Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Taky jsem čuměl *15*

Asi ještě nemají AI dobře zapracovanou.
  • Mě by zajímalo jak firmy co jsou na KS mají podporu přes PayPal i po KS nakládají s prostředky které vyberou. Píšou, že to dávají na nové věci do hry apod. Ale pak vývoj tvá déle a hlavně se připravují o zákazníky po vydání hry. Když je možné hru koupit dříve než budou předobjednávky. Pak po vydání kdy potřebují nejvíce peněz budou mít méně, protože to hodně lidí koupí předem a ty peníze co měli předem použili na to hru kterou vydají a ne na další jak bývá zvykem a pal znova musí na KS a to je pořád dokola.
  • Vrook
    Trojka byla takova nesourodá.. jakože hlavní linie docela vo ničem, sem tam světlý momenty, ale celkově mě bavily spíš postranní questy a miniquesty. New Vegas v tomhle naprosto votočilo a nasadilo takovou skvělou záhadnou atmosféru, zajímavý twisty, a spoustu drsnejch postav a skupinek (Kings a Boomers byli jednoznačně nejlepší). A i ty postranní úkoly byly super, třeba Come fly with me.
  • Ronox

Bioshock Infinite: Burial at Sea ep. 2 - preview

https://www.youtube.com/watch?v=-M5Tbos3M1g&feature=player_embedded
  • Ale tak Aleš s tím něco udělal, článeček už visí.
  • Samozřejmě je jednodušší smazat kritiku, než s tím něco dělat.

ad Source Engine 2 - náhodou vypadá to zatím solidně, třeba detaily té budovy jsou výborné.
  • Ale když se pak maže jen kritika webu...
  • Inquisitor
    Tak pořád všichni chtějí aby s tim redakce něco dělala ne? :D
  • Tady se maže o sto péro *1*
  • Tilwaen
    5OCK0-J3DNA-U80HA
  • Na konci kampaně překvapení ? Přiletí drak ? *1*
  • Já nečekal vůbec nic. Na rozdíl od ostatních házím na Valve pomyslný bobeček. Bude HL3 dobrý? Zahraju si ho. Nemám problém uznat kvality hry. Ale abych 10let seděl před monitorem a hledal náznaky jestli třeba už... to vážně ne.
  • Spades
    Tak co si čekal? Stačí se podívat posun z CE2 na CE3.
    Navíc Source byl vždycky dělaný jako ten slabší bratránek UE a CE, kterej byl dělanej hlavně na MP akce, kde je důležité mít hodně FPS.
    Pamatuju si jak se všichni báli, že nerozjedou HL2, a pak to rozjel skoro každý :D
  • omg
  • Gojira
    FO: 3 je víc přeskinovaný Oblivion než New Vegas...NV byla sranda hrát(porádní lokace, tuna obsahu). Příběh mělo lepší NV. Trojku spíš psal nějaký maník na drogách.
  • Ronox
    12:36 - umělá inteligence VŠ studentů? *1*
  • coz je reskinovany oblivion

ale elder scrolls hodne upada, to me ten new vegas mozna bavil jeste nejvic z her na tom prehistorickym enginu
  • Ronox

Titanfall Beta

Zampella na twitteru oznámil, že brzo spustí open betu titanfallu na pc/xbox.
  • Veskoslav
    JJ četl jsem. Už jenom "DLC" Blood Dragon ukázalo fakáča vydavatelům a stejně se nepoučili. No nic čekal jsem na to video. Fičím spát. Zítra musím do práce:-D
  • Keyz
    I když mluví česky anglicky tak se to stejně hodí :)

Zajímavý, článek který měli na FB.
    http://www.onlysp.com/kingdom-come-deliverances-kickstarter-success-should-be-an-eye-opener-for-publishers/

- Stejně prdel, co člověk všechno může vidět u nezávislého studia. Vidí mistra co streamuje jak tohle video editoval, pak nějaké artworky co tam ukázal atd. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit