-
Obrazem: Rozdíl mezi Source Engine 1.0 a 2.0.
Source 1.0: 2004 (Half-life 2)
Source 2.0: 2014
CryEngine 1: 2004
CryEngine 2: 2007
Srovnání: http://www.youtube.com/watch?v=_KKILkzKtFg
Se poslední generací CryEnginu bych to raději ani nesrovnával, Němci jim docela utekli. -
Otazka nieje ci: Bude HL3 dobry.
Ale ci vobec HL3 bude :)
Problem je v ludoch ze cakaju a pritom nic nebolo oznamene. -
Murray vypadá divně, ale Slye se jim povedlo převýst dost dobře. Taky je dobrý že mu dali kalhoty *2*
-
Eh... Nějak nevím, jestli přemýšlíš hlavou nebo kolenem. Proč bych měl mlčet? Co má můj příspěvek společného s mým egem, a za poslední, proč by měla moje anonymnost vylučovat kredit mého příspěvku? Místo toho, aby si uznal svoji mylnost a argumentoval jako myslící bytost, kopeš kolem sebe rukama a nohama jak děcko. Piš dál, končím.
-
MLF: Nejlepsi je ze se ozve nekdo , kdo by mel mlcet. Chapu no EGO chce obcas provetrat.
O.O... jo ale jasny ANONYMY SOBE ze. *3*
( Kdybys sis chtel naklikat, ja ti v tom branit nebudu). -
Hele, Vaše Jackovské Vysokoblahorodí, je mi jasný že tady asi honíš příspěvky do nějaký svojí osobní statistiky, ale to neznamená, že ze sebe musíš všude dělat blbce. Viděl jsem speedrun na 42:59. Fundovanče.
-
To jsou zas kecy, od fundovaneho cloveka. *7*
-
On jde Dishonored dohrát i za 45 minut. Záleží, jak k tomu přistupuješ.
-
No, ono třeba stačilo někoho omráčit, nechat ho na špatnym místě, a krysy to dodělaly za tebe...
-
Já to měl za 7hodin s tím, že jsem údajně zabil 2lidi (nic o tom nevim) a žádný hlídač si mě nevšiml (jenom infikovaný lidi).
-
Tak například u Dishonored se mi po dohrání zastavily stopky na hodnotě 33 hodin...
-
rád bych věřil tomu, že dnes vyjde hra (tohoto typu a ještě raději bych věřil, že to nebude zklamání) s hrací dobou 15+ hodin :)
-
Tak když jsi dal dokupy pesimistickou variantu, tak zvládneš i tu optimalistickou, ne? *3*
-
Sly Cooper film
http://www.ign.com/videos/2014/01/28/sly-cooper-movie-trailer
Jak je vidět, ještě neřekl poslední slovo *3* -
Jeden z achievementů ve hře Thief získáte, pokud titul dohrajete až po patnácti hodinách.
jak to mám chápat? že 5 minut před koncem nechám hru deset hodin zapnutou? a pak to doklepnu? -
http://www.gog.com/ akce machine
-
A taky se prodají tuny zlevněného pseudomásla, to musí být kvalita, hned běží taky pro pár kousků
-
Bethesda oznámila více než dvacet milionů prodaných kopií The Elder Scrolls V: Skyrim.
Jak je to možné? Vždyt většina zdejších diskutujících tuto hru nenávidí a všude slyším, jak je špatná. A ejhle, ono se jí prodá 20 milionů. To asi Vávru trefí šlak! ;-) -
podívej se na počet backerů u jednotlivých her a pak udělej odhad, kolik by se mohlo zhruba prodat licencí dané hry. zjistíš, že ty počty jsou dost v nepoměru, takže o nějakém úbytku zákazníků prakticky nemůže být řeč... nízkonákladové hry se prostě dají zaplatit poměrně snadno.
to, co se snažíš říct, by mohlo platit u vysokonákladové hry, kde by potřebovali vybrat obrovskou sumu peněz od obrovského množství hráčů (a kterou by pravděpodobně ani nevybrali)... -
Že by tam byl nějaký princip klamu?