-
Jo tak od tebe to vazne sedi. *1*
V pristi prime volbe prezidenta mas muj hlas. *3* -
Dva jo ale inteligence nemate ani za jednoho ? Nebo jak nejak se pletu... Dva v jednom , velice prihodne.
-
*edit článeček už visí
-
Jeste lzes, nikdy sem nic takoveho nepsal. ČERTÍKU Z KRABIČKY, BUBU bu! *2* .
-
Phil Spencer: Sunset Overdrive vypadá nyní lépe než v E3 2013 traileru.
cos money talks -
TESO Imperial edition
*článeček už visí -
Podle plusek je tu par dalsich pubertaku stejne uvazujicich jako jsi ty, jak necekane tady :)))
-
Že by Predator a jeho "bratranec" Mad Max?
-
Hmm intelektuál s 3mi doktoráty, spící s modelkama a jezdící ve Ferrari ?
-
konzolista který nerozumí počítačům, tak se tu čertí ? Tohle je web o hrách a hw a další věci s tím souvisí a lidé si můžou psát co chtějí, ty nejsi nikdo, aby jsi tu poučoval ostatní o čem se mají bavit.
-
No bez nicku tu píšeme minimálně dva. (vím co nepíši). Ale nějak mi uniká smysl tvého příspěvku. Tebe evidentně irituje to, že nevíš, o čem je řeč. Nikdo nemusí na žádný stránky o hw najíždět a studovat si to, když ví, o čem mluví.
+ jsi samozřejmě přihodil profil toho, jak dotyčný vypadá, asi křišťálová koule.
A samozřejmě nakonec nezapomeneš napsat, že víš, koho co zajímá a nezajímá.
Jsi ubožák plácající nesmysly. -
Taky mam tu zkusenost. Jednou v noci neco hraju a najednou vedle me DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR na stole. Docela jsem se lekl *1*