-
Odin buď pochválen -
Ten se vyzná! Nebo jak je ta reklama *15*
WTF?
http://mazarini.cz/ tam běží jak upravují video co dnes asi bude
Tam ukáže asi 10 artworků a prej, že to schováme na to DVD :D -
Březňák je fajn.
-
500K streatch goal KG
https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance
Tak bude lepší soundtacks.
Oslavím to pivem Brezňák v plastovém obalu co jsem koupil v akci. Na lepší nemám, protože jsem podpořil fousatého muže s neposedným okem který je spojen s KC. -
Naivny hlupacik.
-
test 2
-
Něco mi uniklo, nebo je tam ta zmínka o počítačových hrách jakoby navíc? Zajímalo by mě, zda se někdy někdo třeba zabýval tím, jestli podobní agresoři zkoušeli v reálu to, co okoukali ve hrách, nebo je to obráceně, a jedná se o agresivní hajzlíky, kteří ve hrách dělají to, co ve skutečnosti. Prostě že se k těm hrám mohli dostat později.
Ale jinak nemá cenu se tím zabývat, zprávy v TV i novinách jsou obecně snad ve většině případů značně zkreslené. Stačí si poslechnout zprávy o něčem, čemu člověk rozumí a když si pak představím, jak by mohly být překroucené informace o tématech, které jdou mimo mě... -
no ale psycholog by měl vědět... to tak nějak patří k jeho profesi, jinak je nepoužitelnej...
-
většina lidí absolutně neví
-
zrovna ty, byses měl více věnovat učení a hlavně slohu, protože bych chtěl vidět člověka, který chápe tvůj projev
-
MM tak uz i v bleskovkach. *3*
-
Ohromne, prave si nasel diru v Games.cz komentovani anonymnich uzivatelu.
si MACHR cece. *3* -
Jo, tak to je docela dost těch starších.
-
já chci vidět psychologa nebo psycholožku, který si opravdu myslí, že dnes se ještě dělají hry na životy... a jde s tím názorem do médií.
-
Novinky jsou žumpa. To je čistý trollení, akorát chtěj přilákat pozornost a napást se na počtu shlídnutejch reklam. Docela se divím, že tomu ještě někdo věnuje pozornost. Já už si na to zvyknul a jestli se mnou má někdo problém, tak ať si dá bacha. Včera to bylo něco málo přes 200 lidí a dneska lačním po krvi ještě víc, muhaha *5*
-
Ja verim ze se nekdo smiluje, slusny lide preci dostavaji neco. SLUšNí.
-
http://i.imgur.com/KBlgn.gif
-
Mám ji už od tý doby, co vyšla. Ovládání je už dobrý, hraje se to pěkně. Hra je trochu náročnější na HW. Na 560ti HAWK to na ultra ve full HD běželo mezi 40 a 50 fps. Teď mám 760 HAWK a s vsyncem neřeším nic. I tak je to docela záhul když si člověk vezme, že to nevypadá bůh ví jak nádherně. Zbytek je shodnej s konzolovou verzí. Super hra, doporučuju po ní skočit. Není to zrovna AAA titul, ale když si vezmu, co všechno se dneska může objevit na Steamu a jakej odpad je schopnej projít přes ten jejich Green Light (úroveň kontroly kvality nulová) je State of Decay vážně solidní hra navíc za moc pěknou cenu. Jdi do toho.
-
Ja uz zacinam byt alergicky na to ze za vse mohou hry, je to zlehcovani. Zacina me to stvat.
Uplna beztrestnost a je to v klidu ne, nebo "vzdyt on zabil a za par let uz preci nezabije"
Ustavy ... hlavne nehazet vse na hry kazdy zlocin... Nojo on hral ty krvave hry... Rodice a jejich povinnost starat se o deti. At nerostou pro kriminal (horsi nez noseni drivi do lesa). -
+ vypnout myšlení.