-
Ale tak samozřejmě, pokud se bude můj požadavek někde nesmyslně zadržovat a přeposílat, ale celou dobu se bavíme o CE. Tam prostě taková chyba není.
-
Smutný je taky že musíš vždy založit nový vlákno...
-
czlukas@tiscali.cz
"To by mě zajímalo jaké karty má zdejší hromada diskutujících idiotů.
650 je klasický příklad mid-end grafiky. Lowend je tak 640,635. Neříkám, že je to bůhvijaká kvalita, ale říkat tomu ultrašrot je vrchol ignorantsví. "
:D prosímtě, pokračuj... čím dál lepší, co se člověk nedoví. Jsi zamrzl někde v roce 2010 člověče. Loni mainstream držela 660tka, dnes už je na pomezí lowendu, cokoliv pod 760 nemá smysl do herního pc kupovat. A mobilní verze ? Chápeš to, že grafiky co se cpou dˇo noťasů za 40,50 tisíc jsou tak na úrovni té dnes už slabé GTX660 ? Jestli vůbec ...
Vážně, vzpamatuj se. Evidentně jsi vyšel někde z lesa a žiješ v domění jakou nemáš obstojnou kartu (635m .... proboha) .. bez komentáře už raději, ze začátku to bavilo co jsi psal, ale už to začíná být smutné. -
Myslim že Sleeping Dogs...
-
A co dostali Xboneři / X360?
-
Já stahovat nemusím, Bioshock mi leží na poličce jako nedohraný, protože mě po pár hodínách hra přestala bavit. Ale s tím Metrem se Sony vytáhlo, to bych bral hned mít PS+ :-)
-
PS+
Bioshock Infinite + Metro: Last Light už můžete stahovat *4* -
Protože se mi zpomalila karta, nebo se zvýšil nárok Crysis 2...
-
Crysis 3 nemám, ale má to stejné nároky jako Crysis 2, kterej mi na ten "high" jede kolem 40-50 FPS.
-
Jo, mám ho před sebou:) A nemusíš nic instalovat. Ale bacha, drátový nelze vypnout, musíš ho vypojit nebo vypnout jeho podporu ve hře. Třeba při hraní Bf se detekuje jak klávesnice, tak ovladač a pak ti bude vibrovat po stole.
-
To by mě zajímalo jaké karty má zdejší hromada diskutujících idiotů.
650 je klasický příklad mid-end grafiky. Lowend je tak 640,635. Neříkám, že je to bůhvijaká kvalita, ale říkat tomu ultrašrot je vrchol ignorantsví. -
Nezačíná to na low, protože CryEngine detekoval tvůj systém jako highend, proto ti to začíná na high.... :D
Mimochodem proč vůbec takové hry zkoušíš na takovém šrotu ? Je ti jasný, že třeba Crysis 3 ti "poběží" v průměru asi 5 fps na high , pokud ti to teda nezatuhne. -
Zajímavé, že Crysis 2 je jedna z mála her, co potřebuje modifikaci cfg, utitlitu pro borderless windowed a luck aby vůbec šla hrát.
Lama nejsem. To, že se to dá opravit neznamená, že je to tak dobře. Ta hra je k smíchu. Debilní nastavení, kde nejde skoro nic nastavit, a když už ano, tak tam je jen nic neříkající High, Very High... (ani to nezačíná na low), a důležité věci jako Windowed Fullscreen a vypínání akcelerace/smoothing myši tam úplně chybí.
Skvělá to hra.
EDIT: Navíc stále tam nějakej input lag jde. V SP to tak poznat nejde, tam je to vcelku jedno, ale v MP jde krásně vidět, když se rychle pohne myší a rychle se zastaví. Kurzor si krásně cestuje o pár mm dál. To pak docela narušuje míření. -
Asi myslel staré konzole, ale to je jedno, PS4 není žádný zázrak (co se GPU týče, ta 7850/70 nebo co tam je je se dnes taktak drží mainstreamu, spíš už je to lowend na dnešní dobu), jenže ta 650 je opravdový šrot a mobilní verze je ultrašrot skoro o polovinu pomalejší, než 7770 třeba, která je v desktopu lowend jak vyšitý.
-
Aha, tak to je zas něco jiného! To je tak, když se mluví obecně a ne konkrétně. Crysis 2 i 3 na X360 nevypadají zrovna úžasně (teda co si pamatuju). A pořád tu je optimalizace, na to je očividně CryEngine celkem dobrý.
-
Naposled když sem se díval, tak Crysis 2 a 3 jeli na x360...
-
Pro lamy jako jsi ty vynalezli zařízení, kterým se říká konzole.
-
i blbá 650mka je rychlejší jak ty konzolové šroty
Hah! Kdybys strávil pár minut výzkumem, zjistil bys, že ten konzolový šrot z PS4 je tak 2x rychlejší, než tvůj mobilní šrot. Viz tady a tady. Zde je tvůj mobilní šrot. Takže jo, jistý si být můžeš, ale to z toho pravdu neudělá i dokonce i kdyby to pravda byla, žádná hra nebude nikdy optimalizovaná cíleně a přímo na tvůj mobilní šrot, takže opět je mimo moje chápání, že se opět najde někdo opět přímo srovnávající výkon konzole a výkon PC komponentů. -
Tak sem z hecu nainstaloval Crysis 2 a na novém monitoru sem si všiml, že to z nějakého nepochopitelného důvodu přepíná mezi 60Hz a 24Hz obnovovací frekvencí.
Zajímalo by mě, čím to asi bude. HW? Monitor? Cryengine?
https://forums.geforce.com/default/topic/497342/crysis-2-dx11-stuck-on-1080-24p-refreshrate-stuck-on-24h-nvidia-driver-up-to-date-/?offset=7
Bug, kterej CryEngine obsahuje už od CryEngine 2... kvalitní engine. -
Něco si nastuduj. A rozhodně se neoháněj dva roky starym testem.