Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Věřím, že čekají na ohlášení novým cílů od WH. Pak by to dalo smysl to spojit do jednoho.

Co jsem koukal, tak moc nestíhají reagovat na dotazy na KS i na jejich FB. Někdo, tam psal, že nemají ani na KS odkaz na FB. Asi je ta rychlost zaskočila pořádně.
  • ucho
    no mluvil jsem konkrétně jen o tomto článku, o ničem jiném. na EG se jinak dívat nechodím, protože je to brak a celkově to tam zavání amatérismem, který spíš přechází v trapnost, když si člověk uvědomí souvislosti (viz třeba "exkluzivní" článek o Kingdom Come, o kterém se tak obsáhle psalo všude. Doskočil si asi neuvědomuje význam slova "exkluzivní"). takže s games.cz jsem spokojen, jen by to chtělo v jistých částech trochu víc máknout...
  • ringmancz
    myslíš tak, že nejdřív tu hru poplivou a když se doví více, tak ji vynesou do nebe a píšou o ní x-krát denně?

lol, to mě pos.., teď jsem si EG otevřel a vybafne tam na mě tohle: "Bude muset Level kvůli poklesu prodejů zdražovat? Prý má mnohem nižší náklady než pod Burdou."
    Level je levnější na výrobu a proto bude muset zdražit, to dává smysl...

a dneska mají ohlásit stretch goal, třeba čekají games na to. taky bych to spojil do jedné zprávy, než potom přidávat další/aktualizovat
  • ucho
    to doufám ne, protože to by nebyla známka profesionality. každý čtenář může využívat web jinak. je vcelku jasné, že všichni lidé tyto věci bedlivě nesledují a jsou závislí na tom, co se objeví v bleskovkách nebo nových článcích... EG nečtu, nějak si vystačím s Games.cz, ale co se týče tohoto článku, tentokrát EG ukázal, jak by se to mělo dělat...
  • Keyz
    Ještě EG to měl rychle. Zde se to asi bere jako jasná věc, že to nestojí ani za informaci.
  • Pokud někdo chce rozjet herní server na kvalitní úrovni má jedinečnou možnost. Protože všechna konkurence je jen otázkou výběru horšího zla.
  • Miserius
    Bonuswebu zase trvalo den než si všimli že vubec na Kickstarteru je *1*
  • ucho
    Všimli jste si, že bonusweb je první web, kde si všimli toho, že Kingdom Come už ty peníze vybralo? tedy všimli = napsali článek? :) tady to nestojí ani za usmolenou bleskovku :D
  • frantisek_nejezchleba
    na Xboxu přitom ale můžeš sledovat basketbal! Na PS4 jenom hraješ hry, to je už out i pro hipstery.
  • Radioaktivni_surikata
    Já to pochopil tak, že peníze navíc nepůjdou na úhradu stávajících nákladů, který už jsou podle nich ve vejšce 1,5 mega dolarů, ale půjdou dál do přidávání novejch funkcí (stretch goals). Ale to se stejnak nikdo nedoví, pokud se jim nepůjde podívat do účetnictví.
  • Radioaktivni_surikata
    Myš je jednoznačně lepší, protože reaguje na změny směru okamžitě a nemusíš se dostat přes nějakou centrální pozici, takže polovinu cesty při změně směru se pořád otáčíš tam, kam nechceš. Stejně tak DPI je irelevantní. Já hraju třeba na 6000 ale citlivost ve hře stáhnu úplně dolů. Teoreticky by myš měla reagovat přesnějc na pohyb a výsledná rychlost kurzoru není přehnaná, ale to jsou prakticky neznatelný rozdíly, spíš pro dobrej pocit. Stejně tak neexistuje ideální DPI. Jiný bude používat člověk, kterej hraje 24/7 CS a kdo hraje Unreal Tournament. Ale i to je naprosto irelevantní, protože na PC si může člověk zvolit co mu vyhovuje, a na konzoli jsou na tom všichni stejně. Takže i kdyby byl gamepad nepoužitelnej (což není), tak maj všichni rovný podmínky a tudíž ti to může bejt putna.
  • Já hraju 1000dpi, a stačí. Každopádně 800 a méně už je sakra znát.
    Já jenom nechápu proč si někdo myslí že se gamepad někdy v dohledné době v fps bude rovnat myši. Nebude, vychází to z principu fungování - myš odkazuje na přesnou polohu, kdežto gamepad určuje pouze směr posunu
  • On je jinak asi hodně založenej na Čechy http://www.youtube.com/watch?v=L4lV10wQ4s8
  • Kozy
    Nějak nechápu proč to v tomhle stavu ukazujou, akorát to lidi odradí, alfa nealfa. Stejně by W40k nejvíc slušel koncept Planetside 2.
  • Já vím že jo a měl jsem to napsat hned. Protože jeho právnici by to měli dělat s jeho souhlasem. Ty bys chtěl aby se tvým jménem oháněl nějaký právník s jeho vlastním názorem aniž bys o tom věděl? Je na JayZím jestli ho budou otravovat každou hodinu s tím, že někdo pojmenoval brambůrky Lays, protože je to vlastně otočené J(L) a Z(S) nebo opravdu s něčím důležitým. Peněz má hromady, takže nepotřebuje soudit další milióny za kraviny.
  • co je přítěž? mi řekni k čemu například potřebuješ myš s 8200 DPI, když na hraní sotva využiješ polovinu *1* to ti kurzor myši vodlítne po miniaturnim pohybu někam támhle do lesa a už ho nenajdeš :D
    např hraju hru ve který víc dpi rozhodně neznamená nějakou výhodu spíš tě to znevýhodní a udělá nehratelný, možná do stříleček nějaký to navýšení se hodí.
  • Otázka č1
    proč bych si proboha nastavoval nízké dpi když je to jenom přítěž?

Prostě v rychlosti reakce u fps gamepad prostě myši nestačí, i přes všechny aim pomůcky
  • ringmancz
    já myslím, že Jay-Z ani neví, že nějaký DayZ existuje. to spíš jeho právníci se snaží vydolovat z toho peníze
  • Rapper Jay-Z se snažil přejmenovat DayZ na ZDay.

"DayZ & his wife ZomB. Dat sheit Cray-Z" *15* JayZho sem nikdy neměl rád, bylo by dobrý kdyby mu to obratem nějaká firma chtěla vrátit, že si dělá reklamu skrz DayZ. Zoufalců je na to v USA dost.
  • kennyB
    *1* Jj, dělá, jako kdyby tu hru vytvořil sám *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit