Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš to tam:)
  • Jestli si to ještě nikdo nevzal tak mi to můžes poslat na miroslavhorava@gmail.com
  • kennyB
    Skvělé, díky *3*
  • Kedaro
    Nečekal jsem, že se to tak rychle zaplatí, gratulace. *3*
  • Lukyz
    Fakt moc díky!
  • Máš to tam, užíj si to, takový hry nejsou pro mě, já nejsem schopnej lítat ani v ArmA
  • Miserius

Last of Us - DLC

Pár lidi se tu ptalo jestli bude dlc Left Behind mit cesky titulky. Tak podle oficiálního popisku český titulky mít bude...
  • Lukyz
    Byl bych vděčný za Take on Helicopters, prosíííím *2*

Email raději mažu
  • Konečně někdo kdo u toho přemýšlí! Místo neustáleho breku, že někdo kód vzal a nepoděkoval a 10 lidí muselo zbytečně zkoušet kód. Děkuji za to, že se občas vy lidé najdete a obnovíte moji víru v existenci logiky. :) *14*
  • Duuku
    Diky moc
  • Jo a ještě Alpha prime
  • Máš to tam :)
  • Já vím, je to trapný, ale..nemám ponětí kam..nechci ti to dávat sem, aby ti to někdo nevzal a užil sis to vážně ty, ale nenašel jsem žádnou možnost soukromé zprávy nebo něco.. *9*
  • Duuku
    Byl bych moc a moc vdecny za Arma Gold :)
  • gurus
    fish fillets prosim :)
  • Měl by někdo zájem o ArmA: Gold edition, Take on Helicopters (to bych se svýma znalostma nebyl schopnej ani zapnout) nebo Fish fillets? Kdyžtak mi řekněte mail a já to pošlu. :)
  • Graficky se to skoro blíží verzi pro PC a má to běžet v 1080p a 30FPS! Na to že je to port na PS3 a x360 to je podle mě značný úspěch. Šikovní vývojáři v Ubisoftu vytáhli maximum možného výkonu! *16*
  • A neni to nejaky fake? Pretoze to fakt vypada hrozne :D
  • ringmancz
    taky jsem si včera tipoval kolem 500, ale přes noc se to rozjelo, takže teď klidně i víc
  • Jsou snad ještě horší, než před lety na PC. A to bych byl cílovka *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit