-
?
:WoW od sunoB
66YD3-82MT8-P55GU-T6RTH
http://s30.postimg.org/zeg23m5e9/botanicula.png
-.- --- -.. / .--- . / ...- / --- -... .-. .- --.. -.- ..- -
Takže, abychom to uvedli na pravou míru, tak všude, kde se píše, že bránily nějaký hrad nebo že vedli vojsko někam, tak to v kronice bylo tak napsáno jen proto, že dotyčné dámy měly shodou okolností nejvyšší společenské postavení. Že by doopravdy dirigovaly obranu nebo se chápaly zbraní, ty jsou v tom seznamu ve značné menšině. Navíc si stačí ze stejného období vyjet seznam všech možných konfliktů a zjistíš, že tohle je opravdu jen kapka v moři. Jenom v Itálii bylo v 15. století tolik válek, že by se Claude des Armoises musela 50x naklonovat, aby mohla být alespoň v desetině z nich. *4*
-
Já už jsem se hlavně dávno rozhodl propagovat myšlení bez předsudků.
-
Málo na co? Aby se těmi postavami nemohl nikdo inspirovat? A nemluvím o předělávání, KC má svýho hrdinu, kterej je danej. To jen vnáším trochu pestrosti do toho okopávání brambor.
-
Bonus do World of Warplanes (Supermarine Type 224 + 300 goldů) - HTR6G-ZA23R-5ZP43-8WE44
-
Lukáš se dnes rozhodl propagovat ženy bojovnice *1*
-
Jistě že světlé případy byli. Ale je to málo.
Jestli to chce mít věrohodný to aby předěl celé dialogy, chování postav vzhledem k pohlaví apod. -
Konflikt s realitou? Trocha inspirace (a to je řeč jenom o "warfare"): http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_women_in_warfare_in_the_Postclassical_Era#15th_century
-
Pisou ze zachrani hlavni postavu a vynika ve stealthu *3*
-
Tedy něco jako "Seber brambory" ? *1*
-
No, je to jen serie Questu za zenskou, ne cela hra :)
-
Já pořád nechápu, co má stáří hry společného s tím, jak jede na nových konzolích. Tu hru vyvíjeli pro PC (kde prakticky nejsou omezení), PS3 a Xbox 360 (se kterými mají roky zkušeností a znají je od A do Z). A pak jí věnovali čas v řádu měsíců na mírný upgrade grafiky a optimalizace pro nové konzole, které jsou venku dva měsíce (a z toho, co víme, ještě v létě neměly úplně hotové ovladače a operační systém).
-
Stretch goals KC
http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts/728375
Hraní za ženu? To může lidi přilákat i když je tam asi konflikt s realitou.
Snad to vyberou na Motion Capture herců. To by pak vypadalo supr. -
Prosím o odkaz. Opravdu jsem se to nikde nedočetl (jen něco v duchu "on Xbox One it is rumoured to be around 45 FPS").
-
Nj TV v ČR... Alespoň něco i to je úspěch.
-
jj, ted jsem to videl. Pobavila me zprava, jak hry jsou "hlavnim kulturnim exportnim artiklem CR"...
A zminovali Machinarium a poté jentak mimo promluvili o Arma 3... SCS soft ani slovo... chjo -
To je no kdyz uz v Pojebane a zasrane EU ( podplacene a zkorumpovane) rozhoduje o soudech SUD! *12*
-
"Today (in few minutes) we are going to be on Czech TV CT24. Tomorrow, there is a interview with Dan at our studio at Prima COOL Re-Play. Both will be online later in Czech."
Asi v rámci ekonomiky ct24 -
Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.
To je osud! *5* -
Ja jim preju, Ceska Herni scena potrebuje zase vstat a byt na vysluni a ted maji moznost ( stejne jako to udelal bajny ptak Fénix z vlastniho popela).