-
sháněl mě někdo? -
jj beztak, na té 650tce je to stejně jedno, hrozný šrot. A jestli měl ten input lag i na 780 ( :D ) jak píše, tak je majitel lama a neumí si to nastavit nebo má gpu za 12 a monitor za 3 k nebo já nevím, lidi bývají různě blbí :)
-
INPUT lag. Víš co to znamená INPUT? To je VSTUP.
Čili lag myši, klávesnice, gamepadu atd. Je to rozdíl mezi vstupem a výstupem na monitoru. Monitor má stabilní obnovovací frekvenci i delay, takže kdyby záleželo na ČEKMOLIV jiném, než na samotné hře, tak by se input lag projevoval všude, a ne jen na jedné hře (enginu).
Nevím, jak to mají ostatní, ale já sem zvyklej na odezvu z CS, Quake a jiných MP titulů, a Crysis 2 se tak hladce nikdy neovládal. On se neovládá ani tak jako starej Crysis.
BTW: http://www.notebookcheck.net/Crysis-2-Benchmarks.65497.0.html
A ukaž mi tam tu moji extremely low budget lowend kartu ty ucho... -
Myslím, že máš asi zaplej V-Sync, to se pak nediv, že máš input lag.
-
Sice nejsem zadnej programator, ale input lag muze mit na vine i spatne napsany engine ne? Coz ale neni pripad CE3.
-
Modnation Racers je trochu úlet ne? Spíš by se mi líbilo Infamous, Killzone nebo God of War, ale to už by bylo asi "trochu" nákladnější
-
Tak on input lag je záležitostí monitoru, ničeho jiného.
-
Spekulace: Na filmová plátna se chystá také Jak & Daxter a ModNation Racers.
Včera při koukání na trailer ke Slyovi jsem si říkal, že když má film i Ratchet a Clank tak Jak a Daxter by ho mohli dostat taky :) ještě třeba LBP by bodlo -
Alenka v říši divů...
-
Ja GF780 mam a zadneho input lagu jsem si v Crysis3 vazne nevsimnul. Nemyslis, ze kdyby opravdu hry na CE3 meli problem, ktery popisujes, ze by toho byl plny internet? *1*
Problem bude nekde jinde. *3* -
Co věta to nesmysl, ale klidně troluj dál, někteří se pobaví.
-
Jo. Dokonce to na Steamu doporučujou.
-
Jako hrál sem jen hry od Cryteku, takže to může prostě být jejich chyba. Na druhou stranu zkoušel sem Star Citizen hangar demo, a to taky nebyla žádná sláva.
-
Dark soul
Dás e hrát na pc s ovladačem z Xboxu? -
Ty jsi ale komik *1*
-
Jo a jinak já si opravdu vybírám, co koupím a za kvalitu si rád připlatím. Například pro máslo si chodím do farmářské prodejny, sice stojíé 3x tolik co to "máslo" ve slevách supermáketů, ale dokud si můžu dovolit připlatit, rád to udělám. Hry jsou na mě celkem drahý, takže si můžu dovolit koupit tak max 1-2 do měsíce (jó kdybych nechodil ven pařit, mohl bych si jich dovolit daleko víc, ale stejně bych nestíhal hrát), a proto si vybírám kvalit a to si myslím, že například Skyrim je. A ještě přileju olej do ohně - mě se dokonce líbíla i Mafia 2..
-
Přešel sem z desktop 9600GT na tu GT650m a u všech her byl poznat nárust FPS při stejném rozlišení. A to nemyslím UE3 hry, ale i hry běžící na FrostBite 2 a jiných moderních enginech (Planetside 2, Arma 2, Skyrim...)
U CryEngine ne. To není grafikou, protože i konzole to utáhnou a to si můžeš být jistý, že i blbá 650mka je rychlejší jak ty konzolové šroty.
Navíc sem to hrál i na desktopové 780tce a i tam byl input lag i na 60FPS, takže to fakt není HW, ale tím enginem.
Na druhou stranu je pravda, že sem z CryEngine 3 her hrál jen Crysis 2,3 a Warface, takže to mohla být vina Cryteku, ale abych pohl myší a cítil tak 100ms input lag... To snad ani nemůžou myslet vážně. -
Jasně, takže nepodporujte dobré hry nákupem, protože jak se jich prodá moc, je to špatně, pro "casual" hráče a je to blbost..
-
Obrazem: Rozdíl mezi Source Engine 1.0 a 2.0.
Aha, to by hodně vysvětlovalo, protože podle toho obrázku to nevypadá na rozdíl 10 let. Asi jsem se blbě vyjádřil, nechci se nějak obouvat do Valve - mám je rád. Ten obrázek mi prostě nepřišel adekvátní k vývoji, kterým prošel např. ten CryEngine.
Například Titanfall (Source 2.0) vypadá dle videí lépen než uvedený screenshot (otázka, jestli to není způsobeno rychlým pohybem a masívním postprocesingem, kvůli kterému vlastně nění nic pořádně vidět.) -
czlukas@tiscali.cz
Pobavil jsi. Brečíš nad CryEngine 3 a pak napíšeš, že máš 650 a ještě navíc mobilní verzi, čili ultrapomalou total lowend kartu. Blur se dá normálně vypnout a pokud chceš hrát takové hry v roce 2014 holt potřebuješ trochu jiné železo na to.
CryEngine 3 sám o sobě špatný není, to, že Crysis 3 je průměrná hra už je věc jiná.