Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To sotva. Spíše, to je ujištění pro lidi co se v tom moc nevyznají.

Investor si přece nechá prachy co nejsou jeho anebo je nemá z podílu. Jako kdyby jsi nechal dar, pro někoho jiného.
  • Keyz
    To by si na sebe seslal zkázu z nebes!

Jinak slušná sestava:
    4X Papež
    50X EMPEROR
    A další.

To vidět v nastoupené ve formaci *3*
  • ucho
    a zítra ho zruší :)
  • "I would also like to make one thing clear: we have come to an understanding with our investor that every penny we make above the Kickstarter goal will stay with us and will go toward making Kingdom Come: Deliverance better." Jako co jiného by se s těma penězma mělo dít? To si je chtěl Bakala prvně nechat?

Jinak gratz. Snad se všechno povede
  • Keyz
    "I would also like to make one thing clear: we have come to an understanding with our investor that every penny we make above the Kickstarter goal will stay with us and will go toward making Kingdom Come: Deliverance better."

- Prej to někdo urychlil papežem *15*
  • Kingdom Come

tak je to tam Dan má 300
  • Tilwaen
    Kingdom Come právě dosáhlo 300 000 na Kickstarteru.

E: Tak Lávra podemnou byl rychlejší :-)
  • http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance?ref=home_location A je to :)
  • TR:DE

Zajímavé... http://www.ign.com/articles/2014/01/23/tomb-raider-definitive-edition-runs-at-60fps-on-ps4

*1*
  • Tilwaen
    @nekromant: Otázkou je, jak moc velké stretch goaly si mohou dovolit nabídnout, když si nechávají na KS "proplatit" jen zlomek celkové sumy, ale tak necháme se překvapit.
  • Děkuju moc!:)
  • nekromant33
    magicka je super ale chce to do toho domluvit nějaký kámoše, bejvá ve slevách často, takže si můžou dokoupit
  • nekromant33
    měl bys to tam mít, užij si to *3*
  • Mockrát děkuji. Vzal jsem si sice oboje, ale nejdřív jsem si projel recenze a tak, abych si to nevzal zbytečně. Určitě oboje zkusím, s těmahle typama her nemám moc zkušeností, tak se snad zalíbí. :)
  • Díky, vzal jsem si letadýlko :D
  • Europa Universalis III Complete | Steam Key: 0H6HA-Y677X-6X2D2

Magicka | Steam Key: X0WCE-B9RRY-G09ZQ
  • Botaniculu bych si vzal, pokud ještě je, děkuju moc! - Jirka.Schilleruj@seznam.cz
  • Vzal jsem si UFO, díky *4*
  • Ďakujem za Alpha Prime.
  • Hudy1141
    Děkuji za Fish Fillets 2 !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit