-
Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.
To byl teda velice chytrý sud. -
Evropský sud *1* -
Evropský sud rozhodl...
Bleskařův dnešní highlight :D :D -
http://fotka.pixmac.cz/4/dreveny-sud-sud-addiction-pixmac-fotka-83290683.jpg
Změnil jsem obrázek aby nevyvolával flame a lépe sedl k nadpisu.
*3* -
tak už o těchhle věcech rozhoduje nějaký sud, to jsme to dopracovali s tou EU :) -
Ono jen to rytí pro každýho zvlášť zabere dost času, ale budiž. Osobně jsem zvědavej na ty bastard swordy (ale kupovat to rozhodně nebudu *2* )
-
A proto říkám že to bude jeden s největších uspěchá na kickstaru vůbec:) nevěděl jsem kolik které další vybrali.
-
Málo který projekt taky vybere požadovanou sumu (ve statisících) během 36h. *3*
-
*povzdech* nejmenoval jsem se tu odborníkem na to jestli vybere nejvíce nebo ne nemám přehled o tomhle tom. Jen se mě zdá že málo který projekt vybere takovou výši to je celé :)
-
Smrtelně. Vím o čem mluvím jestli si myslíš že někdo ti bude od nuly kovat meč tak na to zapomeň dle mého prostě se domluví s někým kdo už má zavedený podnik a cena jednoho bud cca 2500-3500 + množstevní sleva. Ono když už máš vše uděláné a v zásobě tak to jen nasadíš, zatavíš a máš to :)
-
Nebyl těžký pokud se bavíme o jednoročním meči mezi 14 a 15 století, tak jeho váha i s dochovaných nálezu byla kolem 1.2-1.5 Kg ...samozřejmě záleželo délka čepele, jakou měl hrušku atd. Můj třeba má právě 1,2 jednoroční s délkou 90.
-
Deset za den? To nemyslíš vážně.
-
No, je jasné, že to už bude stoupat pomaleji, ale když vezmu, že jim bude stačit, aby každý den přibilo pouhých 25 tisíc (už ne 150 jako první dva dny), tak i kdyby to ten milion nebyl, tak se tomu bude hodně přibližovat. A ano, je to hodně o tom, jak budou svou kampaň dále podporovat.
-
?? Co třeba Ouya s 8.5 miliony dolaru? Nebo pokud chceš hru např Project Eternity - 3.9 miliony
-
Hlavně, to možná lidi překvapí jak takový historický meč byl celkem velký a těžký. Borci museli mít opravu výdrž.
-
děkuji
-
Tohle je poslední věc která by mě trápila v Čr je hromada lidí co dělá meče (dělám historický šerm už docela dlouho) a bez problému ti udělají i deset za den (neboť hodně částí jako hlavice, příčka atd mají v zásobách).
-
Snad dají konečně nové cíle, aby lidi měli motivaci co posílat dál.
-
hm, zajímavý. já šel na ten giftcard přes jejich search a tam to bylo za tu normální cenu.
jinak teda díky za info. sice už přes rok si na steamu vystačím s penězmi získanými za prodej karet (už to bude snad kolem 50 eur), ale tohle se neztratí. -
jsem wh40k fanda. ale tohle snad ani není mmorpg jakejsi hack and slash..... možná je wowko už za zenitem a přežité ale radši bych takové mmo z warhammeru než tohle. vždyt je to space marine (hra). jasny je to pre alfa nebo co ale i tak je to prostě stupidní. sorry