-
To sotva. Spíše, to je ujištění pro lidi co se v tom moc nevyznají.
Investor si přece nechá prachy co nejsou jeho anebo je nemá z podílu. Jako kdyby jsi nechal dar, pro někoho jiného. -
To by si na sebe seslal zkázu z nebes!
Jinak slušná sestava:
4X Papež
50X EMPEROR
A další.
To vidět v nastoupené ve formaci *3* -
a zítra ho zruší :)
-
"I would also like to make one thing clear: we have come to an understanding with our investor that every penny we make above the Kickstarter goal will stay with us and will go toward making Kingdom Come: Deliverance better." Jako co jiného by se s těma penězma mělo dít? To si je chtěl Bakala prvně nechat?
Jinak gratz. Snad se všechno povede -
"I would also like to make one thing clear: we have come to an understanding with our investor that every penny we make above the Kickstarter goal will stay with us and will go toward making Kingdom Come: Deliverance better."
- Prej to někdo urychlil papežem *15* -
Kingdom Come
tak je to tam Dan má 300 -
Kingdom Come právě dosáhlo 300 000 na Kickstarteru.
E: Tak Lávra podemnou byl rychlejší :-) -
http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance?ref=home_location A je to :)
-
TR:DE
Zajímavé... http://www.ign.com/articles/2014/01/23/tomb-raider-definitive-edition-runs-at-60fps-on-ps4
*1* -
@nekromant: Otázkou je, jak moc velké stretch goaly si mohou dovolit nabídnout, když si nechávají na KS "proplatit" jen zlomek celkové sumy, ale tak necháme se překvapit.
-
Děkuju moc!:)
-
magicka je super ale chce to do toho domluvit nějaký kámoše, bejvá ve slevách často, takže si můžou dokoupit
-
měl bys to tam mít, užij si to *3*
-
Mockrát děkuji. Vzal jsem si sice oboje, ale nejdřív jsem si projel recenze a tak, abych si to nevzal zbytečně. Určitě oboje zkusím, s těmahle typama her nemám moc zkušeností, tak se snad zalíbí. :)
-
Díky, vzal jsem si letadýlko :D
-
Europa Universalis III Complete | Steam Key: 0H6HA-Y677X-6X2D2
Magicka | Steam Key: X0WCE-B9RRY-G09ZQ -
Botaniculu bych si vzal, pokud ještě je, děkuju moc! - Jirka.Schilleruj@seznam.cz
-
Vzal jsem si UFO, díky *4*
-
Ďakujem za Alpha Prime.
-
Děkuji za Fish Fillets 2 !