Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BookerDeWitt

Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.

To byl teda velice chytrý sud.
  • Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.

Evropský sud *1*
  • Miroo_7

Evropský sud rozhodl...

Bleskařův dnešní highlight :D :D
  • Keyz

http://fotka.pixmac.cz/4/dreveny-sud-sud-addiction-pixmac-fotka-83290683.jpg

Změnil jsem obrázek aby nevyvolával flame a lépe sedl k nadpisu.

*3*
  • ucho

tak už o těchhle věcech rozhoduje nějaký sud, to jsme to dopracovali s tou EU :)
  • Ono jen to rytí pro každýho zvlášť zabere dost času, ale budiž. Osobně jsem zvědavej na ty bastard swordy (ale kupovat to rozhodně nebudu *2* )
  • A proto říkám že to bude jeden s největších uspěchá na kickstaru vůbec:) nevěděl jsem kolik které další vybrali.
  • Magister_Peditum
    Málo který projekt taky vybere požadovanou sumu (ve statisících) během 36h. *3*
  • *povzdech* nejmenoval jsem se tu odborníkem na to jestli vybere nejvíce nebo ne nemám přehled o tomhle tom. Jen se mě zdá že málo který projekt vybere takovou výši to je celé :)
  • Smrtelně. Vím o čem mluvím jestli si myslíš že někdo ti bude od nuly kovat meč tak na to zapomeň dle mého prostě se domluví s někým kdo už má zavedený podnik a cena jednoho bud cca 2500-3500 + množstevní sleva. Ono když už máš vše uděláné a v zásobě tak to jen nasadíš, zatavíš a máš to :)
  • Nebyl těžký pokud se bavíme o jednoročním meči mezi 14 a 15 století, tak jeho váha i s dochovaných nálezu byla kolem 1.2-1.5 Kg ...samozřejmě záleželo délka čepele, jakou měl hrušku atd. Můj třeba má právě 1,2 jednoroční s délkou 90.
  • Deset za den? To nemyslíš vážně.
  • Magister_Peditum
    No, je jasné, že to už bude stoupat pomaleji, ale když vezmu, že jim bude stačit, aby každý den přibilo pouhých 25 tisíc (už ne 150 jako první dva dny), tak i kdyby to ten milion nebyl, tak se tomu bude hodně přibližovat. A ano, je to hodně o tom, jak budou svou kampaň dále podporovat.
  • Miserius
    ?? Co třeba Ouya s 8.5 miliony dolaru? Nebo pokud chceš hru např Project Eternity - 3.9 miliony
  • Keyz
    Hlavně, to možná lidi překvapí jak takový historický meč byl celkem velký a těžký. Borci museli mít opravu výdrž.
  • děkuji
  • Tohle je poslední věc která by mě trápila v Čr je hromada lidí co dělá meče (dělám historický šerm už docela dlouho) a bez problému ti udělají i deset za den (neboť hodně částí jako hlavice, příčka atd mají v zásobách).
  • Keyz
    Snad dají konečně nové cíle, aby lidi měli motivaci co posílat dál.
  • ucho
    hm, zajímavý. já šel na ten giftcard přes jejich search a tam to bylo za tu normální cenu.
    jinak teda díky za info. sice už přes rok si na steamu vystačím s penězmi získanými za prodej karet (už to bude snad kolem 50 eur), ale tohle se neztratí.
  • Tushan
    jsem wh40k fanda. ale tohle snad ani není mmorpg jakejsi hack and slash..... možná je wowko už za zenitem a přežité ale radši bych takové mmo z warhammeru než tohle. vždyt je to space marine (hra). jasny je to pre alfa nebo co ale i tak je to prostě stupidní. sorry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit